Of! Delireceim artk

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok güzel cevaplar yazmışlar
kaçan kovalanır misali..
bazen erkekler daha değerli olmak için,karşındakini kendine iyice bağlamak için böyle numaralar yaparlar
sakın ama sakın arama

son bişey daha
internetten hayır gelmez diye düşünüyorum bende

kelebekcim bence arama...
Geliş gününe kadar bekle eğer gelmezse arayıp sormazsa, yinede sen bilirsin ama artık bitirmenin zamanı gelmiş demektir. Şimdi bu kadar ilgisiz olan birinden sonradan hiçbirşey alamazsın...

canım emin ol evlenip yuva kurunca ne boş işler ne boş üzüntüler diyeceksin ama hayat herşeyi yaşayarak göreceksin biz nedersek diyelim ama arama en iyisi bile ilgiyi haketmez sen sevgi göstergesi ve seni mutlu ettiği için üstüne düşer duygunu yaşamaya çalışırsın ama o farklı algılar bu eğilimişni aşağılar ve kullanmaya çalışır ..kıymet bileni azdır emin ol ve sıraladığı herşey mazeret emin ol sana konuşuyor ama ilerisi içinde ümit vermeyip özgürlüğü elinde tutuyor gibi geldi bana

biraz dinlenmeye çalışıyorum deyip seni aramaması bi bahane bence
şimdi böyle diyen ilerde ne bahaneler bulur canım
bence bunun başına bi taş düştü
arama bakalım bekle biraz
geldi geldi gelmedi boşver yol ver gitsin canım üzülme takma

Sen temmuz 21 i bekliyorsun, benim ki trip yaptı bana ben istanbulda'yken kalktı Antalya'ya gitti, sorunumuzu Ankara'ya döndüğünde konuşacakmışız, ne zaman gelecek peki 20 agustos.....:):):):) ne bulacağını sanıyorsa artık...az kalmış üzülmene sinirlenmene değmez bile..:)

brak o seni arasın sen neden tenezüül ediyorsun kı
seninle görüşme isteyen konusmak isteyen o
telefonun açık istediği zaman arar

kelebekcımmmm,,cok az kalmıs buyuk gune evet ama....bence senın şu durumda yapacagın sey ne bılıomusn.gelecegı gun 21 ımı o gune kadar arama bence..sen deıl o merakta kalsın..senın onu arayacagından cok emın usanda..sen aramaynca o merak etsn ve o arasınn..bole davranıosa sana su anda yapılcabıleck en gusel sye bu bence

evettcanım aynen bende böyle düşünüyorum...aramıycam kesinlikle...bak bugünde aramadı...hayret bişey yaaa...vallahi sinirden gülüyorum artık....bir ara düşündüm msj falan atsammı acaba diye yaşıyormusun falan yazacaktım sonra vazgeçtim....çünkü seninde dediğin gibi benim arayacağımdan emin.....bende onu şaşırtıcam ve asla aramıycam....

kelebekcim bence arama...
Geliş gününe kadar bekle eğer gelmezse arayıp sormazsa, yinede sen bilirsin ama artık bitirmenin zamanı gelmiş demektir. Şimdi bu kadar ilgisiz olan birinden sonradan hiçbirşey alamazsın...

aynen cimcimem aynen....zaten geliş gününe kadar aramaz ve hatta gelmesse ohoo bitti zaten o iş...bir daha mumla arasa bulamaz beni..silerim herşeyini msnini telini....

bir yandanda düşünüyorum bu kadar gelicem edicem diyen insan gelmezmi ya...inanasımgelmiyo....hatta bana epey oluyo gerçi "ee napcaz ben gelince varmı bir program "fln bile demişti....yalnız o zmaan bide 2 gün yetermi demiştikafamçokkarıştı

bende dedim ne 2 günüü...çok mu dedi..ne çoku ya dedim azz...keşke o zaman sen bilirsin istersen hiç gelme deseydim...:oklava:

salak gelip görünce kendisi uzatmak istiycek kalma süresini...:dilcikar:

çok sinirlendim çokkkkk....inşallahhhhh gelirr....çünkü şeytanca planlarım varkötükedihüso

gelip gittikten sonra hiççç yüz vermiycem....eminim o aşık olacak bana ama süründürücemm:lepi: ayy çok sinirliyimm:oklava:

Sinirlerini niye bozuyorsunki onunla zaten şu saatten sonra ciddi bir şeyler düşünemezsin :olmaz: . Baksana iş ciddiye binince kuyruğunu kıstırıp kaçanlardan bu :oklava: . Gerçekten ciddi düşünen erkek arar sorar hem aramayı vs kesmişse vardır bunda bir şey. Bence görüşmeyi iptal et düşünmüyorum seninle de birazda ağır içine oturacak laf et tamam. Ne demekmiş öyle iş yoğun vs arayamıyorum. Sen yaz eğlencesimisin. Çakarım kalıbına su dengesizin :mymeka: sinirlendim bak.

