Eski konularimi bilen bilir , bu annemin arkadasi hala basima bela ya
az önce yengemle konustuk tatile gitmek istiyor "kizimida alirim yanima bi güzel tatil yapariz" diyor annemde "bende tatile gidecem ama kizimi götürmicem yanliz gidecem" dedi , peki ya neden? Tatile gittiginde görüsecegi arkadasindan nefret ettigim icin , kadin bizim eve geldiginde hosgeldin demedigim icin sarilip öpmedigim icin , neymis efendim arkadasi benden rahatsiz oluyormus. ben ondan nekadar rahatsiz oldugumu neden görmüyorsun annee! Bizim eve geldiginde cekiliyorum odama kapiyida kapatiyorum gidene kadarda cikmiyorum neyimden rahatsiz oluyon be cok bilmis kari! Eski konumu bilen bilir kuzenlerim dügününede bu kadin yüzünden gidemedim. bizim eve geldigi icin hatta kalmak istiyor ama ben oldugum icin kalamiyor annemde beni sirf o arkadasini sevmedigim icin tatile götürmemekle cezalandiriyor. cünkü ben yoksam hanim efendi bizim evde istedigi gibi davranir rahat rahat harekt edebilir. Annem neden sürekli o arkadasini savunuyor ya neden bi kere bile kizim demiyor , yook neymis arkadasi rahatsiz oluyormus ben varken bizim evde rahat edemiyormus. Of kuzeimi bu konuda gercekten kiskaniyorum annesi kizim diyor baska bisi demiyor ama benim annemin dünyasi o arkadasinin etrafinda dönüyor