- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Geç döllenmedir canım belki dur bekle bak ben ikinciye başladım kaç gündür kötüyümBnde yoruldm bi sure boyle yerlere girmeyi dusunmuyrm psikoljim alt ust anlatilcak gibi deil. Rabbim sizleri mutlu etsin ins
Sen ne zaman yaptridin canım aşılamaniUmudumuzu kaybetmeyelim bende beklemedeym elbet bir gün emeklerimizin karşılığını alcaz kızlar
Sen ne zaman yaptridin canım aşılamani
Bn baslamicm cnm diger ay belki ilaclardan galiba yuzum sisti sivilce falan bu ay kendimi toparlamak istyrm bunyemdn ilaclari atmak istiyrmGeç döllenmedir canım belki dur bekle bak ben ikinciye başladım kaç gündür kötüyüm
Sn nasil dayandn cnmm yaa kiyamam su an o kadar ii anliyrm ki seniGeç döllenmedir canım belki dur bekle bak ben ikinciye başladım kaç gündür kötüyüm
Bende 10 nunda yaptırdım, bugün 8 gün az bi pembe akıntm oldu ödüm kopuyor
İnşallah yerlesmedir canım pozitif düşün pozitif olsun
Nezaman aşılama oldn canmKızlar fazla soru sordum kusura bakmayın ama benim karnimda sancı oluyor yürümekte zorlanıyorum dik duramıyorum sabit yatarsam biraz rahatliyorm ama tuvalete zor gittim simdi
Bugun aksam 5e doğru oldum bayağı sancı var karnimdaNezaman aşılama oldn canm
Bugun aksam 5e doğru oldum bayağı sancı var karnimda
Bu ay başlarsan şans yükselşyor canım amaBn baslamicm cnm diger ay belki ilaclardan galiba yuzum sisti sivilce falan bu ay kendimi toparlamak istyrm bunyemdn ilaclari atmak istiyrm
Ciddi misin ya3 gün çektm ben ve hala afedersin gaz skıntısı var ben kitleniyodm resmen ağrıdan
Ciddi misin yabu cektiklerimiz boşa gitmez karşılığını alırız insallah
KuZum ben adet olduğumu görünce deliye döndüm iş yapıyordum birAz biraz kaç gündür ev perişan elimi sürmedim düşün mahcupluk moral hepsi yerlerdeydi 3 gündür aglrım bu ay bitkisel kürlerde yapıyorum daha çok şansım artsın diye .. çok kötüydü o an görünce ilk dediğim ben anne olamayacakmıyıö bi işe yaramıyorum dedimSn nasil dayandn cnmm yaa kiyamam su an o kadar ii anliyrm ki seni
Aynen cnm esime bakamiyrm goz goze gelemyrm beni cok etkiledi bi sure girmk istemiyrm sayfaya opuyorum kizlar. Rabbim kucaginizi bos koymasin. Allah utandirmasn insaallah zamani gelecek herseyn. Ii gecelerKuZum ben adet olduğumu görünce deliye döndüm iş yapıyordum birAz biraz kaç gündür ev perişan elimi sürmedim düşün mahcupluk moral hepsi yerlerdeydi 3 gündür aglrım bu ay bitkisel kürlerde yapıyorum daha çok şansım artsın diye .. çok kötüydü o an görünce ilk dediğim ben anne olamayacakmıyıö bi işe yaramıyorum dedim
Geçmiş olsuunkızlar 3 gndür bdemcik enf. vs doktor antibiyotik minoset vs verdi ama ağır sanırım 1000mg ve 12 saatte 1 tane minoset 3 defa.. 3 gün kullan geçmezse 3 gün sabah akşam iğnen var dedi......
bende 26 ocakda aşılamaya başlıcaktımya bu ilaçlar tedavi sürecini olumsuz etkiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?