- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
- Konu Sahibi heartbreaker54
-
Peki :)Gelişme olursa haber ver :)
Ah inşallah o sizin gönlünüzün güzelliği teşekkür ediyorum :)Ay ne şirin şeylersiniz yaa kaldımı sizlerden acabaa.
Neler gördü bu gözler neler duydu , siz negüzel saf saf ( kötü niyetsiz anlamında) mantı börek tatlı soda falan takılıosunuz.
İnşallah gönlüne göre olsun.
Evet polislerin öyle olduğunu biliyorum ama gördüğüm kadarıyla çok edepli dediğim gibi ben evde yokken arkadaşım benim geldiğimi sanıp sesleniyo kapıyı açınca yüzüne bakmadan verip hemen gitmiş o şekilde bana da yapsa bidaha çıkarmazdık :) hahaha evet tatlıyla arası yokmuş geçenlerde börek yapmıştım bugün de yapayım çıkarayım:)Işık var canım. Oda senden elektrık almasa bu getir götür olayı bu kadar uzun surmezdı. Bekâr polısler bıraz yerebakan olurlar dıkkat et daha kucuksun gözü acık ol. Oda hoslanmıs gıbı duruyor sen getır götüre devam et cıkar kokusu. Yarın da bmrek yap götür erkekler bayılır böreğe eşimden biliyorum börek yaptıgım gun ne istersem yaptırıyorum :)
konuşuyoruz ama işte kısacık o anla alakalı gülüyoruz sonra ben koşturmaca ya kapıyı kapıyorum ya eve iniyorum.Pasta-yemek-börek ziyaretleri arasında hiç mi konuşmuyorsunuz?
"Hep siz biz,sen ben mi olacak böyle ismin nedir? diye sorman abes kaçmaz.
Bu ziyaretler uzun sürecek gibi geliyor zira ateş bacayı çoktan sarmış sanki. :)
Sohbeti biraz daha koyulaştırıp bir şekilde telefon numarasini alip/verip sadete geçmek için geç kalmamalısın.
Kız arkadaşı,nişanlısı olabilir bunu fazla zaman geçirmeden bir şekilde öğrenmeye çalış.
"Bu ziyaretlerimiz icin kız arkadaşın kizmaz değil mi? " minvalinde bir şeyler sorabilirsin sen çekiniyorsan arkadaşın sorsun.
Zaman geçtikçe daha çok umutlanacak,belki de bağlanacaksın.
Uzamasının sana zararı olur eğer karşı tarafın hissiyatı yoksa.
konuşuyoruz ama işte kısacık o anla alakalı gülüyoruz sonra ben koşturmaca ya kapıyı kapıyorum ya eve iniyorum.
Aslında gelip bişeyler getiriyorum falan ama bigün geldiğimde evde kız arkadaşınız falan olur yanlış anlamaz dimi falan diye sorabilirim çünkü öyle bişeyle karşılaşırım diye korkmuyorum değil :) yüzük falan yok ama şehir dışında sevgilisi olabilir kardeşim diye falan hitap etse bi şekilde anlarım öyle bişey olduğunu ama gayet pozitif
Konunun sonunu merakla bekliyorum :)Evet polislerin öyle olduğunu biliyorum ama gördüğüm kadarıyla çok edepli dediğim gibi ben evde yokken arkadaşım benim geldiğimi sanıp sesleniyo kapıyı açınca yüzüne bakmadan verip hemen gitmiş o şekilde bana da yapsa bidaha çıkarmazdık :) hahaha evet tatlıyla arası yokmuş geçenlerde börek yapmıştım bugün de yapayım çıkarayım:)
Malesef arkadaşımın nişanlısı manisada şimdi arkadaşımda bi hafta yok manisadabir de ev arkadaşının nişanlısı size geliyorsa bir gün yemek hazırlayıp
X in nişanlısı da isterseniz siz de gelin birlikte yiyelim gibi bir ortam yaratılabilir
yalnız olmayın yanınızda güvenilir birisi olsun diye dedim bunu
Konunun sonunu merakla bekliyorum :)
Umarım teşekkür ederim :)Ahh o ilk heyecanlar :) özlemişim o zamanları...
Zamana bırakın acele etmeyin. İllaki belli eder bir şey hissediyorsa.
Ahh bencede :)Mantı ve tiramisu yapan bir üniversite öğrencisi mi? Bence kaçırmasın
:)Genç olasım yeniden aşık olasım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?