• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öcümüyüm sanki

bizim millet gülümsemez arkadaşım, ilk önce böyle bozulursun sonra alışırsın.. kesin bebeğe nazarın değer diye düşünmüştür.. makine gibi olacaksın; bakma, konuşma, gülümseme, akşam da kendini şarja tak..
yeminle kafamda canlandırdım son cümleyii ister istemez okurken :KK48:

yemedik ne saklıyosun deseydiniz keşke :stop:

Allah sizede isteyen herkesede nasip etsin inşaallah....

İnşallah en kısa zamanda seninde bebeğin olur.tüm kalbimle diliyorum canım üzme tatlı canını

Canım belki o da çok zor şartlarda çocuk sahibi olmuştur ve korkusu vardır.
Olabilir karşındaki insanın psikolojisini bilemezsin. Bir daha nereden göreceksin o kişiyi boşver hayat bu tür şeylere takılmak için çok kısa. Allah bağışlasın der geçersin o kadar.

ve ben tanımadıgım insanarın bebeklerine asla dokunmam sadece uzaktan bi tebessüm yani. kuzenlerimin felan bebeklerini severdim ederdim içimden gelirdi ama öpmazdim bebekleriki mikrop kapar cildi incinirdaha bebek diye öyle düşüncesizde değilim

Canım zaten çok düşünceli olduğun için bu olay seni üzdü. Hassas olma bu kadar. Allah tez zamanda dileğini versin

ama gercekten kadının tavrı cok farklıydı bebege gülümsememi bırakın kadınla gözgeze geldimiz için onada gülümsedim insan karsılık vermezmi benim bildigim bi insana tebbessüm etmek sadaka sevabıdır insanlar ne ara bukadar itici olmuslar
Belki bir sıkıntısı vardır.Doktordan moralini bozacak birşey duymuştur.O an kimseyi görecek hali yoktur.Yani...... sebebper bitmez.Kafaya takmaya değmez.

ve ben tanımadıgım insanarın bebeklerine asla dokunmam sadece uzaktan bi tebessüm yani. kuzenlerimin felan bebeklerini severdim ederdim içimden gelirdi ama öpmazdim bebekleriki mikrop kapar cildi incinirdaha bebek diye öyle düşüncesizde değilim

İnsanlar çeşit çeşit.. bence kafana takma...

Takilma oyle ilginc insanlar cok. Dokunmadiktan sonra niye tepki verilsin ki. Nszardan korkmustur diyecem ama inan oyle insanin kendi cocuguna nazari daha cok deger. Ezan okunuyor suan Rabbim kendi evlatlarinizi sevmeyi nasib etsin ins. Hayirlisiyla
ben sizi anliyorum

Dün benim keditomu aşıya götürdüm. Aşı yapıldı benim kız çıldırdı nasıl ağlıyor.Neyse toparlandık çıkıyoruz iki orta okul öğrencisi kız kapıdan çıkarken gördüler kızımı.Biri ayyyy ne kadar tatlıııııııı dedi. Benimki o tepkiye bir bastı çığlığı kız korktu:KK48: Dedim aşıdan ablası agresif biraz.Çıkarken de ayetel kürsi okudum içim ferahladı.Nazara inanıyorum mümkün olduğunca dikkat çektirmemeye çalışırım bebeğimi ama kimseyi de kötü hissettirmek istemem davranışımla. Bebek sonuçta masum bir güzelliği var onların.Herkes bakmakla faydalanmak ister bu güzellikten eğer dokunamıyorsa. Duamı okurum rahatlarım ben.

nrdgl nrdgl
inşallah evlat sahibi olur, kendi evlatlarını seversin.
sevme arkadaşım kimsenin evladını, ben artık buldumcuk olmuş analar yüzünden kimsenin bebesini sevemiyorum. benim de kızım dünyalar güzeliydi. herkes severdi Allah'ıma emanet maşallah derdim o kadar.
ben artık gördüğüm bebelerle anaları yüzünden göz kontağı bile kurmuyorum. sanki şehzade anaları.
sokaktaki kimsesiz sevgiye aç yavru kedileri seviyorum. ohh ne güzel onlar da mutlu ben de mutluyum.

