- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Tamam zaten öyle hesaplanıyor:))Canm kanda 4 haftalk yani adet bitiminde olmuş
Canim 2 haftalık gebelik diye birşey yok son adetin ilk gününden başlar gebelik sayımı..biz 14 gün sayıyoruz ama 14 de son adet sonrası/yumurta öncesi =4 hafta yapıyor o cihazlar ona ayarlıdır..Canm kanda 4 haftalk yani adet bitiminde olmuş
Canim 2 haftalık gebelik diye birşey yok son adetin ilk gününden başlar gebelik sayımı..biz 14 gün sayıyoruz ama 14 de son adet sonrası/yumurta öncesi =4 hafta yapıyor o cihazlar ona ayarlıdır..
Yani aşılanan tutmuş ki oldu ya zaten gerisi muamma boşver heyecanını yaşa
Buarada bhcg sonucun yani kandaki değer kaç cıktı?Ayne canm saol
96.52 canm
Tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin...ben de çok umutlandim şu an.çünkü kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ara ara...tutmadı diye düşünüyorum umutlandim96.52 canm
Canım çok tebrik ederim gözün aydın darısı bize olsun inşallah bı haftam kaldı benim ama ne belirtim var ne umudum
Tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin...ben de çok umutlandim şu an.çünkü kasik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ara ara...tutmadı diye düşünüyorum umutlandim
Umudu kaybedersen herşeyi kaybedersin aksine bebeğin karnındaymış gibi davran bak nasıl güzel gececek günler ihtimal hüsranı düşünmeyelim şimdiden..dua edelimCanım çok tebrik ederim gözün aydın darısı bize olsun inşallah bı haftam kaldı benim ama ne belirtim var ne umudum
Çok şükür sevindim senin adına.amin inş gaz var akıntı da var ama crinone jelden dolayı akıntım oluyor geçen ayda aynı durumu yaşamıştım regl oldum.sancım her zaman olmuyor bgn biraz var mesela..hayırlısı diyelim.Canm rabbim sanada versn gaz çoktu akıntı çoktu ve adet sancısı saniye başı lavabodaydm ha oldm ha olcam çok şükür bugünlere
Ayyyyy kız hayırlı olsun ne güzel :) sağlıklı ve mutlu hamilelikler :)) darısı hepimizin başına amin :) ne yedin ne içtin bize de söyle :)))Kızlaassssssrrrrr hamileyim hamileyim darısı hepinizin başjnssass
Hayırlı olsun , benim doktor bu ay mola verek dedi, bi dahaki adet olduğumd başlayacaz iğneyeKızlar kontrolden geldim 5 yumurtam oluşmuş maşallah maşallah Cumartesi ikinci aşılama olacak inşallah
maşallah kızzz :):)Kızlar kontrolden geldim 5 yumurtam oluşmuş maşallah maşallah Cumartesi ikinci aşılama olacak inşallah
Cumartesiye kadar çoğalır bile belki maşallahKızlar kontrolden geldim 5 yumurtam oluşmuş maşallah maşallah Cumartesi ikinci aşılama olacak inşallah
Belki kendiliğinden hamile kalırsın canım bu ayHayırlı olsun , benim doktor bu ay mola verek dedi, bi dahaki adet olduğumd başlayacaz iğneyebelki daha iyi olacak ama zaman kaybediyoz diye içim buruk
İnşallah tutar canımmaşallah kızzz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?