6 ay benim için de erken.
Eşiniz hem özlüyorum diyip hemde neden salonda yatmaya gidiyor
Duygusal bakma benceArkadaşlar kızım 6 aylık olmak üzere.
Yaklaşık 20 gün önce odasını ayırdım.
Gece 3 kere beslenmeye kalkıyor.
Bazen de kötü günündeyse aralarda öylesine 1-2 kere daha uyanıyor.
Odasını ayırma sebeplerim:
1) uyku eğitimi sürecinde gerekli olduğunu okudum.
2) bebeğim 19.30 da uykuya geçiyor yarım saat önceden odasına gidip uyku rutinlerini yapıyoruz. O saatten sonra odasının kapısını çekip çıkmak iyi oluyor.
3) eşim geceleri horlama, öksürme, kalkıp odadan çıkma, sürekli dönme gibi hareketler içinde. Her defasında bebek uyanacak tedirginliği yaşıyorum ya da adam alıyor yastığını salona gidiyor.
4) bebekle aynı odadayken özel durumlar olmuyor.
Buraya kadar güzel ama ben vicdan yaptım:
1) çok mu küçük? korkar mı? Beni arar mı? Gibi sorularım var.
2) eşim bebeği çok özlediğini söylüyor, işten geliyorum 2 saat görüyorum bari gece olsaydı, nefesini dinliyodum falan diyor.
3) gece kalk odadan odaya git biraz daha fazla yoruluyorum benim de uykum açılıyor.
Kafam karışık açıkçası. Sizler nasıl yaptınız? Ben hatalı bir şey mi yapıyorum?
onlar öyle valla bizimkide özledim der isten gelince batırdı gürültü kavga ederler6 ay benim için de erken.
Eşiniz hem özlüyorum diyip hemde neden salonda yatmaya gidiyor
ben ikisini de 6 aylıkken ayırdım.
bir sıkıntısını yaşamadım..
benimde öyleydiBen hiç cevap vermiyim 21 aylık hâlâ yanımda yatıyor
Bakma sen onun nefesini dinliyordum demesine . Kendi uyuyana kadr gidip odasina nefesini dinleyip ciksinÖzlemi bebek ağlayınca bitiyo galiba
Bu gidişle ilk okulda ayırırım gibibenimde öyleydi
Ben oğlumu hastaneden geldiğinde ayrı odaya koydum , ilk zamanlar oğlumun odasında yattım, kendi yatağımda yattım, hep oğlum kalkmadan önce kalktım emzirdim.. Ama hep sabahları aldım oğlumu yatağıma , şimdi de haftada bir yatıyor bizimle...Arkadaşlar kızım 6 aylık olmak üzere.
Yaklaşık 20 gün önce odasını ayırdım.
Gece 3 kere beslenmeye kalkıyor.
Bazen de kötü günündeyse aralarda öylesine 1-2 kere daha uyanıyor.
Odasını ayırma sebeplerim:
1) uyku eğitimi sürecinde gerekli olduğunu okudum.
2) bebeğim 19.30 da uykuya geçiyor yarım saat önceden odasına gidip uyku rutinlerini yapıyoruz. O saatten sonra odasının kapısını çekip çıkmak iyi oluyor.
3) eşim geceleri horlama, öksürme, kalkıp odadan çıkma, sürekli dönme gibi hareketler içinde. Her defasında bebek uyanacak tedirginliği yaşıyorum ya da adam alıyor yastığını salona gidiyor.
4) bebekle aynı odadayken özel durumlar olmuyor.
Buraya kadar güzel ama ben vicdan yaptım:
1) çok mu küçük? korkar mı? Beni arar mı? Gibi sorularım var.
2) eşim bebeği çok özlediğini söylüyor, işten geliyorum 2 saat görüyorum bari gece olsaydı, nefesini dinliyodum falan diyor.
3) gece kalk odadan odaya git biraz daha fazla yoruluyorum benim de uykum açılıyor.
Kafam karışık açıkçası. Sizler nasıl yaptınız? Ben hatalı bir şey mi yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?