- Konu Sahibi Benbirdost
-
Göğüs hassasiyeti var ama regl önceside hep oluyor.bnm de 5.gün hafif kasık ağrım oldu geçti.şuan hiç bir belirti ağrım sızım yok.Aynı gün olumsuz asilamayi.. belirtilerin var mı göğüs hassasiyeti çok fazla bende 5.gün şiddetli kasik ağrısı vardı şu anda yok
Insallah bebektir bizede umut olur..aşılamanın kacinci günü bugün ? Bu protokoller adet gününü değiştirebiliyor çünkü mühim olan aşı günü +14 oluyor artık..Arkadaşlar adetim bugün 3 gğn geçti ama korkuym test yapmaya 25inde kan vermem lazm ogünü beklym dua edin nolur
Insallah bebektir bizede umut olur..aşılamanın kacinci günü bugün ? Bu protokoller adet gününü değiştirebiliyor çünkü mühim olan aşı günü +14 oluyor artık..
Bugün 13.günüm
Bugün 13.günüm
dr m aşılama sonrası 13. günüme denk gelen güne cagirdi beni test icin yani 31 ocak oluyor sanırım..
Bugün tahlil yaptırsan belki çıkardı
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü (1. aşılama sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
10 ocak-> zuzid ' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü
18 ocak-> betulmavi' nin aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in aşılama günü
24 ocak-> aysefeytum' un aşılama günü olacak inşallah
27 ocak-> Sevdicek93' ün aşılama günü olacak inşallah
7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah
Güncelledim listeyi arkadaşlar, kaçıncı aşılamamız ve belirtilerimiz sonuçlarımız neler paylaşalım ki kendimizi test etme şansımız olsun, liste 3-4 kişiyle başladı baya kalabalıklaşmışız, yeni gelenler de hoşgeldi :)
Ben ilk aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, aşılamadan sonra 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. Doktor bu ay mola verelim dedi, çikolata kistimi küçültecek en azından büyümesini engelleyecek ilaç verdi, bi sonraki adet oluşumda gidecem ve iğnelerle hazırlık yapıp tekrar deneyecez. İşin açıkçası bundan sonraki süreçte belirtilerle kafamı çok yormayı düşünmüyorum, çünkü neyin neyden olduğunu tespit demiyoruz ve herşeyi hamileliğe yoruyoruz doğal olarak ama ilaçlar iğneler derken onların yaptığı etkiyi hamileleik belirtisi zannediyoruz. İdrar testi yaptığım gün resmen yıkıldım 2-3 gün elim ayağım kalkmadı hiçbişey yapamadım.
Yukardaki listdeki arkadaşlar kaçıncı aşılaması olduğunu yazarsa ona göre şansımız hangisinde yüksek olur tahminde bulunabiliriz, gerçi olacağı zaman oluyor da işte bi umut :) ilk aşılamamız mı başarısız sonrakiler de başarısız oluyor mu çıkarımda bulunabiliriz belki.
Benim 2. Aşılamam şubatın sonunda olacak büyük ihtimalle1-2 gün sonra soğan kürüne başlayacağım çikolata kistini temizliyormuş, hem dinlenmiş olcam bu ay hem kürümü yaparım artık napalım kader kısmet.
Seyma, meryem, zuzid günleriniz yaklaşmış ne durumdasınız test yaptınız mı , bari sizlerden güzel haberler alalım :)
Zeyrose, eda, sevdicek, meryem, seyma, zuzid kaçıncı aşlıamalarınızdı sizlerin ?
İnşallah amin, dualarım sizlerle. İnsan aşılamadan sonraki 10 günü bi şekilde geçiriyor ama 10. Günden sonra strese girmeye başlıyor ben de öyle olmuştu :) inşallah bize güzel haberlerle gelirsin ve hepimizin şans kapısını açmış olursun :)Canm ilk aşılamam perşembee günü test yapılcak adetim 3gün geçti hayırlara vesile olalm sende üzülme rabbim büyük vardır elbet bi hayrı bizede dua et
İnşallah amin, dualarım sizlerle. İnsan aşılamadan sonraki 10 günü bi şekilde geçiriyor ama 10. Günden sonra strese girmeye başlıyor ben de öyle olmuştu :) inşallah bize güzel haberlerle gelirsin ve hepimizin şans kapısını açmış olursun :)
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir diye dua et sürekli canım bn ediyorum buradaki herkese Allah kabul eder inşallahYa bende dr msj attm. Bekle dedi 15. Günü offf ödüm kopuyor hasta olcam diye
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir diye dua et sürekli canım bn ediyorum buradaki herkese Allah kabul eder inşallah
İnş canmcım2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü ( sonuç ??)
3 ocak -> zeyrose' nin ->>> aşılama günü (sonuç negatif ?)
3 ocak-> Edaa07' nin ->>> aşılama günü ( sonuç ??)
6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü ( sonucu negatif)
6 ocak -> Nehira-27' nin ->> 1.aşılama günü (sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin ->>> aşılama günü ( sonuç ??)
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü (sonuç ??)
10 ocak-> zuzid ' in 1.aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in 1. aşılama günü
18 ocak-> betulmavi' nin aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in 1. aşılama günü
24 ocak-> aysefeytum' un aşılama günü olacak inşallah
27 ocak-> Sevdicek93' ün aşılama günü olacak inşallah
7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah
Eda, seyma b, meryem kaçıncı aşılamalarınızdı sizin nerelerdesiniz nasılsınız ?
Kızlar bu listenin hepsi kısa sürde pozitif sonucu görür inşallah amin allahım :)))
Zeyrose senin kaçıncı aşılamandı?
Zuzid bize pozitif haberi verip de bu sayfaya uğur getireceksin inşallah :) kendimmişim gibi heyecanlanıyorum her test günü yaklaşanı gördüğümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?