oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

Yuzuk takmayabilir evlenince ya da nişanlanınca yuzuk parmagınıza yapısmıyor:) ama oyle olsa bu ikramlaşmayı devam ettirmezdi diye dusunuyorum. Tabi bilemeyiz belki de macera olarak düşünüyor da olabilir forumda neler okudu bu gözler. Bır de dikkat edin polis de olsa erkek sonucta watsap gruplarında falan muhabbet bile donduruyordur belki bizim komsu kız bana hasta vs. Tabi gunahını almak istemem bunların dısında helal sut emmiş bekar ve gelecekteki eşiniz de olabilir karsınızdaki. Siz bir sure kendinizi gostermeyin bakalım üst üste sizi gormek için zilinizi calacak mı:)

Evet dediğiniz gibi de olabilir ama bilmiyorum öyle biri gibi durmuyor serseri gibi durmuyor ama dediğiniz gibi forumlarda neler okuyoruz :) biraz çekeyim kendimi bakalım haklısınız :)

Ne kadar dramatize etmissiniz olayı:)
Sanırım hamileligin verdigi hormanlardan ötürü
Bende polis eşiyim ve cevremde arkadaslarımda var .hiç birimiz bu şekilde düşünmüyoruz
Tabikide zorlukları var ama hergün bunu aklımıza getiripte karalar baglamıyoruz
Zaten her meslegin kendine göre zorlugu yok mudur
Sevgiyle kalın,bebeginizi sagsalim kucagına alırsınız inşsallah

Konuyu okurken acıktım, gözümün önünden tabak tabak yemek geçiyor şu an

Ne güzel, ne tatlı heyecanlar bunlar. Tadını çıkarın, umarım güzel bir sonuca bağlanır.

ben olsam isim neydi diye sorardim coktan azicik cesaretli ol deki sizin aileniz yokmu evlimisinz smdiye. sorabilirsin

ben olsam isim neydi diye sorardim coktan azicik cesaretli ol deki sizin aileniz yokmu evlimisinz smdiye. sorabilirsin
Annesi ve down sendromlu bir kardeşi vardı ilk taşındığında annesiyle ufak bir sohbet etmiştik ama onu görmemiştik onlarda 1haftalığına burdalardı evli olduğunu sanmıyorum evini falan temizlemek için gelmişti annesi çekiniyorum ne bileyim böyle güzel ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum :)

Ay bu ne boyle

Surekli yemek trafigi aranizda

O onu getirdi ben bunu goturdummm .

Havada ask kokusu var.

Hemen evine alma bu devirde hemem guvenme

Gozlemle bakalim eniste adayini

Tey tey teeeyyy
Ya evet bitmiyo trafik nereye kadar gider bilmiyorum :) inşAllah dediğin gibi aşk kokusudur havadaki yemek kokusuyla kalmaz

ask guzelldir ya inss platonik degildir

Erkeğin kalbine giden yol artık mideden geçmiyor :) kestirmelere sapalım lütfen:)
kestirmeye saparlarsa dizi biter daha isimlerini öğrenicekler. sonra gittikleri yerlere giden yollar aynı çıkacak. sonra ''telefonunu verde akşam bir şey lazımmı diye sorarım ara ara'' dicek. sonra aşağıdadan yukarı iyi geceler bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…