Of! Delireceim artk

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar şuanda o kadar sinirliyim,o kadar kötüyümki anlatamam....

bazılarınız bilir konuyu ama bilmeyenler için tekrar özetliyim....

benim ilk okul arkadaşım geçen yıl beni biriyle tanıştırdı...önce ark.olarak başladık...o başka bi şehirde...msnde görüşüyoduk....tanıştığımız zamanlar onun sevgilisi vardı bende yeni ayrılmıştım.....neyse geçen mayıs ayında sevgilisinden ayrıldı....ve bana açıldı...buaralar detaylı konular anlatmıyorum fazla....

konu şuki buraya beni görmeye gelecek....başından beri kendisi söylüyor...zaten uzak olduğumuz için sorun yapıyordu biraz....ve mutlaka beni görmesi gerektiğini söylüyordu....birbirimizi görelim bir o zaman karar verilir bişeylere diyordu....

ve benim için evleneceğim kız dediğini söylemişti bir arkadaşına....

planımıza göre bu ayın 20si21i gibi gelmesi gerekiyo...yani pztsi salı falan....ama beni hiç aramıyo msnede girmiyo....en son 1 hafta önce msndeydi....bende geliyosun dimi 2 hafta sonra dedim...o da inşallah canım geliyorum dedi....ama hala aramıyor...

en son ben onu aramıştım 5 temmuzda....ankaradan döndüğümde....düşünün o zamandan beri neo aradı ne de ben....

msnde sordum niye hiç aramıyosun diye...tatile girince dizgini boşanmış beygir gibi oldum geziyorum ordan oraya dedi...ama sen yanlış anlama tammı dedi..dinlenesim var biraz dedi....sanki gezmesi beni aramasına engelmi??

sinirden delirmeye başladım artık yavaştan.....bu kadar olmazzzzzz.....kötükedihüso

bi yandan düşünüyorum söz verdi....ki kendide dedi daha önce söz verdim gelicem diye....şimdi ne olduda aramıyo hiç..gelip gelmiycenide söylemiyo....bende aramıyorum inat ettim.....zaten k...çını kaldırdım iyice:umursamaz:

cmrtsiye kadar bekliim dedim aramasını...eğer aramassa ben arıyımmı sizce? ve şunada yemin ettim eğer gelmesse bir daha asla görişmiycem....yemin ederimm

Henüz çıkmıyorsunuz aramamasının, msn ne girmemesinin hesabını soracak durumda değilsiniz gibi geldi bana. Ama daha önce sık mı telefonda görüşüyordunuz ki şimdi de böyle bir beklentidesiniz anlamadım.

kelebek dokunma canım. birinden akıl almış o muhtemelen, arama bakalım kız gelsin sana diye. sakın sakın ne ara ne sor, ondan bekle canım. bence tabi.

Katılıyorumm

aman sakın arama
aradığın an o şımarır bak bni çağırıyor diye
erkekler ne yazıkki böyle

Valla canım ne yaparsan yap, kendi kendine ağla, üzül, sinirlen, böğür.... ama sakın sakın ARAMA....
Sakın... bak benim bi sözüm vardır cuk yerine oturur... Avludaki iti çatıya çıkarma.. döner tepene s..ç..r...
Anladın sen...

evet çıkmıyoruz ama daha önce evet sabahlara kadar msnde benle konuşan,aklına estimi arayan adam aramaz oldu msne gelmez oldu....

üstelik kendi dedi gelicem edicem diye....evlilikten bahsedende oydu....hiç anlamıyorumm....ama evet aramıycam aslaaa.....

umursama kaçan kovalanır unutma tatlım...

canım rahat bırak sakın arama ararsa gelirse şans verirsin olmazsa olmaz.......

bana kalirsa senden cidden hoslansa ilgisi olsa aramadan duramazdi
klasik gorucek eger begenirse olsun iste yaaa tavirlarina girecek.
bana pek ciddi biri gibi gelmedi.

yüzyüze görüşmemiş olmanın ve aranızdaki bağın sanaldan olmasının verdiği bir rahatlık var bence.
ben olsam asla aramam.
bırak geliyorsa gelsin,
gelmezse eğer bas k.çına tekmeyi.
nefret ederim böyle muallakta bırakılmaktan..

Karşıma ne kadar samimiyetsiz çıktıysa önce çok ilgilendiler, aradılar sordular neden aramıyorsun sormuyorsun, neden sen de canım aşkım demiyorsun, ilgisizsin deyip bağlayınca ellerini eteklerini çekmeye başladılar. Ama asla onların istediklerini onlara vermedim, hayırdır noluyo dediğimde tatmin etmediklerinde yallah dedim. Arkadaşın sözünü sevdim, çıkarma kimseyi tepene.

biraz ciddiyetsiz gibi geldi bana. zamanında benim bi erkek arkadaşım da görüşmeye gelecekti bizde böyle msnde tanışmıştık buna rağmen geleceği güne kadar hergün aradı bak geliyorum diye hatta otobüse bindiğinde bile gece her saat mesaj attı seni görmeme son 5 saat son 4 saat diye.

biraz arama bakalım anlaşılır derdi.

evet canım çok iyi anladım...işin tuhaf tarafı bu yaşıma kaadar kimseyi tepeme çıkarmadım..çokta iyi bilir böyle tipleri ama işte bir anda aşktan gözüm kör oldu ve şımarttım doğru....ama göstericem ona diğer yüzümü....sabrın sonu felakettir bende...

bana kalirsa senden cidden hoslansa ilgisi olsa aramadan duramazdi
klasik gorucek eger begenirse olsun iste yaaa tavirlarina girecek.
bana pek ciddi biri gibi gelmedi.

evet bvende öyle düşünüyorum....ama beni gördü resim olsun görüntülü görüşme olsun...ama övünmek gibi olmasında salak diycem yani....hele bi gelsin görsün kıçımdan ayrılmaz o zamankaydirigubbakcemile3 ama o zamanda ben yüz vermiycem işte:umursamaz:

bende nefret ederim...ve başından beri yaptığı bu.....hem evlilikten bahsediyo yok seviyorum görmek istiyorum bilmm ne diyo bi yandan böle kemküm,nazlar niyazlar....hiçte böylesini görmedim...:enbuyukkk:

Evet kizlar dogru soylemis arama, kacan kovalanir demi o arasin seni, erkek milleti iste nolcak.

belkide gerçekten senden hoşlanıp hoşlanmadığını düşünüyordur.gelince yüz yüze gelince herşey farklı olacak belkide...biraz aramayı.kendinizede düşünme payı verin bence..sizde sanırım ondan hoşlanıyorsunuz.onun bu kadar aramasını beklediğinize göre

kelebekcımmmm,,cok az kalmıs buyuk gune evet ama....bence senın şu durumda yapacagın sey ne bılıomusn.gelecegı gun 21 ımı o gune kadar arama bence..sen deıl o merakta kalsın..senın onu arayacagından cok emın usanda..sen aramaynca o merak etsn ve o arasınn..bole davranıosa sana su anda yapılcabıleck en gusel sye bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…