Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm kanda 4 haftalk yani adet bitiminde olmuş
Canim 2 haftalık gebelik diye birşey yok son adetin ilk gününden başlar gebelik sayımı..biz 14 gün sayıyoruz ama 14 de son adet sonrası/yumurta öncesi =4 hafta yapıyor o cihazlar ona ayarlıdır..
Yani aşılanan tutmuş ki oldu ya zaten gerisi muamma boşver heyecanını yaşa

Ayne canm saol

Tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin...ben de çok umutlandim şu an.çünkü kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ara ara...tutmadı diye düşünüyorum umutlandim

Umudunu diri tut çok bekledm bendehala hayal fln sanıym

Canım çok tebrik ederim gözün aydın darısı bize olsun inşallah bı haftam kaldı benim ama ne belirtim var ne umudum
Umudu kaybedersen herşeyi kaybedersin aksine bebeğin karnındaymış gibi davran bak nasıl güzel gececek günler ihtimal hüsranı düşünmeyelim şimdiden..dua edelim

Canm rabbim sanada versn gaz çoktu akıntı çoktu ve adet sancısı saniye başı lavabodaydm ha oldm ha olcam çok şükür bugünlere
Çok şükür sevindim senin adına.amin inş gaz var akıntı da var ama crinone jelden dolayı akıntım oluyor geçen ayda aynı durumu yaşamıştım regl oldum.sancım her zaman olmuyor bgn biraz var mesela..hayırlısı diyelim.

Ya şu gaz meselesi sanırım çoğumuzda var ama bende gonal f iğne ile başlamıştı üstüne ovitrelle igne sonra aşılama +6 gün daha hala devam ediyor herkeste mi böyle? hamilelikte de devammı ediyor ??

Kızlar kontrolden geldim 5 yumurtam oluşmuş maşallah maşallah Cumartesi ikinci aşılama olacak inşallah
Hayırlı olsun , benim doktor bu ay mola verek dedi, bi dahaki adet olduğumd başlayacaz iğneye belki daha iyi olacak ama zaman kaybediyoz diye içim buruk

Canm selatı tefriciye okudum 4444 tane sonra hep ya halık, ya bari, ya musavvır, ya varis çektm hep aşılama günü meryem suresi okudum aşılama anında ayetelkürsi okudum ve allaha bıraktm canm dua çok büyük güçtür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…