Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim bugün bı hafta oldu ama hafif kasik ağrısı dışında belirtim yok o da her ay oluyordu zaten doktor 6 yumurtam var diye sık ilişki önerdi ama yapamadık perşembe akşamı asilamam oldu cuma ve pazar ilişki oldu baska olmadı

İnşallah pozitifi görüp bize umut olursun inşallah. Çok kendini dinleyip belirtilere takılma. Kafanı başka şeylerle meşgul et, 15 gün geçince test yap süpriz olsun , ben sürekli kendimi dinledim de ondan diyom :) bi dahaki sefere hiç belirtilri takip etmeyecem :))

Canım ben de il dışına çıkmıştım izindeydim buraya bile girmedim kafam çok rahatti ama izin bitti eve dönüyorum artık başlarım kendimi dinleme ye

Listemizdeki çoğu kişi sessizliğe gömüldü eda ile meryem naptı acaba bilgisi olan varmı, günü yaklaşn kişileri görünce heyecanlanıyorum kendimmişim gibi :)
Canim benimde sonuc negatif su an ikinci asilama icin ilac kullanyrm bakalim artik devam edecez

Canım ben de il dışına çıkmıştım izindeydim buraya bile girmedim kafam çok rahatti ama izin bitti eve dönüyorum artık başlarım kendimi dinleme ye
Aynen bende 6 günü gecirdim fazla bir belirti yoktu buara biraz meme hassasiyeti basladi ama heyecanlanmaya basliyorum ve cuma seyahate cikacagiz bir kac gun oyalanayim diye yoksa zor gececek günler..sakin durmaya çalışıyorum..umarim hersry gönlumüzce olur..

Onu dert etme tuttuysa olmuştuŕ şimdiye dek herhalde.. ki insallah tutunmustur bebeklerin

Se

Selam benimm aşılamam 17 Ocak 2 yıl sonra ilk aşılamam. İlk çocuğumdan sonra

İlk olucak benim canım

Kızlar pek bi belirti olmuyo bence..
Ben de belirti arayıp duruyodum kendimde ama sadece adetim gecikti bide bel agrısı karın agrısı..yani her ay adet dönemimde olan şeyler
Akıntı kanama hiçbişey olmadı
kuzum kasık batması yaşamadın mı bir de yerleşme kanaması gibi lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…