Sinirlerini niye bozuyorsunki onunla zaten şu saatten sonra ciddi bir şeyler düşünemezsin :olmaz: . Baksana iş ciddiye binince kuyruğunu kıstırıp kaçanlardan bu :oklava: . Gerçekten ciddi düşünen erkek arar sorar hem aramayı vs kesmişse vardır bunda bir şey. Bence görüşmeyi iptal et düşünmüyorum seninle de birazda ağır içine oturacak laf et tamam. Ne demekmiş öyle iş yoğun vs arayamıyorum. Sen yaz eğlencesimisin. Çakarım kalıbına su dengesizin :mymeka: sinirlendim bak.

uyhhh :kedi:

valla haklısın canım ne diyim...ama işte benim plan hazır...üstte yazdığım gibi...gelirse öyle yapıcam...gelmesse zaten kocaman bir NOKTAAA:enbuyukkk:

Arkadaşların hepsine katılıyorum, bence aramadığın gibi msnde de online bekleme, gelirse de yanında fazla kalma işim çıktı de ve ayrıl ordan kötükedihüso
Sen fazla şımartmışsın, burnunu sürt ki değerini anlasın yerimseniben

kızlar dayanamadım ve mesaj attım...çünkü sinirden ölüyodum artıkkk...

aynen şunu yazdım

"noldu?vazmıgeçtin gelmekten?maşallah kaç gündür sesin çıkmıyo...gezmekten bize sıra gelmiyo tabi...rahatsız ettim ama en azından biliyim yani" yazdım....

uzunca bir süre cevap gelmedi....az önce geldi....

şöyle yazmış

"bu ay maaşımı annemlere verdim lazım oldu sana sölicektim ama üzüleceğini bildiğim için nasıl söylesem diye düşünüyodum aramamamın sebebi bu...sana gelirim inşallah derken bahsettiğim buydu işte bi aksilik çıkıyor işte neyse özür diliyorum böyle oldu bu ay işte:( "

aynen bunu yazdı kızlar...ben henüz cevap vermedim....ama şu bir gerçekki hiçte inandırıcı deillll......:dilcikar:

aman ya yalan bahane seni kendinden uzaklaştırmaya calışıo bende yaşadım böle bişi çünkü ve aynen dediklerin oldu madem parası yok tlfnda knt vardır ordandamı mesaj atıp izah edemio senin mesaj atmanı beklio bu böle sürüp gider bu ay parası yok dier ay iş yerinden izin alamaz daha diğer ay cenazeleri olur inanma sakın zaten çıkmıomussunuz salla gitsin sil numarasını fln :umursamaz:

bende laflarımı koydum....

şunları yazdım

"peki ben msj atmasaydım ne zamana kadar aramıycaktın?ne zamana kadar geleceğini sanacaktım ben?veya bunu bi kenara koy 15 gündür sesimi duydunmu?aramadan durabildiğine göre yeteri kadar sevilmiyorum...gelememeni bi kenara koy...herneyse ben gelmen yönünde seni sıkıştırmıyorum geleceğin zaman buyur gel ama bana karşı bu kadar ilgisiz olman beni asıl düşündüren...sorunca geziyorum diyorsungezmen beni aramana engel deil sanırım...aramak zorunda deilsin elbette ama o zaman bende başka bir pozisyon seçmelimiyim kendime...yani sanırım farklı açılardan bakıyoruz durumumuza...evet sevgili deilizama yönde bi adım vardı??" yazdım...

bakalım ne diycekk beyimizzzzzzzzz.

sakın aramayın.peşine düşülüp ikna edilmesi gereken siz mi o mu.bu erkekler asla peşlerinden koşup onları arayan soran onların tabiriyle çantada keklik kızları sevmiyorlar.zorlayacaksınız inanın daha cazip hale geliyorsunuz.insanın doğasında bu var kaçan kovalanır.en basiti ben birinci ağız erkek kardeşimden duydum.bir kız bir erkeği peşinden koşturcaksa aramayıp sormayacak onu zorlayacak dedi.onu arayıp soran kızlar ilgisini çekmiyormuş.

sakın aramayın.peşine düşülüp ikna edilmesi gereken siz mi o mu.bu erkekler asla peşlerinden koşup onları arayan soran onların tabiriyle çantada keklik kızları sevmiyorlar.zorlayacaksınız inanın daha cazip hale geliyorsunuz.insanın doğasında bu var kaçan kovalanır.en basiti ben birinci ağız erkek kardeşimden duydum.bir kız bir erkeği peşinden koşturcaksa aramayıp sormayacak onu zorlayacak dedi.onu arayıp soran kızlar ilgisini çekmiyormuş.

