- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım hayırlı olsun atlattin sen de birlikte beklemeye devam agrin falan var mı ben dün çok kotuydum bugün çok hafif varAz evvel ilk aşılamamı oldum Inşallah hayrlısı olur..
çok tedirgindim narinim biraz hiç zor degilmis tabi buradan bilgi veren rahatlatan arkadaşlara da tekrar teşekkürler..
Şimdi 3 gün sonra baslamam üzere 10 günlük 1x2 duphaston verdi dr m bu da bi progesteron ilacı ve coraspin kan sulandıricı günde 1..
Hayırlı bekleyiş başlasın
Bana hiç bişey demedi bakmadı da direk aşılamayı yaptı aşılama iyi oldu uygulamada bı sorun yok dedi sadeceAaa umutsuzluuk yokkk lütfen hem dr bakıyor zaten aşılamayla bana desi çatlamş korkma o ovülasyon testini ben bi kutu kullandm hiç birinde görünmedi ama çatladı mutlaka sabr ve tevekkül bende çok korkuym amrabbil ol derse olurdu edelm birbirimize
Bana hiç bişey demedi bakmadı da direk aşılamayı yaptı aşılama iyi oldu uygulamada bı sorun yok dedi sadecene zaman pozitifi gorucez valla çok yüksek yorucu işler ya psikoloji kalmadı artık rabbim en hayırlı zamanda hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Kızlar herşey nasipmiş ben bunu bi kez daha anladım
Aralıkta aşılama oldum herşey yolundaydı yumurtalarım bi sürü büyüdü eşimin spermi de iyiydi aşılama sonrası hep yattım dikkat ettim iyi beslendim
Ama tuttu mu tutmadı
12.gün adet oldum sonra kendimi saldım
Eşimle önceki aylar iki güne bi ilişki yaşardık bu ay öyle olmadı dikkat etmedik
Ama oldu bakalım haftaya doktor kese için cagırdı demem o ki herşeyi aşılamaya bağlamayın
Canım ovu testi ilacın etkisi olması gerekiyor..Kızlar ya benim canım çok sıkkın sabah ovu testi yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı demek ki catlamamis daha dünkü asilamam boşa mı gitti zaten pozitif haberi alan kimse yok daha offf
Canım ovu testi ilacın etkisi olması gerekiyor..Kızlar ya benim canım çok sıkkın sabah ovu testi yaptım ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı demek ki catlamamis daha dünkü asilamam boşa mı gitti zaten pozitif haberi alan kimse yok daha offf
Yani su an birseyim yok sadece idrara sıkışmışlık hissi gibi biraz..ameliyathanede yapıldı biraz da yattım orada üşüdüm ondan da olabilir..Canım hayırlı olsun atlattin sen de birlikte beklemeye devam agrin falan var mı ben dün çok kotuydum bugün çok hafif var
Yarın hastaneye gideceğim nolur bana dua edin güzel haberlerle geleyim
Bence de canım sen pozitif sonuç alacaksın inşallahYarın hastaneye gideceğim nolur bana dua edin güzel haberlerle geleyim
İnşallah grubumuz ilk pozitifini alıp hepimize umut olacaksın dualarimiz seninleYarın hastaneye gideceğim nolur bana dua edin güzel haberlerle geleyim
İnşallahh hayırlı haberlee gelll umudumuz olllYarın hastaneye gideceğim nolur bana dua edin güzel haberlerle geleyim
Nehira üzme kendini kan testi yaptır niye hemen umutsuzluğa kapıldınİlk aşılama maceramızın sonuna geldik arkadaşlar. İdrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile bişey yok. Olsa şaşardım zaten, hayatımda ne kolay oldu ki benim bu olsun. Hiçbişey düşünmek konuşmak istemiyorum. Adetolmatı bekleyecez şimdi yapacak bişey yok. 2. Denemenin olacağını nerden biliyoz sanki, hiç uğraşasım yok. Ağlamaktan başım ağrıyor. Yaş gelmiş bilmen kaça. Bi süre yazmayabilirim arkadaşlar. Siz heyecanınızı kaybetmeyin. Güzel gelişmeli süreçler size.
Allahım bize o iki çizgiyi nezamn gösterecek...İlk aşılama maceramızın sonuna geldik arkadaşlar. İdrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile bişey yok. Olsa şaşardım zaten, hayatımda ne kolay oldu ki benim bu olsun. Hiçbişey düşünmek konuşmak istemiyorum. Adetolmatı bekleyecez şimdi yapacak bişey yok. 2. Denemenin olacağını nerden biliyoz sanki, hiç uğraşasım yok. Ağlamaktan başım ağrıyor. Yaş gelmiş bilmen kaça. Bi süre yazmayabilirim arkadaşlar. Siz heyecanınızı kaybetmeyin. Güzel gelişmeli süreçler size.
Birkaç gün daha bekle herşey bitmiş değil o testlere güvenilmiyor herzaman geç döllenme ihtimalleride var lütfen umudunu yitirmeİlk aşılama maceramızın sonuna geldik arkadaşlar. İdrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile bişey yok. Olsa şaşardım zaten, hayatımda ne kolay oldu ki benim bu olsun. Hiçbişey düşünmek konuşmak istemiyorum. Adetolmatı bekleyecez şimdi yapacak bişey yok. 2. Denemenin olacağını nerden biliyoz sanki, hiç uğraşasım yok. Ağlamaktan başım ağrıyor. Yaş gelmiş bilmen kaça. Bi süre yazmayabilirim arkadaşlar. Siz heyecanınızı kaybetmeyin. Güzel gelişmeli süreçler size.
Benimde 6ocakkk2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
Kardelen test yaptın mı ? Çok merak ediyorum. Zeyrose ve Edanın da yaklaşıyor :)) sonra sevdicekle bize sıra gelecek :))) sırayla hepimizin çift çizgileri çıkacak inşallah :) en son meryem son noktayı koyacak :) ocak ayı meyvelerini verecek inşallah hepimize amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?