Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üye
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü

Kızlar ne durumdasınız sevinçten bayılmışsnzdır inşallah

Canım ben erken adet oldum garip bi durum yaşadım 9. Gün adet oldum Cumartesi ikinci aşılamam yapılacak .

Benm ağrım çok sancım oluyo adet gibi bide akıntm çok
Kızlar pek bi belirti olmuyo bence..
Ben de belirti arayıp duruyodum kendimde ama sadece adetim gecikti bide bel agrısı karın agrısı..yani her ay adet dönemimde olan şeyler
Akıntı kanama hiçbişey olmadı

Canm takip edemedim okuyamdm bi yerde senin sonuc neydi merak ettim hep belli oldumu
Zeyrose senin 3. Aşılama mıydı bu ocaktaki, ilk 2 aşılama nasıl olmuştu hepsinde farklı belirtiler mi vardı benzer miydi ? Adet oldun mu bu arada sen ?

Zeyrose senin 3. Aşılama mıydı bu ocaktaki, ilk 2 aşılama nasıl olmuştu hepsinde farklı belirtiler mi vardı benzer miydi ? Adet oldun mu bu arada sen ?
Evet cnm3.asılamamdi adet oldum bende tam gününde ilk ve ikinci aşılamamı çok hatrlmiyrm cnm ama kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyordu akıntımda vardı çok hemde nasip değilmiş hayırlısı rabbimden

3 ocak -> zeyrose' nin ->>>>> aşılama günü (sonuç negatif )
3 ocak-> Edaa07' nin ->>>>> aşılama günü ( ??)
6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü ( sonucu negatif)
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü (sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin ->>>>> aşılama günü ( ??)
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü (??)
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>aşılama günü ( sonuç pozitif)

10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( )
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü ( )
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>aşılama günü. ( )
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>aşılama günü. ( )
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın ->>>>aşılama günü

18 ocak -> aselbelis601' in 1. aşılama günü
18 ocak-> betulmavi' nin aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in 1. aşılama günü

24 ocak-> aysefeytum' un aşılama günü olacak inşallah
27 ocak-> Sevdicek93' ün aşılama günü olacak inşallah
7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah

GÜNCEL LİSTE

Hayırlısı olsun canım bnm sıkma canını yine yaptırirsn nasipse varsa o olur 1. Olmasa 2. Olur kiminin 3 yada 4 te tutuyor yani illaki vaktini beklior
Doktor ilk aşılama olmayınca bana dediki 'tüp bebek' eşim ve benim yaşım iyice var, bide bnde çikolata kisti var, eşimde sperm hareketliliği düşük. Ama biz 2. Aşılamayı da denemek istiyoruz dedik, ozaman bu ay mola verelim bi daha ki ay iğnelerle deneyelim dedi daha çok yumurta oluşturarak dedi.

Listemizdeki çoğu kişi sessizliğe gömüldü eda ile meryem naptı acaba bilgisi olan varmı, günü yaklaşn kişileri görünce heyecanlanıyorum kendimmişim gibi :)

Kız sonuçları güncelliyom ya ben :) sen orayı görmüyon mu :) aramızda bi pozitif var çok şükür, acaba kaçıncı aşılamasıydı Betusnur' un bize bilgi verse biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…