Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hayırlı olsun atlattin sen de birlikte beklemeye devam agrin falan var mı ben dün çok kotuydum bugün çok hafif var

Bana hiç bişey demedi bakmadı da direk aşılamayı yaptı aşılama iyi oldu uygulamada bı sorun yok dedi sadece ne zaman pozitifi gorucez valla çok yüksek yorucu işler ya psikoloji kalmadı artık rabbim en hayırlı zamanda hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Kızlar herşey nasipmiş ben bunu bi kez daha anladım
Aralıkta aşılama oldum herşey yolundaydı yumurtalarım bi sürü büyüdü eşimin spermi de iyiydi aşılama sonrası hep yattım dikkat ettim iyi beslendim
Ama tuttu mu tutmadı
12.gün adet oldum sonra kendimi saldım
Eşimle önceki aylar iki güne bi ilişki yaşardık bu ay öyle olmadı dikkat etmedik
Ama oldu bakalım haftaya doktor kese için cagırdı demem o ki herşeyi aşılamaya bağlamayın

Amin canm rabbim büyük bizedenasip edecek inanıyorum

Ayyy darısı hepimizin başına gebelik inşallah rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn

Canım hayırlı olsun atlattin sen de birlikte beklemeye devam agrin falan var mı ben dün çok kotuydum bugün çok hafif var
Yani su an birseyim yok sadece idrara sıkışmışlık hissi gibi biraz..ameliyathanede yapıldı biraz da yattım orada üşüdüm ondan da olabilir..
Inşallah olmaz diycem ama biliyorum bgn yrn olur biraz sancı çünkü ovitrelle iğneden bir kaç gün sonra hep oluyordu bende..
umarım ağrısız ve çarçabuk geçer..

İlk aşılama maceramızın sonuna geldik arkadaşlar. İdrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile bişey yok. Olsa şaşardım zaten, hayatımda ne kolay oldu ki benim bu olsun. Hiçbişey düşünmek konuşmak istemiyorum. Adetolmatı bekleyecez şimdi yapacak bişey yok. 2. Denemenin olacağını nerden biliyoz sanki, hiç uğraşasım yok. Ağlamaktan başım ağrıyor. Yaş gelmiş bilmen kaça. Bi süre yazmayabilirim arkadaşlar. Siz heyecanınızı kaybetmeyin. Güzel gelişmeli süreçler size.

Nehira üzme kendini kan testi yaptır niye hemen umutsuzluğa kapıldın

Allahım bize o iki çizgiyi nezamn gösterecek...

Birkaç gün daha bekle herşey bitmiş değil o testlere güvenilmiyor herzaman geç döllenme ihtimalleride var lütfen umudunu yitirme

Selâm hanımlar bende yeni katıldım aşılamada 13uncu günüm kan testim 1.20 acaba yükselir mı erkenmidir bilemedim normalde hep 0.05 gibi rakamlar çıkardı belkide ilaçlardan ayy kafayı yicem yahu :'(

Benimde 6ocakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…