kelebekcımmmm,,cok az kalmıs buyuk gune evet ama....bence senın şu durumda yapacagın sey ne bılıomusn.gelecegı gun 21 ımı o gune kadar arama bence..sen deıl o merakta kalsın..senın onu arayacagından cok emın usanda..sen aramaynca o merak etsn ve o arasınn..bole davranıosa sana su anda yapılcabıleck en gusel sye bu bence
kelebekcim bence arama...
Geliş gününe kadar bekle eğer gelmezse arayıp sormazsa, yinede sen bilirsin ama artık bitirmenin zamanı gelmiş demektir. Şimdi bu kadar ilgisiz olan birinden sonradan hiçbirşey alamazsın...
Sinirlerini niye bozuyorsunki onunla zaten şu saatten sonra ciddi bir şeyler düşünemezsinlmaz: . Baksana iş ciddiye binince kuyruğunu kıstırıp kaçanlardan bu klava: . Gerçekten ciddi düşünen erkek arar sorar hem aramayı vs kesmişse vardır bunda bir şey. Bence görüşmeyi iptal et düşünmüyorum seninle de birazda ağır içine oturacak laf et tamam. Ne demekmiş öyle iş yoğun vs arayamıyorum. Sen yaz eğlencesimisin. Çakarım kalıbına su dengesizin :mymeka: sinirlendim bak.
sakın aramayın.peşine düşülüp ikna edilmesi gereken siz mi o mu.bu erkekler asla peşlerinden koşup onları arayan soran onların tabiriyle çantada keklik kızları sevmiyorlar.zorlayacaksınız inanın daha cazip hale geliyorsunuz.insanın doğasında bu var kaçan kovalanır.en basiti ben birinci ağız erkek kardeşimden duydum.bir kız bir erkeği peşinden koşturcaksa aramayıp sormayacak onu zorlayacak dedi.onu arayıp soran kızlar ilgisini çekmiyormuş.
inan bana bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir hata yaptımm....ve şuan kendimi atasım var balkondan nasıl böyle bir salaklık yaptım diyee....
buarada yukarda yazdıklarımı okuyun allah aşkına....bitti bu iş...başlamadan BİTTİ.....yeminim vardı gelmesse bitecek diye....artık sittin sene yüzümüde göremez sesimide duyamazzzzzzzkötükedihüso
aaaaaaaa mesajını görmedim.ama tatlım böyle mesaj mı atılır.çocuğa sanki sevgilinmiş gibi bir de trip mi yaptın.sana yapacağını diyeyim okuyup arkandan gülecek.ciddi dahi almayacak.daha kötü pozisyona düşürmüşün kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?