Of! Delireceim artk

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan sinirlisin haliyle ama canım ben de diğer arkadaşlar da üstüne gitmemeni söylemiştik..
Diyorum bu modeller böyle, düşünmem lazım yanlız kalmam lazım diyip çekiliyolar kenara ve senin üstüne gitmeni bekliyolar, eğer sen üstüne gitmezsen bu sefer beni neden aramıyo oluyolar, sen bir süre üzülüyosun ama eski haline dönüyosun, sonra ce ee ben geldim diyolar, seni unutamadım kimseyi yerine koyamadım, seni seviyorum..
Ama sende herşey bitmiş oluyo bü süre zarfında, adamın ne mal olduğunu görüyosun. Ama sen üstüne gittin, o kaçan sen kovalayan oldunuz, daha kısa sürede gördün niyetini, şimdi üzül, kız ama artık onu asla arama.. :olmaz:

aslaaaa aslaaaaa aramammm...numaralarını falan sildim hep...msndede engelliycem...benim şuan sinirim kendime.....nasıl bu kadar aptal olabilirdim....demekki oluyormuş...yazıklar olsun onaa....şu mübarek gecede tek dileğim sürüm sürüm sürünmesi....Allah beni aratsın ona inşallahhhhh......

yok maaşını ailesne vermişte yok efendim yalnız kalmak istiyomuşta.....yedikkk bizdeee...hasssttrr ulen....(kusura bakmayın yaa çok sinirliyim).....1 yıldır benle yaptığı konuşmaları görseniz inanın yerimde olmak istemezdiniz şuan.....ne lflar ne laflarrr....ağzından bal damlıyodu...şimdi nolduuuuu.....pehhhhh.....tüküreyim senin kalıbına bennn....

ah canım sen bizi hiç dinlememişsinki,çok yanlış yapmışsın,resmen kovalamışssın,klasık senın beni sevdiğini sanmıştım bana bunu nasıl yaptın olayına girmişsin,erkekler hiç sevmez böyle şeyleri.seveceği varsada onu kovaladığın için kaçar
sen bitti diyorsun sanmıyorum bitireceğini
zaman ne göstecek bakalım
bu sözleri ona yazanın bir anda onu silebileceğine pek inanamıyorum
birisine küfür ediyor yazmışsın bu bile onu hala umursadığı gösterir
umarım zamanla unutur ve hiç hatırlamassın

Son düzenleme:
canım hıc arama artık bence.keske o aramıyorken msj dahı atmasaydın.zararın neresınden donuluse kardır

eline sağlık canım
zararın neresinden dönülürse kardır

canım senin olayını ben biraz daha değişiğini 4 sene önce yasadım hiç bişey değişmiyor arasa bile arama onun yaptıgı vurdunduymazlıgı sen ona yap....beni kaybettikten sonra dolanmaya basladı etrafımda ama iş işten coktan geçmişti ii kide bitmiş dedim....üzülen sen olursun arkadaslarada katılıyorum

kızlar bilin bakalım dün noldu??

en son msnde öyle konuştuk işte ertesi gün yani dün aradı...:jeyyar:

bende dışardaydım arkadaşla....canlı müzik olan bir yerdeydik...açtım telefonu...naber canım dedi hiç bişey olmamış gibi....bende iyilk dedim...hiç canım fln demedim...dışardayız ark.la dedim....gayet soğuk konuştum.....sonra ben aramıyorsun dedim diye aramadım umarım dedim....o da yooo öle olsa anında arardım fln dedi...sonra ben fazla konuşmadım öyle duruyorum fln....en sonunda o da neyse görüşürüz o zaman fln dedi...msne gelince hbr veririm fln dedi....bak bak bak...bende oldu dedim kapattım....

bu kadar çabuk burnunun sürteceğini sanmıyordum....şaşırdım....sonra gece eve geldim...msne girdim ama ç.dışı olarak....zaten öyle giricem bundan sonra en azından uzun bir süre...gece 1 gibi msne girdi o da....nolduuuuu birden bire aramalar msne girmeler falan???:dilcikar:

tabi beni görmedi ç.dışı olduğum için....öyle işte kızlar..

bu arada mavili....evet kolay kolay silemiycem....çünkü hala ona karşı zaafım var...sesini duyunca çok kötü oldum....ve tel.u kapattıktan sonra ağladımsenağlama

seviyorum onu hala ama bu kadar kolay olmıycak bişeyler....eğer çok seviyosa istiyosa çaba gösterecek...ben onu az beklemedim msnlerde az bakmadım tel.lara boş boş aradımı diye...şimdi sıra onda.....

levent yükselin şarkısı geldi aklıma yeterki onursuz olmasın aşk.....

