Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bende aşılamamı oldum şimdi eve geçiyorum kolay geçti aşılamam fakat kasık ağrım var InşAllah dinlendikçe geçer oda

Merhaba kızlar bende aşılamamı oldum şimdi eve geçiyorum kolay geçti aşılamam fakat kasık ağrım var InşAllah dinlendikçe geçer oda
Hadi hayırlısı inşallah Nasip eder Rabbim.ağrı yada lekelenme iki güne geçer korkma.ayaklarını uzat is yapmamaya calis.

Cnm benim ilk asilamamda yumurtalar sağlı sollu gelisti öyle olunca dr ikiz olabilir dedi havalara uctum.tabi Dr lar asilamada genelde tek ve kaliteli yumurta istiyo çok yumurta olması tüp bebekte gerekli.yani diyeceğim şu ki sağda soldada olsa o ay tutmadi benim bu ay tek tarafta büyüdü benimde.hayırlısı. İnş güzel haberler veririz

Inan
inan canım aşılama deyip geçiyoruz ama yerine göre o bile maddi manevi etkiliyo insanı gurbetteyim ailemden uzağım aşılama bitimi doğum hanede bi başıma yattım 15 dk bi ağırıma gitti yalnızlığım ama nasıl ağladım gurbette oluşum ilk kez bugün bu derece etkiledi. Sonradan eşimi aldılar yanıma . Kendi kendime de dedim hakikaten kolay olay değil cennet gerçekten analarımızın ayakları altında InşAllah bizede nasip olur

Cnm Rabbim kolaylik versin zor tabi kolay deil inşallah bizde hayirlisyla anne olucaz ozaman yanlız hissetmessin eşinde kıymetini bilir inşallah emeklerimiz boşa gitmez.ben devlet hastanesinde yaptirdim ona rağmen 500 filan para verdim maddi manevi zor gercekten.birde yumurta yok erimiş yada catlamis vs.iyice üzüldüm ama dedimya Rabbim yardımcimiz olur inşallah

Çok teşekkür ederim canım. .siz düşünüyormusunuz ikinci aşılamayı
Evet canım düşünüyoruz ama bu ay ara vermek zorunda kaldik.... ben asilamami arastirma hastanesinde yaptirmistim.. sabah gittik hastaneye randevum vardi asistanlar burda artik asilama yapilamiyor dediler asilama icin 2 doktor imzasi gerekliymis ve 1 doktor varmiş şu an biri işi bırakmış.. Kısmet işte... Hayırlisı herseyin

Nerde yaşıyorum bilmiyorum canım ama ben doğu dayım hastane ücretleri batıya nazaran çok düşük özel de 500 denildi asilamaya indirimimiz vardı 350 oldu. Parayı da geçtim Allah eşlerimizin keselerine bin bereket versin kazanılır gene ama psikolojik olarak yıpranıyoruz ona üzülüyorum

Hayırlısı olsun canım ama zaten bir ay ara veriliyor sıkma canını buna

Kızlar aşılama da sperm yıkandıktan sonra öncesi ve sonrası diye sperm değerleriniz söylendi mı sizlere

Kızlar testte ne zaman belli olur gebelik? Ben dün aşılama oldum, bir haftada testte çıkar mı ? Beklemek çok zor ya kanda ne zaman çıkar ?

Kızlar testte ne zaman belli olur gebelik? Ben dün aşılama oldum, bir haftada testte çıkar mı ? Beklemek çok zor ya kanda ne zaman çıkar ?
Canım ebe bana 12. Gün kan testi yap dedi. Genelde 15 deniliyo ama bu sefer 12 de yapıcam bende heyecanlıyım hayırlısı diyelim

Kızlar aşılama da sperm yıkandıktan sonra öncesi ve sonrası diye sperm değerleriniz söylendi mı sizlere
Canım ben aşılamamı araştırma hastanesinde yaptırmıştım o yüzden aşılama için spermi özel bi labratuvarda yaptirdik sperm degerlerini de bu sekilde gormustum ben bakmistim sonra doktor aldı onu asilama sirasinda herhangi bisey demediler ama

Hayırlısı olsun canım ama zaten bir ay ara veriliyor sıkma canını buna
Aaa öyle mi canım bilmiyodum ben adet olursan 3.gunu gel tekrar dedikleri icin hemen 2.asilama yapilir diye dusundum herhangi bi aciklama yapmadilar bana.... Bu ay kendi halimizdeyiz aslanpencesi otu aldim bugun icmeye basladim.. birde ebru destanin kitabinda bir kur varmis civanpercemi aslanpencesi ve coban cantasi 3 ünü karistirip iciyosun canim duydun mu onu sen ? Insatgaram sayfasina baktim cok yapan ve cok sonuc alan var .. Yarin bende aktardan diger 2 otu alip yapmaya baslicam.. Sende denemediysen bi dene istersen beraber bi deneyelim ne dersin ? Sizin sorun neydi canim bu arada ?

Canım duydum böyle şeyler ama denemedim pek.bi soğan kurunu denemek istedim oda midemi kötü yaptı bıraktım. Bizde sorun pek yok aslında bende yumurta tembelliği var diyordu önceki doktorum.ama yeni doktorum hiç bişey demedi bütün testlerimiz normaldi yani..sizde varmı sorun? Ben çok Kararsız im aslında bir ay değil daha mı fazla ara versem diyorum. Biraz psikolojik olarak da fiziken de bitmiş hissediyorum kendimi. Sanki gücüm yok.. tulinkrc

Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap canım dinlenmek iyi gelecektir sana bir süre hem kendini hem fizikini dinlendirmek iyi olacaktir.. Olacağı varsa her türlü olur zaten bizimkisi bi vesile aramak... Ben pkoluyum canım yumurta tembelligi oldugunu soyledi doktor yavas buyuyolarmis.. Adetlerimde duzensiz . Duzensiz derken her ay muhakkak olurum fakat en gec 20 gunu bulabiliyor bazen gecikmesi.. Degisik bi bunyem var bazen zamaninda bazen gec adet oluyorum. Bir ara esimin sayi ve haraketinde sorun vardi onun duzeldi Allaha sukur su an biraz haraketinde sorun kaldi ama cokta kotu degil. Aslanpencesi pko icin oneriliyor cok deneyelim bakalim bir yarari olacak mi hayirlisiyla.. Ben simdiye kadar hic bir kur yapmadim bi ara kistim vardi sogan suyu icmistim o kadar .. Belki vesile olur belli mi olur

Olabilir canım neyin vesile olacağı hiç belli olmaz.aslinda meryem ana otu varmış. .bilmiyorum onu duydun mu onunda çok faydası varmış. .bulup icsek ne güzel olur..benim adetlerim de düzenli. Bir ara eşimin değerlerine de dusuk demişlerdi ama keçiboynuzu ve Mesir macunuyla toparladı düzenli kullanmadı gi halde..çok şükür önemli sorunlarimiz yok en azından ama kısmet iste

Bize söylediler canım asilamadan önceki ay yaptırmıştık sperm testini.aşılama günü test sonucunu tekrar verdiler elimize.ve artmıştı eşimin degerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…