- 1 Ocak 2022
- 4.269
- 15.714
- 158
- Konu Sahibi enginar seviyorum
-
İncelik yapacağım diye diye bir hâl olmuşsunuz.Kız bakmış sesiniz çıkmıyor , kuzu kuzu her denileni yapıyorsunuz,o da tüm imkanlarınızdan faydalanmış.Oturun kendinize kızın,milletin hizmetçisi oldum yaaaa diye özeleştiride bulunun.neden oyle depresif bi yorum yaptin ki? zamanla insanlar bazi seyleri ogrenir. daha 20 yasindayim
Yurt ortamında insan bi şaşırıyor olanlara. Artık değişir konu sahibi de. Benim de pahalı bir jean i mi bir gün giyeyim diye alan olmuştu başka odadan.15 gün geçti gelmedi. İsteyince mürekkep lekeli vermişti. Şaşkınlıktan niye böyle pantolon ya da aynısını al vs diyememiştim. Ha şimdi olsa yolarım ödetirim o jean i. Biri ile de montları değişmiştik . Ben yokken kevdşsğninkini almış odadan ama benimkini getirmedi . Haram ettim geçtim. Yani o yaşlarda bu salaklıklar oluyor. Hayat boyu böyle olursa sorun asıl. Ders olmuştur konu sahibine de. Akıllanmıştır. O gün bugün kimseye eşyamı vermem meselaİncelik yapacağım diye diye bir hâl olmuşsunuz.Kız bakmış sesiniz çıkmıyor , kuzu kuzu her denileni yapıyorsunuz,o da tüm imkanlarınızdan faydalanmış.Oturun kendinize kızın,milletin hizmetçisi oldum yaaaa diye özeleştiride bulunun.
Evet hayatın bir döneminde hepimizin bu tarz enayiliği olmuşturYurt ortamında insan bi şaşırıyor olanlara. Artık değişir konu sahibi de. Benim de pahalı bir jean i mi bir gün giyeyim diye alan olmuştu başka odadan.15 gün geçti gelmedi. İsteyince mürekkep lekeli vermişti. Şaşkınlıktan niye böyle pantolon ya da aynısını al vs diyememiştim. Ha şimdi olsa yolarım ödetirim o jean i. Biri ile de montları değişmiştik . Ben yokken kevdşsğninkini almış odadan ama benimkini getirmedi . Haram ettim geçtim. Yani o yaşlarda bu salaklıklar oluyor. Hayat boyu böyle olursa sorun asıl. Ders olmuştur konu sahibine de. Akıllanmıştır. O gün bugün kimseye eşyamı vermem mesela
Çok haklısın. Kaçmak asla çözüm değil.Evet hayatın bir döneminde hepimizin bu tarz enayiliği olmuştur,burada tek sorun konu sahibi özeleştiri yapmıyor, hepimiz karşıdaki kıza sayıp sövsek rahat edecek.Oda değiştirmek çözüm değil her sorunu kaçarak çözemez.