Son düzenleme:
Nazar dan korkan paranoyak bir anneye denk gelmiş siniz üzmeyin kendinizi. Sizle bir alakası yok. Kimi anneler çocuğu ellerinde olsa karantinada yaşatacak halde oluyor.

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi

böyle saçma bir şeyden başlık mı açılır? aylardır okuyucu olarak takip ediyorum bu siteyi ve bu şekilde açılmış çok başlık var, sonra da sağda solda insanlar sizinle dalga geçince küsüyorsunuz. ben de birazdan şöyle bir başlık açacağım: "eşim evde kalan son ekmek dilimini yedi, kesin bende bir sorun var, ne olur ilgi gösterin bana."

çok var öyle terbiyesiz fesat insanlar...her kuşun eti yenmez ya herkesinde çocuğu sevilmez...

Böyle insanlar çok malesef bunu çok önemseme inşallah sende istediğin çocuğa kavuşursun

böyle saçma bir şeyden başlık mı açılır? aylardır okuyucu olarak takip ediyorum bu siteyi ve bu şekilde açılmış çok başlık var, sonra da sağda solda insanlar sizinle dalga geçince küsüyorsunuz. ben de birazdan şöyle bir başlık açacağım: "eşim evde kalan son ekmek dilimini yedi, kesin bende bir sorun var, ne olur ilgi gösterin bana."

Sizde pasta yiyin :-)

arkadaşlar 7 aydır ugrasıyorum ve cocugum olmuyo malesef neyse lafı uzatmayım dün doktora gittim bir kadın kucagında bebekle cıktı cok tatlıydı maşallah bende bakıp gülümsedim kadın beni farketti kadınada bakıp gülümsedim kadın yüzünü bebege eğdi ve bebegin yüzünü kapadı kundak altından cocugu sevdi okadar sinir oldumki ne bu yani şimdi
yeni doğum yapmış kadınların psikolojisi bozuk oluyor bazen,,,
hatta hamilelikde bile bzouk oluyor,,,
onun için ciddiye alma,,,
hamile kalman için sana bir kaç öneri vereyim istersen,,,
adet tarihleirni düzenli olarak kaydet ve internette yumurtlama tarihlerinizi hesaplayın programları var onları kullanup yaklaşık yumurtlama tarihini öğren,
eşin eğer sigara ve içki kullanıyorsa içkiyi azaltmasını sigarayı da bırakmasını veya günde 10 taneye indirmesini rica et,,,
yemek düzenini bilmiyorum ama her akşamm protein ağırlıklı yemekler yap,,, haftada iki gğn et yada köfte yap, kuru fasulye yap,, ve eşin her gün düzenli yumurtalı peynirli kahvaltı yaprsın,,
psikolojik olrak kendini sakın ama sakın kasma,,, deki kendine hayırlısı ile,, çocuk fikrini kafandan at,, stres çok ama çok önemli,,, onun için eşinle güzelk vakit geçir hoşlandığınız şeylleri yapın, gezin sinemaya gidin evde vakit geçirin ama özde hoşca vakiit geçirin,,,
birde ilişkiye mğmkğnse sabah saatlerinde girin, ilişkiden sonra yarım saat yat kalkma hatta mümkünse ayağının altına yastık koy,,,
birde er günden ziayade gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama dönemlerinde...
birde ilişkiniz sadece yumurtlama dönemi ile sınırlı kalmasın, düzenli bir cinsel hayatıız olsun,,, buda önemli,,,,

bence tekme de at, ölmedi konu sahibi yaşıyor hala :27:

ben zaten çocuğunu esirgeyen insanlardan hiç hoşlanmam.benim çevremde çok güzel çocuklar var ama anneleri hiç öyle davranmıyor aksine çok hoşlarına gidiyor.nazarda değmiyor ayırca.boşver kendi bebeğin olunca onu seversin takma bak benimde olmuyor ama hayırlısını iste Allahtan her zaman.

bende biri sevince bebeğim kıyamete biner bende severim
nolduki?

Back
X