Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzum kasık batması yaşamadın mı bir de yerleşme kanaması gibi lekelenme
İkisi de olmadı kuzum adet günüme yakın adet agrılarım oldu hep adet olcam sandım..yerleşme kanamasını da hep bekledim acaba bende de olur mu diye günlük ped taktım ama hiç gelmedi leke

Kızlar güncel yaptım ilk sayfaya..
Ismi olmayanlar beni etiketleyerek ismini yazdırabilir...
Yaptıracak olanları henüz etiketlemedim yaptırdikları gün haber alırsam etiketleyeceğim kesin tarih olsun diye...

Ayy süpeeer Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.hiç belirti yaşadın mı? Bende pazartesi baktırcam kandan.kısmet

Canm rabbim sanada versn gaz çoktu akıntı çoktu ve adet sancısı saniye başı lavabodaydm ha oldm ha olcam çok şükür bugünlere

Gözün aydın canım aşılama yapma sebebiniz neydi acaba

Canm ben önce ilk evlenince gittm dr kistn. Var dendi pko dendi bana doğum kontrol hapı verdiler 1 kutu kullndm içime sinmedi iki üç derken tam 4 dr doğum kontrol hapı verdi 6/7 ayım gittimi, sşans eseribi dra gittm dedi sen pkolu değilsn basit bağmsz kist yani para orian kist dendi sonra bunu diyen dr dan muaneye devam ettm klomen verildi iğne verildi biri gonalf idi çatlatma iğnesi verildi ama aşılama yapmadı. Dedi ameliyatla alalm artk tam karar vermiştikki başka dr gittm yardoç kendisi önce hsg çekri sonra emar istedi ameliyatlık bişi değil ne yumurtana engel nede tüplere baskı yapıyo, velhasl ameliyt etmedi gonal f ile gelişen yumutamı çatlattı ve aşılamamı yaptı
Yani anlayacağın çok çektm çookkk artk yüzümğz gülsn istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…