Ölürüm yoluna ölürüm de yine
Boyun eğilmem
Yakarim dünyayi uğruna ama
Sana eğilmem
Öyle sınırsız öyle derin
Öyle çok severim ki korkarsin kuruyup
Çöle dönsem de pare pare olsam da
Yenilmem

:çok üzgünüm:

ıntikam soğuk yenen bir yemektir :jeyyar: Üzülme herkes farklı yapısı belki o senin dert ettiğin kadar etmiyordur.

İntikam soğuk yenen bir yemektir :jeyyar: Üzülme herkes farklı yapısı belki o senin dert ettiğin kadar etmiyordur.

eğer dert ediyorsa bunu görücez....ne kadar umursandığımı bana göstericek....yok eğer dert etmiyorsa ben bu saatten sonra hiiiiç üstüne düşemem....dedim ya seviyorum zaafım var ama asla boyun eğmiycem....kendi bilir....

canım beklee gelecek olan o .o arasın seni!aramıosada anlarsın.
hemm öle hemen kendini kaptırma sakın baştan kafana yatmayan şeyler varsa
ilişkiye başlnmadan bitrr

canm merak ettim dogrusu noldu geldimi??bana yazsana ziyartçi köşemden çok
bakamıorum heryere untuuorum

ahh canım benım yaa çok uzuldum boyle olmasına (senın diğer konunu biliyordum) sen onu hala sevoyrsun buda onun farkında bence tavız verme, için yansada azcık burnu surtulsun kıymetını bılsın..
ben bu arkadasın pek ciddi oldugunu sanmıyorum canım,evlılık lafı gerceklesme asamasında olunca birden pıırr ortadan kayboluyor :oklava:
hakkında hayırlısı olsun ..

kızlar inanın daha yeni kendime geliyorum....gelmeye çalışıyorum daha doğrusu...

dün gece hiç uyumadım...sabah 8de ancak gözlerim kapanmaya başladı....

çok ağladım...korkunç şekilde ağladım....yastıklara gömülüp çarşafları yırtarcasınasenağlamasenağlama

bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştım...yani böyle tongaya düşmemeiştim....kendimi aptallll gibi hissediyorum....

siz şimdi noldu konuya gel diyorsunuz....gelmeye çalışıyorum ama içim öyle acıyor ki...gelemiyorum bir türlü....

öncelikle şunu söyliyim hayatımda 2.kere böyle aşık olmuştum...16 yaşımdan sonra...şu an 28 yaşındayım.....evet bir çoğunuza msnden böyle bu kadar aşık mı olunur diye saçma geliyor ama bende bilmiyorum oldu işte....senağlama

belki öncesinde çok kötü günler geçirdiğim için,belki sevgi ilgi ihtiyacından belki sığınacak bir liman tutunacak bir dal aramaktan....ve en önemlisi onun bu ihtiyaçlarımı gidermiş olması.....onun bana karşı tutumu konuşmaları söyledikleri....evlilik sözleri....kendmimi evlilik vaadiyle kandırılmış salak kızlar gibi hissediyorum...ama hiçççç öyle değilim bennnsenağlama benimle 1 yıldır yaptığı konuşmaları bilsniz o samimiyetini görseniz....hala inanamıyorum benimle oynamış olabileceğine...

dün gece yaptığımız msn konuşmasını ekliyorum buraya....okuyun ve bişey söyleyin lütfen.....

