- Konu Sahibi Benbirdost
-
Adet oldum ben kızlar hemde gününde hiç sarkmadı allahtan hayrlisiBenimde 6ocakkk
Test yaptırdın mı canm kan tahlili vericektin merak ettim bisey yazmassin bugün doktora gidecektin galibaYarın hastaneye gideceğim nolur bana dua edin güzel haberlerle geleyim
Şiddetle bacaklarim ağrıyor bugün sende de olmuş muyduCanım hayırlı olsun atlattin sen de birlikte beklemeye devam agrin falan var mı ben dün çok kotuydum bugün çok hafif var
Yok canım ara ara hafif kasik batması var o da hep oluyordu yeni bişey yok yani zaten pozitif kimse yok o yüzden boşuna dinlemiyorm kendimiŞiddetle bacaklarim ağrıyor bugün sende de olmuş muydu
Kızlar 6 günğm bugün kasıklarımda vatma ve sol kasığım bacağım ağrıyor testtd yaptım pozitif çıkıyor çok heycanlıyımYok canım ara ara hafif kasik batması var o da hep oluyordu yeni bişey yok yani zaten pozitif kimse yok o yüzden boşuna dinlemiyorm kendimi
catlatma ignesi kullanmismiydin onun kacinci günü ? Igne etkisi olabilir ama sen umutla kal nolur insallah bebisdirKızlar 6 günğm bugün kasıklarımda vatma ve sol kasığım bacağım ağrıyor testtd yaptım pozitif çıkıyor çok heycanlıyım
Canım çatlatma iğnesi 12-13.gune kadar pozitif çıkarıyor umarım aynı çizgiyi 14.gunde de gorursunKızlar 6 günğm bugün kasıklarımda vatma ve sol kasığım bacağım ağrıyor testtd yaptım pozitif çıkıyor çok heycanlıyım
İnşalah okadar ihtiyacım varkiCanım çatlatma iğnesi 12-13.gune kadar pozitif çıkarıyor umarım aynı çizgiyi 14.gunde de gorursun
Bende 5 yıldır tedaviyle 3 aşılama falan tutmadı şırınga olayını duydum onu denicem ınş hayrlsyla:)Hanımlar bende tedavi için adeti bekliyorum 2 günüm kaldı her gece deli gibi gruplardaki yazışmalara bakıyorum daha şimdiden umudum kalmadı neden kimsenin tutmuyor.. Ben vajinusmustum ama eskisi gibi değilim biraz daha ilgi görmek ve acısız olsun diye özel hastaneye para saçıyoruz korkularım şimdiden beni esiri yaptı birbirimize bu zor günlerimizde dua edelim 3 yıldır tek çizgi görmekten bende bıktım
Ayrıca whatsapp grubunuz varsa beni de ekler misiniz
Siringa neymiş canım ben duymadım daha önce hiçBende 5 yıldır tedaviyle 3 aşılama falan tutmadı şırınga olayını duydum onu denicem ınş hayrlsyla:)
Sanırım ilişkide spermi alıyo şırıngaya sonra kendine enjekte ediyo o basınçla daha iyi gidiyomus spermlerSiringa neymiş canım ben duymadım daha önce hiç
En kısa zamanda kavuşursun ins bebeğine Allah ol derse olur ümidini kaybetme pozitif düşünHanımlar bende tedavi için adeti bekliyorum 2 günüm kaldı her gece deli gibi gruplardaki yazışmalara bakıyorum daha şimdiden umudum kalmadı neden kimsenin tutmuyor.. Ben vajinusmustum ama eskisi gibi değilim biraz daha ilgi görmek ve acısız olsun diye özel hastaneye para saçıyoruz korkularım şimdiden beni esiri yaptı birbirimize bu zor günlerimizde dua edelim 3 yıldır tek çizgi görmekten bende bıktım
https://chat.whatsapp.com/ba whatsapp grubuna gelmek isteyenler bu link tiklayın buyrun arkadaslar buradada devam ederiz orada daBeni de dahil edin gruba. 5 yıldır evliyim , 2 senedir bebiş sahibi olmaya çalışıyoruz.
18 Ocakta aşılamam oldu :) Çok heyecanlıyım nasıl geçer ki.. Kaçıncı günde test yapıyorsunuz genel olarak?
Hoşgeldin :) aşılamadan sonraki 14.gün genelde beta hcg yaptırılıyor.ben ayın 15 inde oldum 29 unda kanda baktırcam.Beni de dahil edin gruba. 5 yıldır evliyim , 2 senedir bebiş sahibi olmaya çalışıyoruz.
18 Ocakta aşılamam oldu :) Çok heyecanlıyım nasıl geçer ki.. Kaçıncı günde test yapıyorsunuz genel olarak?
Aynı gün olumsuz asilamayi.. belirtilerin var mı göğüs hassasiyeti çok fazla bende 5.gün şiddetli kasik ağrısı vardı şu anda yokHoşgeldin :) aşılamadan sonraki 14.gün genelde beta hcg yaptırılıyor.ben ayın 15 inde oldum 29 unda kanda baktırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?