Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar fazla soru sordum kusura bakmayın ama benim karnimda sancı oluyor yürümekte zorlanıyorum dik duramıyorum sabit yatarsam biraz rahatliyorm ama tuvalete zor gittim simdi

Sn nasil dayandn cnmm yaa kiyamam su an o kadar ii anliyrm ki seni
KuZum ben adet olduğumu görünce deliye döndüm iş yapıyordum birAz biraz kaç gündür ev perişan elimi sürmedim düşün mahcupluk moral hepsi yerlerdeydi 3 gündür aglrım bu ay bitkisel kürlerde yapıyorum daha çok şansım artsın diye .. çok kötüydü o an görünce ilk dediğim ben anne olamayacakmıyıö bi işe yaramıyorum dedim

kızlar 3 gndür bdemcik enf. vs doktor antibiyotik minoset vs verdi ama ağır sanırım 1000mg ve 12 saatte 1 tane minoset 3 defa.. 3 gün kullan geçmezse 3 gün sabah akşam iğnen var dedi......

bende 26 ocakda aşılamaya başlıcaktımya bu ilaçlar tedavi sürecini olumsuz etkiler mi ?

kızlar geçmiş okudumda kmsede poztif sonuç yok mu ya

nasip nasip...

şılamadan sonraki ay da da sanş yüksek diyorlar bakın bence moralleri sıfırlamayın bu ayda çalışmalara devam edin kızlar hayırlı bir vakti var işte aaah ahhh....

ama size tavsiyem bir diğer tedaviye başlamadan önce dna hasarı testi ve pıhtılaşma testi yaptırın... hasar varsa hiç döllenme olmuyor ama pıhtılaşma varsa 6 aylık bile düşüyor yavru

Aynen cnm esime bakamiyrm goz goze gelemyrm beni cok etkiledi bi sure girmk istemiyrm sayfaya opuyorum kizlar. Rabbim kucaginizi bos koymasin. Allah utandirmasn insaallah zamani gelecek herseyn. Ii geceler

Umutsuzluğa kapılmayın stres hormonları çok etkiliyor ve bünye de buna maruz kalarak olumsuz sonuç verebiliyor...
çok zor biliyorum bende 2.5 yıldır bi umut neler denedim ama nolur dua edelim birbirimize...
Inşallah bizler için hayırlı vakti geldiğinde verecek Rabbim yavruları sabr bizimle olsun...
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir CelleCelaluhu

Geçmiş olsuun Dr nun tel. Varsa mesaj at yada arayıp sor.26 sına daha var ama sen işini garantiye al ve sor kadın doğumcuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…