arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
yeni doğum yapmış kadınların psikolojisi bozuk oluyor bazen,,,
hatta hamilelikde bile bzouk oluyor,,,
onun için ciddiye alma,,,
hamile kalman için sana bir kaç öneri vereyim istersen,,,
adet tarihleirni düzenli olarak kaydet ve internette yumurtlama tarihlerinizi hesaplayın programları var onları kullanup yaklaşık yumurtlama tarihini öğren,
eşin eğer sigara ve içki kullanıyorsa içkiyi azaltmasını sigarayı da bırakmasını veya günde 10 taneye indirmesini rica et,,,
yemek düzenini bilmiyorum ama her akşamm protein ağırlıklı yemekler yap,,, haftada iki gğn et yada köfte yap, kuru fasulye yap,, ve eşin her gün düzenli yumurtalı peynirli kahvaltı yaprsın,,
psikolojik olrak kendini sakın ama sakın kasma,,, deki kendine hayırlısı ile,, çocuk fikrini kafandan at,, stres çok ama çok önemli,,, onun için eşinle güzelk vakit geçir hoşlandığınız şeylleri yapın, gezin sinemaya gidin evde vakit geçirin ama özde hoşca vakiit geçirin,,,
birde ilişkiye mğmkğnse sabah saatlerinde girin, ilişkiden sonra yarım saat yat kalkma hatta mümkünse ayağının altına yastık koy,,,
birde er günden ziayade gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama dönemlerinde...
birde ilişkiniz sadece yumurtlama dönemi ile sınırlı kalmasın, düzenli bir cinsel hayatıız olsun,,, buda önemli,,,,