daha önce "bana üstüme gelmegelirsen ters tepebilir demiştim sana ama sen hala geliyosun" dediği için geçen akşam msnde onu gördüğüm halde bişey yazmıyodum...sonrada rahatsız etmemek adına bişey yazmıyorum yazdım...cevap vermeden çıkmıştı.....ondan sonrası şöyle işte....okuyun lütfen.....ve bana kızmayın...yada kızın belkide hakediyorum:çok üzgünüm: ama o kadar çok sevdimki artık o konuşma sırasında hiçbişey umrumda olmadı.......

ha o bana cvp vermiyince bende o ç.dışıyken ona " üstüme geliyosun dediğin için öyle yazdım akşam ama cvp vermeden çıktın en son istediğim şey üstüne gelmek,kendimi kene gibi hissetmek"yazdım....ve o akşam msne girdiğimde konuştuklarımız

O- ya dün ben uyumuşum msn açık kalmış canım ...saçmalama ne o öle kene filan olur mu öle şey
B- ne biliyim çok gücüme gitti o laf
O- ne lafı ya ne dedimki
B- dedin ya üstüme gelme diyorum ters tepebilir dedim ama hala geliyosun fln diye
O- hım tamam
O- öle düşünme ben öle düşünmüorum yani
B- ok
B- ben öle düşünmeni istemem zaten çünkü üstüne gelmedim hiç bi zaman...hatta ben dedim sana şimdi hemen bişiler olmaz bazı şeylerin üstüne diye..asla o karakterde deilim zaten beni tanıdıysan
O- yeani çok anlamsız bu konuşma şu an zaten ne sen öelsin ne de ben öle biri olduğunu sanıorum
B- ben sadece hiç aramamana içerledim o kadar
O- ne bilimm korktum ya çok heveslenmiştin sen d ebende ama böle olunca işte ne bilimm
B- böle olunca derken
O- gelemeyince
B- hımm evet heveslenmiştim doğru
B- ama sanki senin hep böle inş fln demenden de hissediyodum böle olacağını
O- ben başıma gelceği biliorum da o yüzden

