- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
İnşallah pozitifi görüp bize umut olursun inşallah. Çok kendini dinleyip belirtilere takılma. Kafanı başka şeylerle meşgul et, 15 gün geçince test yap süpriz olsun , ben sürekli kendimi dinledim de ondan diyom :) bi dahaki sefere hiç belirtilri takip etmeyecem :))Kızlar benim bugün bı hafta oldu ama hafif kasik ağrısı dışında belirtim yok o da her ay oluyordu zaten doktor 6 yumurtam var diye sık ilişki önerdi ama yapamadık perşembe akşamı asilamam oldu cuma ve pazar ilişki oldu baska olmadı
İnşallah pozitifi görüp bize umut olursun inşallah. Çok kendini dinleyip belirtilere takılma. Kafanı başka şeylerle meşgul et, 15 gün geçince test yap süpriz olsun , ben sürekli kendimi dinledim de ondan diyom :) bi dahaki sefere hiç belirtilri takip etmeyecem :))
Canim benimde sonuc negatif su an ikinci asilama icin ilac kullanyrm bakalim artik devam edecezListemizdeki çoğu kişi sessizliğe gömüldüeda ile meryem naptı acaba bilgisi olan varmı, günü yaklaşn kişileri görünce heyecanlanıyorum kendimmişim gibi :)
Bu web mobilde açılmıyor siz bilgs 'dan mı giriyorsunuz ?
- https://chat.whatsapp.com/EMnlclwYIFf48GLTDUqLn2 canm bu link e tıklarsan burada k.k grubundan bikackisi varız seni de bekleriz
Aynen bende 6 günü gecirdim fazla bir belirti yoktu buara biraz meme hassasiyeti basladi ama heyecanlanmaya basliyorum ve cuma seyahate cikacagiz bir kac gun oyalanayim diye yoksa zor gececek günler..sakin durmaya çalışıyorum..umarim hersry gönlumüzce olur..Canım ben de il dışına çıkmıştım izindeydim buraya bile girmedim kafam çok rahatti ama izin bitti eve dönüyorum artık başlarım kendimi dinleme ye
Onu dert etme tuttuysa olmuştuŕ şimdiye dek herhalde.. ki insallah tutunmustur bebeklerinKızlar benim bugün bı hafta oldu ama hafif kasik ağrısı dışında belirtim yok o da her ay oluyordu zaten doktor 6 yumurtam var diye sık ilişki önerdi ama yapamadık perşembe akşamı asilamam oldu cuma ve pazar ilişki oldu baska olmadı
2. Asilamamdi ilkasilamamda polip vardi tutmadi onu aldrdim tekrar asilama yapildiKız sonuçları güncelliyom ya ben :) sen orayı görmüyon mu :) aramızda bi pozitif var çok şükür, acaba kaçıncı aşılamasıydı Betusnur' un bize bilgi verse biraz
Hayr mobil de giriyorz cnmBu web mobilde açılmıyor siz bilgs 'dan mı giriyorsunuz ?
Se2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin 1.aşılama günü (1. aşılama sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
10 ocak-> zuzid ' in 1.aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü
18 ocak-> betulmavi' nin aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in aşılama günü
24 ocak-> aysefeytum' un aşılama günü olacak inşallah
27 ocak-> Sevdicek93' ün aşılama günü olacak inşallah
7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah
Güncelledim listeyi arkadaşlar, kaçıncı aşılamamız ve belirtilerimiz sonuçlarımız neler paylaşalım ki kendimizi test etme şansımız olsun, liste 3-4 kişiyle başladı baya kalabalıklaşmışız, yeni gelenler de hoşgeldi :)
Ben ilk aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, aşılamadan sonra 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. Doktor bu ay mola verelim dedi, çikolata kistimi küçültecek en azından büyümesini engelleyecek ilaç verdi, bi sonraki adet oluşumda gidecem ve iğnelerle hazırlık yapıp tekrar deneyecez. İşin açıkçası bundan sonraki süreçte belirtilerle kafamı çok yormayı düşünmüyorum, çünkü neyin neyden olduğunu tespit demiyoruz ve herşeyi hamileliğe yoruyoruz doğal olarak ama ilaçlar iğneler derken onların yaptığı etkiyi hamileleik belirtisi zannediyoruz. İdrar testi yaptığım gün resmen yıkıldım 2-3 gün elim ayağım kalkmadı hiçbişey yapamadım.
