- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım ben erken adet oldum garip bi durum yaşadım 9. Gün adet oldum Cumartesi ikinci aşılamam yapılacak .Üye
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
Kızlar ne durumdasınız sevinçten bayılmışsnzdır inşallah
Canım ben erken adet oldum garip bi durum yaşadım 9. Gün adet oldum Cumartesi ikinci aşılamam yapılacak .
Canım ben erken adet oldum garip bi durum yaşadım 9. Gün adet oldum Cumartesi ikinci aşılamam yapılacak .
İniallah canıö hepimizin inşallah 21 günde ikinci aşılama biraz beni yıprattı ama değer inşallahRabbim kucağını boş çıkarmasn bukezde bize dua et
İniallah canıö hepimizin inşallah 21 günde ikinci aşılama biraz beni yıprattı ama değer inşallah
İniallah canım çokça aminUmudunu kaybetme rabbim büyük nasipse zatn olcak
Insallah hepimize nasip etsin rabbim benim bi belirtim yoktu sadece cok sik lavobaya gidiyodumUmut oldn banada rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsn bizdr o müjdeyi alalm belirtin varmıydı
Benm ağrım çok sancım oluyo adet gibi bide akıntm çokInsallah hepimize nasip etsin rabbim benim bi belirtim yoktu sadece cok sik lavobaya gidiyodum
Kızlar pek bi belirti olmuyo bence..Benm ağrım çok sancım oluyo adet gibi bide akıntm çok
13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldumCanm takip edemedim okuyamdm bi yerde senin sonuc neydi merak ettim hep belli oldumu
13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum
KullanmıştımCanm srn crinone kullanmışmıydn
Zeyrose senin 3. Aşılama mıydı bu ocaktaki, ilk 2 aşılama nasıl olmuştu hepsinde farklı belirtiler mi vardı benzer miydi ? Adet oldun mu bu arada sen ?Canm takip edemedim okuyamdm bi yerde senin sonuc neydi merak ettim hep belli oldumu
Hayırlısı olsun canım bnm sıkma canını yine yaptırirsn nasipse varsa o olur 1. Olmasa 2. Olur kiminin 3 yada 4 te tutuyor yani illaki vaktini beklior13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum
Evet cnm3.asılamamdi adet oldum bende tam gününde ilk ve ikinci aşılamamı çok hatrlmiyrm cnm ama kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyordu akıntımda vardı çok hemde nasip değilmiş hayırlısı rabbimdenZeyrose senin 3. Aşılama mıydı bu ocaktaki, ilk 2 aşılama nasıl olmuştu hepsinde farklı belirtiler mi vardı benzer miydi ? Adet oldun mu bu arada sen ?
Doktor ilk aşılama olmayınca bana dediki 'tüp bebek'Hayırlısı olsun canım bnm sıkma canını yine yaptırirsn nasipse varsa o olur 1. Olmasa 2. Olur kiminin 3 yada 4 te tutuyor yani illaki vaktini beklior
Kız sonuçları güncelliyom ya ben :) sen orayı görmüyon mu :) aramızda bi pozitif var çok şükür, acaba kaçıncı aşılamasıydı Betusnur' un bize bilgi verse birazÜye
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
Kızlar ne durumdasınız sevinçten bayılmışsnzdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?