B- noldu da lazım oldu para? yani ne bilim bide şey düşündüm açıkçası gelmeyi çok isteseydin bi 2yüz milyonla gelebilirdin böle düşündüm ve daha çok üzüldüm
O- annemleri tatile gönderdim sözüm vardı
B- hımm...bana hiç bahsetmemiştin
B- sözün olduğunu
O-ne demek bu b... şimdi
B- ben aylar önceden diyodum temmuz fln diye...ne bilim yani o zaman söleseydin böle böle diye bende üzülmezdim beklemezdim temmuzda
O- ya güzelimözel ders parasoıyla fln gelirim diodum ama onu da alamadık böle oldu
B- anladım
B- işte bu konuşmamaktan kaynaklanıyo...ben bilseydim yani bana durumu böle izah etseydin dediğim gibi üzülmezdim
O- haklısın
O- düşünemedim düşündüm ama yapamadım
B- ne var ki bunda yani olabilir ekstra bi durum çıkabilir ki anladığım kadarıyla tatil işi önceden planlanmış...bunu bana sölemek zor bişi deildi..ben böle olunca üzüldüm öle olsa üzülmezdim...yani yapamadım diyosun ya..neyse artık oldu bitti
O- :utangac:
B- boşver gerçekten
B-yani olan oldu...evet çok kırıldm üzüldüm daha önce doğum günümü unuttuğundada böle olmuştum
B- ama yapacak bişey yok
O- katlanılmaz biri olduğumu biliorum
B- estağfurullah
B- böle hissetmen için sölemedim bunları
B- ben sadece üzüntümü kırgınlığımı dile getiriyorum
O- yok yok öle bazen dayanılmaz çekilemz biri olduğumu düşünüorum ciddi ciddi
B- ne diyimki ben sana şimdi düşünme öle....m.... ben seni gerçekten çok sevdim çok değer verdim....yani şöyleki hani bana benden nefret edebilirsin demiştin ya malum konuda...ben onun üzerine bile senden nefret etmedim çünkü sevgim ağır bastı
B- ki benim nası biri olduğumu çok iyi biliyorsun
B- istediğim tek şeyde aynı sevgiyi aynı değeri görmekti...haklı olarak...
O- beni asıl üzen de sen beni böle severken bnm tam bi öküz olmam
B- bunu göremediğim zaman çöküyorum ve bişiler kopuyo anlatabiliyomuyum...beni benim gibi sevmeyen değer vermeyen biri varsa karşımda kötü etkileniyorum
B- est ya öle kelimeler kullanma
O- evet yine onlardan biriyle karşı karşıyaısn maalesef..ama ben eskiden böle değildim kşke daha çok daha önce tanısaydım seni
B- hımm yani sen beni benim gibi sevmedin sevmiyosun değer vermedin vermiyosun doğrumu anladım
B- açık olabilirsin
O- yapamıorum sana layık bi şekilde senin beni sevdiğin gibi
B- peki o zaman şu an kafamda şu cümleyle bir sürü soru işareti uyandırdın
B- yani çok çok haklı olarak bazı şeyleri sormam gerekecek o zaman
B- neden öyleymiş gibi davrandın? neden bana bi gün evlenirsem evleneceğim kız dedin?
B- yanlış anlama ben burda evlilik hayali kurmuş ve yıkılmış biri gibi görünmek istemiyorum
B- ama haklı olarak sormam gerekiyo
O- öyle düşüdüğüm için öyle dedim
B- yani işin özü şu mu...sen beni evlenilecek biri gibi gördün ama sevmedin
O- b.... yemin ediorum ya ben anlatamıorum ya sen anlamıosun ya da istediğin gibi anlıosun anlayamadım
O- o nası bişi ya
B- yemin ederim anlamıyorum
O- sevmedimm biriyle enden evlenmek istiim
B- e ozamn neden yapamıyorum senin gibi sevemiyorum şeklinde bi cümle kurdun
B- anlamıyorum valla yani
(O- görüosun durum ortada
(B- daha açık
O- sen çok seviosun ben gelemiorum bile
B- işte yani ya ne diyim
(B- gelemiyosun evt bende işte benim gibi seven gelmek isteyen ne yapar ne eder gelir diye düşündüm...yani ben erkek olucam çok sevicem ki bu kadar konuşulcak bu mevzu iki elim kanda olsa giderim
B- ki bana gelmek için söz verende sendin
B- ben sana hiç bi zaman baskı yapmadım çok sitedim gelmeni evt ama baskı yapmadım yaptıysamda kusura bakma farkında olmadan
O- yok yapmadın
B- benim anlamadığım şey şu..tmm gelicektin gelemedin tatile gittiler annenler fln ...hadi bunu bana daha öncede söliyemedin bi şekilde yapamadın ...bunu neden bu kadar dert ediyosun? sen buraya gelmek istiyomusun önce bu soruya kendi içinde cvp ver...istiyosan ağustostada gelirsin eylüldede
O- şu an hiç bişi bilmiorum b....
B- peki
(B- yalnız senin bu hiç bişey bilememelerin nedeniyle ben çok acı çektim m.... be burda...yani şuan belki bunları yazmakla küçük düşürüyorum kendimi senin gözünde bilmiyorum ama ben mert bi insan olduğum için küçük d,üşmek fln bu hesapları bilmm pek...olayların ta başından beri çok gözyaşı döktüm ben burda sabahın körlerinde uyuyamayıp kalkıp

