Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamamın 16.günu evde test negatif çıktı cook moralim bozuldu geç döllenme olabilir mi evde negatif kanda pozitif çıkan oldu mu lutfen yardmci olur msnz

Kızlar bugün aşılamamın 16.günu evde test negatif çıktı cook moralim bozuldu geç döllenme olabilir mi evde negatif kanda pozitif çıkan oldu mu lutfen yardmci olur msnz
BELKİ İDRARDE ÇIKMAZ HERKEZDE BİR OLMUYOR KAN TAHLİLİ YAPTIRMANIZ DAHA GARANTİ OLMAZ MI ?
KANDA 10 GÜNDE BELLİ OLUYOR HEMDE ÇOK BEKLEMİŞSİNİZ.. KIZLAR UNUTMAYIN DIŞ GEBELİKDE YAŞAYABİLİRİZ AŞILMADA BİRAZ GARANTİY ALIN VE GÜNÜ GELEN TAHLİLLERİNİZİ YAPTIRIN BEKLEYİNCE SONUÇ DEĞİŞMİYOR...

Hayr olmadım canm başlamadı
Ayyy bence hala umut var , ben de negatif görmemek için test yapmıyorum işte. Bugün cuma akşam eve gidince yapacam artık çünkü olumsuz bi durumda cumartesi pazar tatil evde ağlasam da toparlanırım pazartesiye yarın da doktora gitcem heyecandan bayılcam. Dünden beri ağrı ve sancılarım oluyor ara ara ama şükür kan leke bişey yok offffff korkuom

ARTIK YAP ÇOK BEKLEDİN AMA SEN HAMİLESİN CANIM İNŞŞALLAHH..

Adet gnüm bugündü canm sabah evde idrar tahlili yaptım çıkmadı 1 saat önce kan verdim sonucu saat 2 den sonra alıcam

Adet gnüm bugündü canm sabah evde idrar tahlili yaptım çıkmadı 1 saat önce kan verdim sonucu saat 2 den sonra alıcam
Hayırlısı olsun inşallah 2 saat sonra bi süpriz yaşarsın, bu durumlar öyle karışık ki herkeste farklı farklı şeyler görüyoruz, senin de idrar negatif çıkıp kan pozitif çıkanlara örnek olursun inşallah amin

HERŞEYİN HAYIRLISI PES ETME BAK BANA 6 GÜN OLDU AMA HİÇ UMUDUM YOK TUTMADI BENCE AŞILAMAM ÇÜNKÜ AŞILAMA OLDUĞUMDAN BERİ BELİMLE KASIKLARIMIN AĞRISINDAN DURAMIYORUM VE TUTMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..ÇÜNKÜ KİMSE BÖYLE ŞEYLER YAŞAMAMIŞ

ARTIK YAP ÇOK BEKLEDİN AMA SEN HAMİLESİN CANIM İNŞŞALLAHH..
Bugün mesainin bitmesini bekleyecem artık, erken değil zamanı doldurdum artık test yapabilirim gönül rahatlığıyla. Haftasonumu mutluluktan ağlayarak da geçirebilirim üzüntüden de ağlayarak geçirebilirim. İlk aşılamam olduğu için çok heyecan yaptım.

Amin canm insallah Allah razı olsun senin de herşey gönlünce olsun

Kızlar ya benim canım çok sıkkın sabah ovu testi yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı demek ki catlamamis daha dünkü asilamam boşa mı gitti zaten pozitif haberi alan kimse yok daha offf

Az evvel ilk aşılamamı oldum Inşallah hayrlısı olur..
çok tedirgindim narinim biraz hiç zor degilmis tabi buradan bilgi veren rahatlatan arkadaşlara da tekrar teşekkürler..
Şimdi 3 gün sonra baslamam üzere 10 günlük 1x2 duphaston verdi dr m bu da bi progesteron ilacı ve coraspin kan sulandıricı günde 1..
Hayırlı bekleyiş başlasın

Kızlar ya benim canım çok sıkkın sabah ovu testi yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı demek ki catlamamis daha dünkü asilamam boşa mı gitti zaten pozitif haberi alan kimse yok daha offf

Aaa umutsuzluuk yokkk lütfen hem dr bakıyor zaten aşılamayla bana desi çatlamş korkma o ovülasyon testini ben bi kutu kullandm hiç birinde görünmedi ama çatladı mutlaka sabr ve tevekkül bende çok korkuym amrabbil ol derse olurdu edelm birbirimize

Hep olumlu düşünmeye çalış ve bi 13 14 gün bırak teslim et kendini farklı şeylerle oyalanmaya çalış bu sözler sana vesiledir belki dinlen ve bekle arkadaşım inşallah güzel olur hersey

Rabbim sanada bizede hayrlısı versn banada crinone jel verdi bekleyelim sabır ve tevekkülle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…