ödeme planı yapamıyorum :(

Kartınızı kapatıp yapılandırın. 1 yada 2 senelik vadeye bölüyorlar ödersiniz yavaş yavaş. Kart borcundan kurtulmanın başka yolu yok.
doğru diyorsunuz valla zor hele faizler... teşekkür ederim :)

kızlar herkese merhaba benim de sorunum bu maalesef :KK43:

geçen yıl evliliğim resmi olarak bitti ve o insandan üzerime kalan yaklaşık 10 bin tl kart borcum var kendisi zaten ödemez onu geçtim...

ancak ben de yetemiyorum ve bir şekilde 2200 tl maaşla 4 5 ay içinde kapatmam gerekiyor. sigara kullanıyordum bırakıyorum onu da ekstra 480 tl ediyor ayda çünkü.

ihtiyaçlarımı karşılama derdinde değilim pek o yüzden ama ödedim diyelim sıkışınca hop elim karta gidiyor... çok sıkıldım artık kendimden bir fikriniz varsa yardım ederseniz çok memnun olurum. çok teşekkürler.

Ödenmeyecek borç değil ama öderken siz halen harcama yapıyorsanız tabi ki bitmez. Kartı kapatacak ve yapılandırma yapacaksınız. Kapatmıyorlarsa kesip atın ve borç bitene kadar bekleyip sonra kapatın.

öyle muhakkak ben 15.000 tl borç ile ayrıldım sadece banka diğer senetleri geçiyorum dolandırıldım gözüyle bakıyorum zaten. bekarken benim de yeterli birikimim vardı da olmayacak evliliğe gitmiş meğer...

Siz para biriktirin demiyorum ama ihtiyaçları en aza indirgeyerek borç ödemek mümkün.
Benim borcum yoktu (eski eşimin kartlarıma borcu vardı da ödettim hepsini) birikim yaptım ama olsaydı 3500 lirayla 20,000 tl lik borç ödeyebilecektim demekki ve bunu tamamen minimal yaşama borçluyum.
Yazdıklarımda dikkat çekmek istediğim nokta da "minimal yaşam" dı zaten :)

Back
X