- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi Benbirdost
-
İkisi de olmadı kuzum adet günüme yakın adet agrılarım oldu hep adet olcam sandım..yerleşme kanamasını da hep bekledim acaba bende de olur mu diye günlük ped taktım ama hiç gelmedi lekekuzum kasık batması yaşamadın mı bir de yerleşme kanaması gibi lekelenme
keseyi görmeye gittin mi meraktayım seni:):)İkisi de olmadı kuzum adet günüme yakın adet agrılarım oldu hep adet olcam sandım..yerleşme kanamasını da hep bekledim acaba bende de olur mu diye günlük ped taktım ama hiç gelmedi leke
İlk miydi canım senin çok mutlu oldum senin adınaAmin canım inşallah rabim sana ve tüüümm isteyenlere bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Evett kuzumm kese oluşmuşş içinde minicik bişey susam kadarkeseyi görmeye gittin mi meraktayım seni:):)
Ayy süpeeer Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.hiç belirti yaşadın mı? Bende pazartesi baktırcam kandan.kısmetKızlaassssssrrrrr hamileyim hamileyim darısı hepinizin başjnssass
hem de ne mucize yaa:) senin adına çoooook seviniyorumEvett kuzumm kese oluşmuşş içinde minicik bişey susam kadarnasıl bir mucize ya o büyüyecek şekillencek
Çok çok teşekkür ederim kuzum sağolhem de ne mucize yaa:) senin adına çoooook seviniyorum
ilk sana yazıcam..dualarında unutma beni ona göre:)Çok çok teşekkür ederim kuzum sağolDua ediyorum senin için de inşallah sizler de güzel haberi alırsınız tez zamanda bak ben de senin haberini bekliyorum buraya yazcaksın ona göre
Maşallah Rabbim gönlüne göre verdi çok sevindim umutlandım bizlere dua et lütfenKızlaassssssrrrrr hamileyim hamileyim darısı hepinizin başjnssass
Maşallah Rabbim gönlüne göre verdi çok sevindim umutlandım bizlere dua et lütfen
Gözün aydın canım aşılama yapma sebebiniz neydi acabaSizin dualarnızdı belkide hala ağlıyorz eşimle sizede rabbim versn inşaallah umudunuzu kaybetmryn
Ayy süpeeer Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.hiç belirti yaşadın mı? Bende pazartesi baktırcam kandan.kısmet
İlk miydi canım senin çok mutlu oldum senin adına
Gözün aydın canım aşılama yapma sebebiniz neydi acaba
Canım onu aşılama gününden itibaren saymaz dr. Son adet gününden itibaren sayar..Ha bu arada 4 haftalıkmışm yani aşılama değil kendiliğinden gelmiş. Bebişim kızlar çğnki aşılama 15 gğn yani 2 haftaydı
Canım onu aşılama gününden itibaren saymaz dr. Son adet gününden itibaren sayar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?