Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr

Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim

Son düzenleme:
Vuuu yavaş gel ..

Hiç böyle şeylere gerek yoktu . Neden başkası için düzen bozuyorsun , hem de söz konusu olan yer senin kendi evin .. oturacaktiniz hepberaber, UyGUN bir DİLLE mümkün olmadığını soyleyecektiniz, olacaktı ,bitecekti .. Çok çirkin olmuş böyle .. seviye paçalarda ..

Bir baskasi icin evini sakin satma .evi kayinvaliden mi aldi ?
Gelip polis zoruyla cikartcak halleri yok cıkmıyorum kardesim millein buyuk kucuk keyfi icin ben ev degistiremem bu kadar basit
Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret

eltiniz yüzünden ev mi satıyorsunuz daha neler
ev eşinizin üstüneymiş isstediği kadar o evi istiyorum desin gelip oturacak hali yok

İki ev değil canım herkesin evi aynı metre kare sadece benim evim daha yeni ve daha temiz ayrıca aile apartmanından uzakta anneme yakın

eltiniz yüzünden ev mi satıyorsunuz daha neler
ev eşinizin üstüneymiş isstediği kadar o evi istiyorum desin gelip oturacak hali yok
Kayınpeder aldı evi ondan bu cesaret ama düşünsenize evin bütün aboneleri tadilatını ben kendi çeyiz paramla yaptım 40 bin lira harcadım ne hakkı var onun

İki ev değil canım herkesin evi aynı metre kare sadece benim evim daha yeni ve daha temiz ayrıca aile apartmanından uzakta anneme yakın
ben eltinize de ev verildiğini düşündüm, ikisi arasında kıyaslama yapmış ve haksızlık olduğunu düşünmüş diye algıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…