Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herhangi bir belirtin oldu mu yada var mı hala?
Inşallah hamilesindir..
2gundur hastalancak gibiyim ama daha 6 gün var sağ kasigim çok ağrıyor halen geçmedi istahim çok arttı bide 3 gündür uyuyamıyorum geceleri ama mide bulantim felan yok sanki tutmadı gibi hiç hissetmiyorum kendimi hamile gibi

Son 1 gün dualarınızı esirgemeyin lütfen
Son 1 gün dualarınızı esirgemeyin lütfen
Benimde perşembe test günüm ama cuma günü yapicam belirtiniz varmı acaba sizin inşallah güzel haberlerinizi aliriz

Canm takip edemedim okuyamdm bi yerde senin sonuc neydi merak ettim hep belli oldumu

Ben 11 perşembe oldum yarın 14.gubum ama cuma günü test yapcam 7 yıl su gibi geçti de şu 15 gün geçmedi kalbim ağzımda hep

Evt doktorum bekle bigün daha dedi yarını iple çekiym saniye başı lavabodaym korkudn. Ve gaz sancmda var çok

Evt doktorum bekle bigün daha dedi yarını iple çekiym saniye başı lavabodaym korkudn. Ve gaz sancmda var çok
Bende yok ya o yüzden diyorum kendi kafamdan mı uyduruyorum bu belirtileri diye iki gün daha beklicem snr test yapicam tutmazsa inşallah gerek kalmaz ilk asilamam bu ikinciyi yapicam

Bende yok ya o yüzden diyorum kendi kafamdan mı uyduruyorum bu belirtileri diye iki gün daha beklicem snr test yapicam tutmazsa inşallah gerek kalmaz ilk asilamam bu ikinciyi yapicam

Ben sadece olcak diye şartlandrdm rabbim dualarımızı kabul etsin bimez daha yıkılmayı istemem rabbim büyük başka bişey düşünemiym

Ben sadece olcak diye şartlandrdm rabbim dualarımızı kabul etsin bimez daha yıkılmayı istemem rabbim büyük başka bişey düşünemiym
Yılmak yok rabbim bize sabir versin benim cok tanıdığım var 5sinci 6. Tüp bebeklerinde tuttu umidimizi yitiremeyiz olmadı bı daha bı daha denicez

bende 8 ocakta asilama yapildi coksukur sonuz pozitif rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.calistim icin pek giremiyorum sayfaya anca sizi okuyorum

Umut oldn banada rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsn bizdr o müjdeyi alalm belirtin varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…