O- haklısın b....ne desen haklısın .o zamn artık ne sen üzül ne de ben seni üzeyim..benden hiç bişi olmaz en azından senin için.bunu zaten gördün.sana sadece üzüntü verdim başka bişi değil...beni bu kadar düşündüğün sevdiğin için sana sonsuz teşekkürler...seni asla kaybetmek istemem arkadaşın olarak kalmak isterim ama gerek yok diyosan ona da eyvallah ...,
O- ben ben olmazken biz olmaya çalışmanın bi anlamı yok
O- ben sana sadece keder veriorum
O- tıpkı şu an yaptığım gi,bi
B- ya kötü olan ne biliyomusun...benim sana başlarda ilgim yoktu sonradan oluştu biraz seninde katkınla sonra sen öyle anlaması zor bi hal halınca ben senden vazgeçmiştim...benim bölede bi yapım var çünkü karşımdaki insan bana yakın deilse benim gibi hissetmiyosa bende biter anında...
B- ama sonradan sen bana o kişiden ayrılıp açılınca bendeki külleri alevlendirdin
B- olabilir bişiler diye düşünmeye başladım
B- ve hislerim yoğunlaştı
O- olabilirdi ama nyse ya ööf b ilmiorum ...
B- keşke bunu yapmasaydın
O- dediğim en doğrusu
O- evet keşke yapmasaydım
O- tek dileğim bana ah etmememn hoş böle bişi istemeyede hakkım yok
O- istediğini yap ne yapsan ne desen haklısın
B- ama şu an bana bunları söyledin ya bende bitmiştir...yani bıçak gibi kesip atarım ben o hisleri...inan bana...evet çok sevdim çokkkkkkkkk aklının alamayacğı kadar..ve iddia ediyorum kimse benim sevgimle boy ölçüşemez...
B- ama şu konuşmalardan sonra dediğim gibi konu kapanmıştır
B- bundan sonra ark.ın olarak ben burdayım
B- ama aksi bişey söz konusu olamaz
O- tamam
B- ve umarım bu söylediklerinle başka şeylerin ilgisi yoktur...umarım neyse
O- ne gibi başka şeyler
B- hep aklımdan geçen şeyler...hoş varsada sana benden ark tavsiyesi uzak dur...çok samimiyim bunda...
O- son kez söylüyorum bi daha da sölemiycem aynur diye bişi yok benim için sevgili aşk anlamında
B- o ismi yazmasan iyiydi ya neyse
B- benim en zor zamanlarımda sen yanımda oldun...en böle uçurumun kenarında olduğum zamanlarda sen vardın...bi kere ben bunları unutmam hiç bi zaman
O- iyi bari biraz faydam olmuş
B- şuan birden beynimde şimşekler çaktı
O- ndn
B- bilmiyorum sen kızıyosun bunu söleyince ama harbiden salaklıkda değilde saflıkmı diyim bişi var bende...yada bilmiyorum çok kaptırmışım kendimi hayal alemine bi anda kağıttan kule gibi yıkıldı...şimdi hissettim onun acısını
B- ama geçer geçecek geçmek zorunda
B- bu gecenin sonunda
O- yok est. salak varsa o da benim

B-yemin ediyorum başka biri olsa şu an karşımda şuan değil şu son dönemde ulen derdim valla iyi dalga geçti adam bizle...
B-ki bunu diyenlerde oluyodu ark.lardan ama ben tabi ateşli savunucu laf söyletmiyodum
O- öyle olmadığını biliyosun
O- keşke burda olsaydın herşey çok daha farklı olurdu herzamnd ediğim gibi
B- tek sorun bumuydu sence
(O- çoook büyük bir sorundu bu
B- ben her zaman dediğim gibi bunu sorun yapmadım senin gibi...sen çok büyük sorun ettin bunu kendince haklısında...ama işte ben her zmaan sevginin büyüklüğüne inananlardan olduğum için çok sevince hiç bi engel tanımadığım için sorun etmedim
B- ben biraz gözü karayımdır
O-evet dedim ya eskiden bende senin gibiydim keşke daha önceden tanısaydım seni böle olmazdı
B- nasip
B- seni bu duruma getiren ne ise kim ise onlar utansın:)
O- kişi yada kişiler değil hayat belki de hiçbiri
B- o kadarını bilemem artık neyse işte...
O- evet nyse
B- zaten kabak hep bize patladı:)
O- :utangac:
B- içimdeki acıyı böle dindirmeye çalışıyorum bana biraz izin ver olurmu...şakaya vurmassam kötü şeyler olabilir
O- kötü şeyler filan olmasın b..... ne biçim konuşuosun sen beni kızdırıosun
B- mesela deminden beri tek damla akmadı boğazımda yumruk duruyo...bu daha önce hiç olmadı ve ben kendimden korktum şuan..
B- aglamak istiyorum aglayamıyorum ilginç
(O- seni de kendime benzettim
B- şuan böle gidip gidip geliyorum yani
B- ibre nerde duracak bilmiyorum
B- sana çok fazla tutunmuşum
B- silkelenmem lazım
B- bi su alıyım ben
O- tmm
B- soğuk bi su ii gider bunun üstüne:)
O- :1shok:
B- noldu
O- yok bişi olmadı
B- o surat ne öle
O- surat işte suratımı gösterecek ifade bulamadım