Yukardaki listdeki arkadaşlar kaçıncı aşılaması olduğunu yazarsa ona göre şansımız hangisinde yüksek olur tahminde bulunabiliriz, gerçi olacağı zaman oluyor da işte bi umut :) ilk aşılamamız mı başarısız sonrakiler de başarısız oluyor mu çıkarımda bulunabiliriz belki.
Benim 2. Aşılamam şubatın sonunda olacak büyük ihtimalle1-2 gün sonra soğan kürüne başlayacağım çikolata kistini temizliyormuş, hem dinlenmiş olcam bu ay hem kürümü yaparım artık napalım kader kısmet.
Seyma, meryem, zuzid günleriniz yaklaşmış ne durumdasınız test yaptınız mı , bari sizlerden güzel haberler alalım :)
Zeyrose, eda, sevdicek, meryem, seyma, zuzid kaçıncı aşlıamalarınızdı sizlerin ?
Selam benim aşılamam da 17 Ocak
Selam benimm aşılamam 17 Ocak 2 yıl sonra ilk aşılamam. İlk çocuğumdan sonra2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin 1.aşılama günü (1. aşılama sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
10 ocak-> zuzid ' in 1.aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in aşılama günü
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah
Güncelledim listeyi arkadaşlar, kaçıncı aşılamamız ve belirtilerimiz sonuçlarımız neler paylaşalım ki kendimizi test etme şansımız olsun, liste 3-4 kişiyle başladı baya kalabalıklaşmışız, yeni gelenler de hoşgeldi :)
Ben ilk aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, aşılamadan sonra 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. Doktor bu ay mola verelim dedi, çikolata kistimi küçültecek en azından büyümesini engelleyecek ilaç verdi, bi sonraki adet oluşumda gidecem ve iğnelerle hazırlık yapıp tekrar deneyecez. İşin açıkçası bundan sonraki süreçte belirtilerle kafamı çok yormayı düşünmüyorum, çünkü neyin neyden olduğunu tespit demiyoruz ve herşeyi hamileliğe yoruyoruz doğal olarak ama ilaçlar iğneler derken onların yaptığı etkiyi hamileleik belirtisi zannediyoruz. İdrar testi yaptığım gün resmen yıkıldım 2-3 gün elim ayağım kalkmadı hiçbişey yapamadım.
Yukardaki listdeki arkadaşlar kaçıncı aşılaması olduğunu yazarsa ona göre şansımız hangisinde yüksek olur tahminde bulunabiliriz, gerçi olacağı zaman oluyor da işte bi umut :) ilk aşılamamız mı başarısız sonrakiler de başarısız oluyor mu çıkarımda bulunabiliriz belki.
Benim 2. Aşılamam şubatın sonunda olacak büyük ihtimalle1-2 gün sonra soğan kürüne başlayacağım çikolata kistini temizliyormuş, hem dinlenmiş olcam bu ay hem kürümü yaparım artık napalım kader kısmet.
Seyma, meryem, zuzid günleriniz yaklaşmış ne durumdasınız test yaptınız mı , bari sizlerden güzel haberler alalım :)
Zeyrose, eda, sevdicek, meryem, seyma, zuzid kaçıncı aşlıamalarınızdı sizlerin ?
İlk olucak benim canım3 ocak -> zeyrose' nin ->>>>> aşılama günü (sonuç negatif )
3 ocak-> Edaa07' nin ->>>>> aşılama günü ( ??)
6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü ( sonucu negatif)
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü (sonucu negatif)
6 ocak -> seyma b' nin ->>>>> aşılama günü ( ??)
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü (??)
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>aşılama günü ( sonuç pozitif)
10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( )
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü ( )
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>aşılama günü. ( )
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>aşılama günü. ( )
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın ->>>>aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in 1. aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in 1. aşılama günü
GÜNCEL LİSTE
kuzum kasık batması yaşamadın mı bir de yerleşme kanaması gibi lekelenmeKızlar pek bi belirti olmuyo bence..
Ben de belirti arayıp duruyodum kendimde ama sadece adetim gecikti bide bel agrısı karın agrısı..yani her ay adet dönemimde olan şeyler
Akıntı kanama hiçbişey olmadı
Ayyy hadi gözün aydın benim negatif çıktı Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlaassssssrrrrr hamileyim hamileyim darısı hepinizin başjnssass
İnşallah canımAmin canım inşallah rabim sana ve tüüümm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?