inan bana bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir hata yaptımm....ve şuan kendimi atasım var balkondan nasıl böyle bir salaklık yaptım diyee....

buarada yukarda yazdıklarımı okuyun allah aşkına....bitti bu iş...başlamadan BİTTİ.....yeminim vardı gelmesse bitecek diye....artık sittin sene yüzümüde göremez sesimide duyamazzzzzzzkötükedihüso

inan bana bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir hata yaptımm....ve şuan kendimi atasım var balkondan nasıl böyle bir salaklık yaptım diyee....

buarada yukarda yazdıklarımı okuyun allah aşkına....bitti bu iş...başlamadan BİTTİ.....yeminim vardı gelmesse bitecek diye....artık sittin sene yüzümüde göremez sesimide duyamazzzzzzzkötükedihüso

canım benim ne üzülüp şu güzelim yaz akşamında yüzünü dahi görmediğin adam için canını sıkıyorsun.kaldıki bu kadar katı olma bunun acısını çıkar ondan.mesela ona bir mesaj at dedim bilmem gelecek misin ama ben pazartesi müsait olamayacağım özel bir işim çıktı kendine ii bak de.bak nasıl arayacak.sonra çek kendini geri.ama onu peşine düşürmelisin.bu tarz erkekler bunu hakkediyor.istemiyorsan yine çıkma.ama ona yaptıklarını yuttur.ve hiç üzülme.o senin kesip attığın tırnağa kurban olsun :)))

aaaaaaaa mesajını görmedim.ama tatlım böyle mesaj mı atılır.çocuğa sanki sevgilinmiş gibi bir de trip mi yaptın.sana yapacağını diyeyim okuyup arkandan gülecek.ciddi dahi almayacak.daha kötü pozisyona düşürmüşün kendini.

bu saatten sonra asla mesaj atma şimdi sana ne hakla bana böle mesaj atıosun sevgili bile değiliz derse ne yapacaksın asla mesaj atma o atarsa cevap olarak bile atma

aaaaaaaa mesajını görmedim.ama tatlım böyle mesaj mı atılır.çocuğa sanki sevgilinmiş gibi bir de trip mi yaptın.sana yapacağını diyeyim okuyup arkandan gülecek.ciddi dahi almayacak.daha kötü pozisyona düşürmüşün kendini.

canımm bana sevgiliymişiz gibi davranan oydu....msn konuşmalarımızı görsen anlardın...bu kadar lafa hakkım vardı yani....ama diycemi dedim...bundan sonra yüzüme bakamaz artık..

son noktayı koydum kızlar....msne geldi paşa paşa.....neymiş efendim ben sana zamana ihtiyacım olduğunu söyledim üstüme gelirsen ters tepebeilir dedim sen hala üstüme geliyorsun bilmem ne dedi...tamam eyvallah gelde neden gelemediğimi açıkladım sana dedi...

bende dedimki...tamam açıkladın ama günlerce aramadın...aramıyosun dedim...ben senin üstüne gelmiyorum aman yanlış anlaşılmasın dedim....en bana bi böle sevgili moduna geçmiş gibi konuşuyodun sonra birden yalnız kalmaya ihtiyacım var demeye başladın...ayrıca senin yalnız kalmaya deil benden uzak olmaya ihtiyacın var sanırım...dedim....öyle bişey olduğu yok dedi....

hiç benim açımdan baktınmı peki dedim..üstüme geliyosun ters tepebilir ne demek dedim...gelmiyorum üstüne fln dedim...

bende sana diorumki ben sana bana şu kadar vakit ver demedim bazı şeyleri zamana bırakalım dedim ama sende haklı olarak bi an önce bişiler olsun istiosun haklısın sende tabi ama sana bekle biraz daha da diyemem buna hakkım yok dedi...kafamçokkarıştı

salaklık bende dedim ben farklı baktım dedim...şöle diyip durma kendine artık öff dedi....

sonra konu başka yerlere gitti....eski sevgilisiyle ilgili...onu unutamadığını fln söyledim ben ona....ve ağzıma geleni saydım.....kabul etmedi tabi...sen hatırlattın şimdi bana bunu dedi....

ama ne varsa içimde saydım....sonrada ben seni sıkıştırmıyorum sana istediğin kadar zaman bundan sonra dedim..bende çok bunaldım zaten dedim ve çıktım....

ve bi daha asla yüzümü göremiycek....sorun buraya bu ay gelememeside deil...evet olabilir belki durum müsait deil vs ama hiççmi aramaz insan....neymiş zamana ihtiyaca varmış..resmen oyalıyosun işte...ahhhh ahhh aptal kafam...şu yaşa kadar kanmadın böle numaralarada şimdi mi kandın salak kafammmmm

ama bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii son noktaaaaaaa.......beni öldü bilsin bundan sonraa

Back
X