gerisi öyle gitti konuşmanın ve sonra çıktık msnden....biliyorum küçük düşmüş oldum belki ama o an içimden öyle geldi....:çok üzgünüm:

yorumlarınızı bekliyorum kızlar.....bu arada hepsini okuduysanız çok teşekkür ederim gerçekten:utangac:

valla tek tek okudum..
ve bu konusmanin geneline sen bi dur bak..
uzun uzun cumleler kuran aciklamalar yapan kim? sen..
durumu alttan alan kim? sen..
sonunda karsindaki teselli eder gibi konusan kim? yine sen..
o hic emek vermemis ki canim.. sen vermissin sanki bu emegi..

evet aynen öyle .....hiç bi zaman emek vermedki zaten....herşey dilindeydi....canım cicim,bebeğim hayatım,gelicem edicem,seni görmessem gözüm açık gider....bir gün evlenirsem evleneceğim kız dedim ark.a senin için.....vs vs uzar giderrrr.....sadece laaafff hiç icraat olmadı....

işte buraya gelseydi sözünü tutsaydı tamam diycektim...ama onuda yapmadı....

o konuşmada da ben hissettiklerimi anlatınca uzun cümlelerle belki bana acıdı ve kal geldi...yediği b..u bildiği için bişey diyemediki....ağzını açıp laf edicek durumda değilki.....

dediğim gibi inanılmaz sevdim ama msnde onada dediğim gibi bitmiştir...yani kesip attım hiç bişey hissetmiyorum şuan ona karşı.....dün gece gözyaşlarımla akıttım zehirimi....

onun geçmişindeki (yakın geçmişindeki) .ğrenç bir konuyu bildiğim halde onu sevmekten vazgeçmemiştim...o iğrençliği bile bile onu seveck biri daha çıksın alnımı karışlarım o kadar diyim size....salaklık bende işte....

belki de zor kadin olmaliydin canim.. herseyi ile kabul etmen bagrina basman o adama bir beden buyuk gelmis bence.
aci cektirmemis mutlu olmayi tercih etmissin ya baglanamamis sana bence.
ama bosverceksin kelebegim.. neden mi? boyle adamlar insanin hayatina sadece mutsuzluk getirirler de ondan..
yoluna bakicaksin.. benden buyuksun olgun bi kizsin.. daha iyi birini hak ediyorsun bana gore..
bir de unutmadan:
ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz..

belki de zor kadin olmaliydin canim.. herseyi ile kabul etmen bagrina basman o adama bir beden buyuk gelmis bence.
aci cektirmemis mutlu olmayi tercih etmissin ya baglanamamis sana bence.
ama bosverceksin kelebegim.. neden mi? boyle adamlar insanin hayatina sadece mutsuzluk getirirler de ondan..
yoluna bakicaksin.. benden buyuksun olgun bi kizsin.. daha iyi birini hak ediyorsun bana gore..
bir de unutmadan:
ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz..

evet canım öyle...ve şuan beni üzende bunları çok çok iyi bildiğim halde(gerek yaşım itibariyle gerekse yaşadıklarımdan) bile bile kendime bunu yapmış olmam...inan bana onunla neden bişey olmadı yada neden bağlanmadı vs bunlara hiç üzülmüyorum...çünkü ben kendimden öyle eminimki ....çevremdeki herkese bu adam sana yaramaz,zamparanın teki,sana yakışmıyor sana layık değil neler dediler....hatta işte geçmişindeki o iğrenç konu nedenyle şerefsiz diyolardı....(konuyu bilseniz eminim dudağınız uçuklar ve bi şerefsizde siz yapıştırırsınız) ama ben hayatımın salaklığını yaptım.....hakettiğinden çok fazla değer verdim.....zaten kendide diyor ya öküzüm bilmm ne....

