- Konu Sahibi Benbirdost
-
Herhangi bir belirtin oldu mu yada var mı hala?Merhaba ben de 11 Ocak perşembe günü aşılama yaptırdım güncel bı sayfa bulduğum için çok mutluyum cuma günü test yapicam heycanla bekliyorum
2gundur hastalancak gibiyim ama daha 6 gün var sağ kasigim çok ağrıyor halen geçmedi istahim çok arttı bide 3 gündür uyuyamıyorum geceleri ama mide bulantim felan yok sanki tutmadı gibi hiç hissetmiyorum kendimi hamile gibiHerhangi bir belirtin oldu mu yada var mı hala?
Inşallah hamilesindir..
2gundur hastalancak gibiyim ama daha 6 gün var sağ kasigim çok ağrıyor halen geçmedi istahim çok arttı bide 3 gündür uyuyamıyorum geceleri ama mide bulantim felan yok sanki tutmadı gibi hiç hissetmiyorum kendimi hamile gibi
Son 1 gün dualarınızı esirgemeyin lütfen
Benimde perşembe test günüm ama cuma günü yapicam belirtiniz varmı acaba sizin inşallah güzel haberlerinizi alirizSon 1 gün dualarınızı esirgemeyin lütfen
Benimde perşembe test günüm ama cuma günü yapicam belirtiniz varmı acaba sizin inşallah güzel haberlerinizi aliriz
İnşallah canm çok ağrm var adetsancm var yaklaşk 5gündür yarna dek dayansam inşallab bebişim tutunmuştr
Canm takip edemedim okuyamdm bi yerde senin sonuc neydi merak ettim hep belli oldumuİnşallah amin, dualarım sizlerle. İnsan aşılamadan sonraki 10 günü bi şekilde geçiriyor ama 10. Günden sonra strese girmeye başlıyor ben de öyle olmuştu :) inşallah bize güzel haberlerle gelirsin ve hepimizin şans kapısını açmış olursun :)
Bende sizin gibiyim regli sancısı gibi agrim var ayağa kalkınca çok oluyor aniden vurup geciyorSen nezmn aşılama oldn
Ben 11 perşembe oldum yarın 14.gubum ama cuma günü test yapcam 7 yıl su gibi geçti de şu 15 gün geçmedi kalbim ağzımda hep
Hayırlı gelsn bu ay bize hagtaya hamiş gireriz inşallah rabbim büyük benim bugün 14.günümBize hayrlı gelan bu
Hayırlı gelsn bu ay bize hagtaya hamiş gireriz inşallah rabbim büyük benim bugün 14.günüm[/QUOTE
Bugün test yapsaniz çıkar sizin yarın mı yapacaksınız
Bende yok ya o yüzden diyorum kendi kafamdan mı uyduruyorum bu belirtileri diye iki gün daha beklicem snr test yapicam tutmazsa inşallah gerek kalmaz ilk asilamam bu ikinciyi yapicamEvt doktorum bekle bigün daha dedi yarını iple çekiym saniye başı lavabodaym korkudn. Ve gaz sancmda var çok
Bende yok ya o yüzden diyorum kendi kafamdan mı uyduruyorum bu belirtileri diye iki gün daha beklicem snr test yapicam tutmazsa inşallah gerek kalmaz ilk asilamam bu ikinciyi yapicam
Yılmak yok rabbim bize sabir versin benim cok tanıdığım var 5sinci 6. Tüp bebeklerinde tuttu umidimizi yitiremeyiz olmadı bı daha bı daha denicezBen sadece olcak diye şartlandrdm rabbim dualarımızı kabul etsin bimez daha yıkılmayı istemem rabbim büyük başka bişey düşünemiym
bende 8 ocakta asilama yapildi coksukur sonuz pozitif rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.calistim icin pek giremiyorum sayfaya anca sizi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?