Ödevim için yardım istiyorum :(

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
265
5
İngilizce ödevim için yardım istiyorum önemli yabancı ve ünlü yazar,bilim adamı,sporcu,şair,ressam,müzisyen vs aklınıza geleni syler misiniz?

Birde ödevim için renkli kağıtlarım var elimde bir tasarım söyler misiniz?
Teşekkürler.
 

susayaci

HAPPY
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
1.545
337
İngilizce ödevim için yardım istiyorum önemli yabancı ve ünlü yazar,bilim adamı,sporcu,şair,ressam,müzisyen vs aklınıza geleni syler misiniz?

Birde ödevim için renkli kağıtlarım var elimde bir tasarım söyler misiniz?
Teşekkürler.

yazar stephan king kesinlikle çok iyidir ve önemli bir yazar bilim adamı edison amerikada yaşamıştır şair kesinlikle sheakespeare müzisyen aklıma gelmedi ama ne lazım ben yardım edeyim sana
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2619 gün geçti.

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
265
5
yazar stephan king kesinlikle çok iyidir ve önemli bir yazar bilim adamı edison amerikada yaşamıştır şair kesinlikle sheakespeare müzisyen aklıma gelmedi ama ne lazım ben yardım edeyim sana



ingilizceniz iyiyse mesaj atabilirim.
tasarım istiyorum
göze hoş gözükcek ödev nasıl olsun
 

susayaci

HAPPY
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
1.545
337
ingilizceniz iyiyse mesaj atabilirim.
tasarım istiyorum
göze hoş gözükcek ödev nasıl olsun

nasıl bir tasarım kaç kelimelik bir hayat hikayesı tam olarak ne lazım? daha açıklayıcı yazarsan sevinirim bir de seviye ne ? ben kalkar inter yazarım hocan upper ister ya da seviyen elementary dir benim yazdığım fazla kaçar ayrıca netten de bulabilirsin verdiğim bu isimlerin hayatları çarşaf çarşaf var orada. tasarıma takıldım ben nasıl olmalı die? şu an çıkmam gerek acele mi bu ödev
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2619 gün geçti.

xDerinMavix

Guru
Pro Üye
5 Mayıs 2013
30.305
31.746
William Blake
Shakespeare
Chaucer


Daha bir sürü var ben İngiliz Dili Ve Edebiyatı okuyorum.
Yardımcı olmaya çalışırım.
 

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
4.199
113
İngilizce ödevim için yardım istiyorum önemli yabancı ve ünlü yazar,bilim adamı,sporcu,şair,ressam,müzisyen vs aklınıza geleni syler misiniz?

Birde ödevim için renkli kağıtlarım var elimde bir tasarım söyler misiniz?
Teşekkürler.

tasarımdan kastınız nedir, detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
 

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
265
5
Ödev cumaya seviyem orta a2 yani

Tasarım derken nasıl bir ödev olsun 8 9 cümle yazarım hayatlarını
 

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
265
5
seviye elementary bu arada internetten yazarsam cümleler fazlasıyla ileri seviye
 

Chelzy

İkiz oğlan anası
Pro Üye
20 Ocak 2008
13.895
28.067
İlköğretim İngilizce kıtaplarında yazar,şarkıcı,bilimadamı bunların hepsinin senin şu anda seviyene yakın hayat hikayeleri var.Bır oralara bak istersen.

Tasarıma da cok takılma.Anlattıgın kısılerın fotolarını koy isimleri yaz yeter.Yani bana bu ödevi bu şekilde getirsen en az 90 alırsın :)
 

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
265
5
İlköğretim İngilizce kıtaplarında yazar,şarkıcı,bilimadamı bunların hepsinin senin şu anda seviyene yakın hayat hikayeleri var.Bır oralara bak istersen.

Tasarıma da cok takılma.Anlattıgın kısılerın fotolarını koy isimleri yaz yeter.Yani bana bu ödevi bu şekilde getirsen en az 90 alırsın :)

Öyle de hoca biraz takıntılı ve çok güzel ödevler yapmışlar onların yanında sönük kalır :KK43:
 

Chelzy

İkiz oğlan anası
Pro Üye
20 Ocak 2008
13.895
28.067
Forward English 8. sınıf kıtabını indir.10.unıteydı sanırım burda Agatha Crıstıe'nin hayatı var mesela.Seviye de dedğin gibi elementary.
7.sınıf kitabını da indirip unıtelere göz gezdir.Ünitelerin Reading parçaları tam ödevine yazılacak seviyede.