yanlız biraz olsun tanıdıysam şundan eminim...bana yaptığı şeyin çok farkında...benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor(karakter olsun namus ahlak olsun dış görünüş olsun,bunu kendini beğenmişilk olarak algılamayın lütfen) ve kendinide çok iyi biliyor...benim sevgim altında ezildi....beni ve sevgimi taşıyabilecek g..t yoktu onda....çok ciddiyim...mantığımı kullanmayı başarmaya başladım sonunda...ve ben böyle görüyorum...

dediğin gibi ben
ve sevgim ona 1 beden deil 10 beden büyüktü....ama benim gözüm aşktan kör olmuştu...ha pişmanmıyım değilim aslında...ben ondan daha erkek davrandım her zman....sevdim ve arkasında durdum....onun gibi kıvırtmadım....saçma salak bahaneler arkasına sığınmadım uzaklık vs gibi....

söylenecek çok şey var daha aslında ama neyse.....bide bana ah etme demiş ya....:)ahımın nası tuttuğunuda çok iyibilir....

ben onu allaha havale ettim..o benden çok daha iyi bilir ne yapacağını.....ilahi adalet var bu dünyada....

Yazdığı her kelimeden seninle bir ilişki istemediği belli. Seni çekici bulmadığıda belli. Yazının başlarını doğru hatırlıyorsam daha önce hiç buluşmamıştınız. Daha önce hiç buluşmadığın biri hakkında ne gerçekten birşey bilebilirsin nede birşeyler hissedebilirsin. Sana güzel sözler söylediği vakitler belki güzel sözler duymaya ihtiyacı vardı ondandı. Neden kendi kendine gerçek olmayan hayali bir dünya yarattın ki? Üzülen yıpranan yine sen oldun :teselli:

Benim bir arkadaşımda benzer bir durum yaşamıştı. Bir kızla samimi olmaya başlamıştı. Sevgilisinden ayrılalıda 3-4 yıl geçmişti. Telefonda saatlerce görüşmeler buluşmalar vs birlikte fotoraflar, görseydiniz çokta yakışıyorlardı. Kızda arkadaşıma canım cicim vs diye. Arkadaşımda hoşlanmaya başlamıştı, güzellikten çok düşünce ve huya bakıyordu, tam tanıma evresinin bittiğine iyi bir sevgili olabileceğine inanmaya başlamışken, kız ona iliyormusun kimle samimi olsam sevgilim olmak istiyorlar arkadaşlığı kesiyorum sonra demiş, benim arkadaşımda merak etme bizim ilişkimiz böyle olmayacak dedi. Ve öylece kaldı şimdi senede bir ancak görüşüyorlar bildiğim kadarıyla. Yani böyle erkeklerde kızlarda var. Resmen oyun oynuyorlar :1closedeyes:

BeYaZ_KeLeBeK; tam ben yazacaktım ama sen önce yazmışsın.. ondan daha erkek davranmışsın gerçekten.. her cümlen o kadar açık seçik ve anlaşılır ki.. onunkilere bak bir de, resmen kıvırıyor.. çünkü edebileceği bir laf yok.. seninkileri yuvarlaya yuvarlaya bişey söylediğini zannediyor..
neyse içindekileri boşaltmışsın, şimdi üzerini örtmesi senin için çok daha kolay olacaktır eminim ki..

Yazdığı her kelimeden seninle bir ilişki istemediği belli. Seni çekici bulmadığıda belli. :

iyi ama canım o zaman neden taaa başından beri daha ortada bu tür konuşmalar yokken bile bana imalı laflar söylüyordu? sürekli arıyordu.....düşün bu kişi öğrtmen ve okulda öğlen aralrında bile beni arardı...hoşlandığını belirten o kadar çok söz söylediki....ve en son işte "evlilik" lafları etmeye başladı....hatta dikkat ettiysen msn konuşmsında neden öyle dediğini soruyorum o da öyle düşündüğüm için diyor,evlilik düşündün ama sevmedinmi diyorum o ne demek diyor,sevmediğim biriyle neden evlenmek istiyim diyor....