Ay ne kırıcısı ya saksıda mı yetiştin kızım sen bir de hukuk okuyormuşsun kendini biraz geliştirmezsen yaşatmazlar seni hukuk camiasında bu alınganlıkla pasifliklecok kiricisin ya
Hayır o kırıcı değil sen mıymıysın.cok kiricisin ya
hayatim kirici degilim senin gelecegini söylüyorum. oda degistirmek yerine kendi sorununu çöz çünkü senin cevval olman lazim, laf sokmadan net bir sekilde istedigini anlatman lazin ki meslegini yapasin. yoksa sonun cok acik yani ulkedeki avukatların büyük cogunlugu esine dostuna para konusunu acamadigi icin bedava hizmet veriyor. sen de dayina , kuzenine, annenin halasina, komşuna laf sokup sokup anlamasini beklersin ama kimse sen dile getirmeden cebine elini sokup da sana uc kurus vermez.cok kiricisin ya
türkiyenin en güzel yerlerinden birinde hukuk kazandim. marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim. hic sinifta kalmadım. mezuna da kalmadim. 21 yasima yeni agustosta gircem. zaten erken yasta mezun oluyorum derslerim de kotu degil geciyorum sinifi alttan da dersim yok. onun harici sürekli spor yapan fitness yapan, her hafta 1 kitap bitiren, ingilizcemi kendi kendime c1 düzeyine cikarmis bi genc kizim. gelecegim ve kendim icin cok emek veriyorum. iyi bir hukukcu olcagimdan da eminim. arastirmayi ogrenmeyi cok seviyorum. lisede insanlarla konusurken kekelerdim. cok asosyaldim. kotu de bir aile dinamigim var. suan gayet insanlarla normal bi sekilde konusabiliyorum. cok fazla arkadas cevrem var. kendimi bu yonde gelistirdim. tabi sosyallesirken onceden sosyallesmedigim icin birtakim sorunlarla bas basa kaliyorum ve hassas bi yapim oldugundan biraz uzuluyorum. ama kendimi bu kadar degistirip gelistirebilmisken hayır deme sorunumu da hayli hayli cozup gelistirebilecegime inaniyorum. sizin gorusunuzu merak ettim yazarken. neden bana boyle yapti diye uzuldum. sizin de boyle insanlar hukukcu olmamali demeniz bir genc kizin bu kadar emegini hayallerini yikmak gormemek. o kadar ugraslar verdigim hukuk fakultesini en kisa zamanda bitirecegim. hayallerimden de vazgecmeyecegimHerkes hukuk okumamali, kendini savunamayan biri sira müvekkillerine gelince nasil savunacak?
Muvekkil geldi diyelim para vermesi gerektigini nasil soyleyeceksiniz?
Yapacağınız tek sey bilmem ne hukuku notu su kadar tuttu, iban'imda su deyip mesajla bildirmek olmalıydı bu kadar kivranacak ne var anlayamadim
Emeginizi asla kucumsemiyorum.türkiyenin en güzel yerlerinden birinde hukuk kazandim. marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim. hic sinifta kalmadım. mezuna da kalmadim. 21 yasima yeni agustosta gircem. zaten erken yasta mezun oluyorum derslerim de kotu degil geciyorum sinifi alttan da dersim yok. onun harici sürekli spor yapan fitness yapan, her hafta 1 kitap bitiren, ingilizcemi kendi kendime c1 düzeyine cikarmis bi genc kizim. gelecegim ve kendim icin cok emek veriyorum. iyi bir hukukcu olcagimdan da eminim. arastirmayi ogrenmeyi cok seviyorum. lisede insanlarla konusurken kekelerdim. cok asosyaldim. kotu de bir aile dinamigim var. suan gayet insanlarla normal bi sekilde konusabiliyorum. cok fazla arkadas cevrem var. kendimi bu yonde gelistirdim. tabi sosyallesirken onceden sosyallesmedigim icin birtakim sorunlarla bas basa kaliyorum ve hassas bi yapim oldugundan biraz uzuluyorum. ama kendimi bu kadar degistirip gelistirebilmisken hayır deme sorunumu da hayli hayli cozup gelistirebilecegime inaniyorum. sizin gorusunuzu merak ettim yazarken. neden bana boyle yapti diye uzuldum. sizin de boyle insanlar hukukcu olmamali demeniz bir genc kizin bu kadar emegini hayallerini yikmak gormemek. o kadar ugraslar verdigim hukuk fakultesini en kisa zamanda bitirecegim. hayallerimden de vazgecmeyecegim