kısacası ben baana karşı ilgisi olmadığını düşünmüyorum....dediğim gibi onun sorunu korkak olmak,adam gibi adam olmamak......aramızdaki mesafeyi sorun etti hep....zaten msn konuşmasındada söylüyor bunu.....keşke burda olsaydın herşey çok farklı olurdu diyor ki bunu başından beri söyler.....kısacası zor bi ilişki olacaktı ve bunu yürütmeyi g..tü yemedi.....

seni çekici bulmadığı belli ilişki istemediği belli demişsin ya,keşke üşenmesemde 1 yıldır yaptığı konuşmaları buraya yazsam.......bizi tanıştıran bi ark.ımdı...ve benim ilk resmimi gördüğünde çarpıltı bu adam emin ol....çok güzel kız msnmi ver diyende oydu....

sağol canım buarada

BeYaZ_KeLeBeK; tam ben yazacaktım ama sen önce yazmışsın.. ondan daha erkek davranmışsın gerçekten.. her cümlen o kadar açık seçik ve anlaşılır ki.. onunkilere bak bir de, resmen kıvırıyor.. çünkü edebileceği bir laf yok.. seninkileri yuvarlaya yuvarlaya bişey söylediğini zannediyor..
neyse içindekileri boşaltmışsın, şimdi üzerini örtmesi senin için çok daha kolay olacaktır eminim ki..

teşekkür ederim canım....aynen öyle içimi boşalttım...içimde bişey kalmadı....ve gerçekten hiç üzülmüyorum çünkü ben kendine güvenen biriyim.....benimle birlikte olmak isteyen onlarca erkek varken ben onu sevdim....ama hiiiiç haketmedi.....

içim çok rahat çok.....o kaybetti ben değil....

bir itirafta bulunmak istiyorum.....buraya daha önce arkadaşımın başına gelmiş gibi bir konu açmıştım....

o konu aslında benimle ve onunla ilgiliydi....şimdi o bombayı patlatıcam size....

sanırım herşey dahada netlik kazanacak o zaman....

bu insan benden önce evli biriyle ilişki yaşıyordu...üstelik ilişkileri başladıktan 1 ay sonra kadın ona kocasından hamile olduğunu söylemiş....ve kadın hamileyken 9 ay boyunca bunlar birlikteydi.....bense onun birlikte olduğu kişinin normal bi kız olduğunu sanıyordum....bana bunları sonrdan anlattıı anlatmak zorunda kaldı.....

bu arada yalan söylediğini fln sanmıyın hepsi gerçek....kadının kim olduğunuda biliyorum gördüm.....başından beri bildiğim birisi...işte ben buna rağmen onu sevmeye dvm ettim...ama çok büyük aptallık ettim....

size aslında başından beridirki msn konuşmalarını yazmak istiyorum...hepsi kayıtlı bende....yazıcamda söz....o zaman beni daha iyi anlıycaksınız....

işte herksein ona şerefisz demesinin nedeni bu.....herkes bana uzak dur bundan koca olmaz hiçbişi olmaz diyodu.....ama benim gözüm kördü işte ozaman....hatta konuyu buraya açtığımda,bi ark.ımın başına gelmiş gibi yazdım ve sizin fikirlerinizi merak ettim....herkes burada da neler söyledi....sonuna kadarda haklıydılar....şimdi mantıklı şekilde düşünüyorumda verilmiş sadakam varmış.....iyikide bişey olmadı.....

hatta bizi tanıştıran ark.ım onunla ilgili başka şeylerde anlatmıştı bana...daha önce üniv zamanında birlikte olduğu bi kız varmış...5sene tam.....ve bu kızıda başka kızlaraa msjlar atarak aldattığını anlatmıştı...ama bana bunları çok sonra anlattı....ve tanıştırırken ben istemediğim halde bana çok iyi biri olduğunu söylemişti...bu nedenle o ark.lada ilişkimi kestim.....çünkübana büyük kazık attı.....acı çekmemde büyük payı var....

herneyse işte öyle özet olarak....ama o msn konuşmalarınıda yazıcam size...

Back
X