Laf salatasi yapiyorsun ablacim, tamam bir hukukcu gerektiginde laf salatasida yapabilmeli ama su bana verdigim cevapta sorununla alakali zerre kadar bir savunu yok.türkiyenin en güzel yerlerinden birinde hukuk kazandim. marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim. hic sinifta kalmadım. mezuna da kalmadim. 21 yasima yeni agustosta gircem. zaten erken yasta mezun oluyorum derslerim de kotu degil geciyorum sinifi alttan da dersim yok. onun harici sürekli spor yapan fitness yapan, her hafta 1 kitap bitiren, ingilizcemi kendi kendime c1 düzeyine cikarmis bi genc kizim. gelecegim ve kendim icin cok emek veriyorum. iyi bir hukukcu olcagimdan da eminim. arastirmayi ogrenmeyi cok seviyorum. lisede insanlarla konusurken kekelerdim. cok asosyaldim. kotu de bir aile dinamigim var. suan gayet insanlarla normal bi sekilde konusabiliyorum. cok fazla arkadas cevrem var. kendimi bu yonde gelistirdim. tabi sosyallesirken onceden sosyallesmedigim icin birtakim sorunlarla bas basa kaliyorum ve hassas bi yapim oldugundan biraz uzuluyorum. ama kendimi bu kadar degistirip gelistirebilmisken hayır deme sorunumu da hayli hayli cozup gelistirebilecegime inaniyorum. sizin gorusunuzu merak ettim yazarken. neden bana boyle yapti diye uzuldum. sizin de boyle insanlar hukukcu olmamali demeniz bir genc kizin bu kadar emegini hayallerini yikmak gormemek. o kadar ugraslar verdigim hukuk fakultesini en kisa zamanda bitirecegim. hayallerimden de vazgecmeyecegim
Bir altındaki yoruma cok katılıyorum. Bak mesela senin mesleğinle direkt ilgili bir dizi var, Better call Saul. Adam ipsiz sapsız biriyken dışarıdan hukuk bitirip sırf çakallığı ve ağzının laf yapmasıyla çoğu kişinin gelemeyeceği yerlere geliyor.türkiyenin en güzel yerlerinden birinde hukuk kazandim. marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim. hic sinifta kalmadım. mezuna da kalmadim. 21 yasima yeni agustosta gircem. zaten erken yasta mezun oluyorum derslerim de kotu degil geciyorum sinifi alttan da dersim yok. onun harici sürekli spor yapan fitness yapan, her hafta 1 kitap bitiren, ingilizcemi kendi kendime c1 düzeyine cikarmis bi genc kizim. gelecegim ve kendim icin cok emek veriyorum. iyi bir hukukcu olcagimdan da eminim. arastirmayi ogrenmeyi cok seviyorum. lisede insanlarla konusurken kekelerdim. cok asosyaldim. kotu de bir aile dinamigim var. suan gayet insanlarla normal bi sekilde konusabiliyorum. cok fazla arkadas cevrem var. kendimi bu yonde gelistirdim. tabi sosyallesirken onceden sosyallesmedigim icin birtakim sorunlarla bas basa kaliyorum ve hassas bi yapim oldugundan biraz uzuluyorum. ama kendimi bu kadar degistirip gelistirebilmisken hayır deme sorunumu da hayli hayli cozup gelistirebilecegime inaniyorum. sizin gorusunuzu merak ettim yazarken. neden bana boyle yapti diye uzuldum. sizin de boyle insanlar hukukcu olmamali demeniz bir genc kizin bu kadar emegini hayallerini yikmak gormemek. o kadar ugraslar verdigim hukuk fakultesini en kisa zamanda bitirecegim. hayallerimden de vazgecmeyecegim
resmen benim hevesimi hayallerimi bile bile kirmaya calisiyorsun su yazdiklarina bak istersen. herkes benim gibi 35 tyt ayt matematik yapabilcek kadar istikrarlı ve azimli olmadigi icin resmen kiskaniyorsun. senin meslek ne ablacim?Laf salatasi yapiyorsun ablacim, tamam bir hukukcu gerektiginde laf salatasida yapabilmeli ama su bana verdigim cevapta sorununla alakali zerre kadar bir savunu yok.
Senin meselen sadece hayir diyememek degil hakkini savunamamak. Ne demek yani bilmem kac yuz sayfa fotokopi isteyen birinden parasini isteyememek? Cok sacma.
Daha odadan ayrılmadan su kadar sayfa su kadar tutar, verirsen hallederim veremiyorsan halledemem dersiniz olur biter.
Sen bunun yerine ne yapmissin, 1 ay boyunca sacma sapan hatirlatmalarla laftan anlasin diye beklemissin, bu kadar hassas biri nasil avukatligin altindan kalkacak? Avukatlik iyi bir okulu kazanip, guzel notlarla mezun olmak degil sadece, stajinda ne yapacaksin mesela? Icten ice beni kullanamazlar, ben en iyi hukuk fakultesinde okudum diye ağlayacak misin?
Biraz cevval, biraz yirtik olmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?