Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaretBir baskasi icin evini sakin satma .evi kayinvaliden mi aldi ?
Gelip polis zoruyla cikartcak halleri yok cıkmıyorum kardesim millein buyuk kucuk keyfi icin ben ev degistiremem bu kadar basit
Çirkef derken evimimi millete veriyim bu nasıl bir yorum böyle hakaret boyutundaSende az fena degilsin. Guzel bir dillede halledebilirdin. Bu kadar cirkeflesmene gerek yoktu
Kaynanamı öyle bir gaza getirmişki kadın resmen evi ona vermekten yanaHayır deyip geçseydiniz,niye bu kadar büyüttünüz,zorla mı alacaklar evinizi ?
İki ev değil canım herkesin evi aynı metre kare sadece benim evim daha yeni ve daha temiz ayrıca aile apartmanından uzakta anneme yakınİki evi de kaynana oğullarının üzerine yaptıysa haksızsınız. Büyük ev küçük ev meselesi elbette olur. İkisini de satıp ortak bölüşün madem.
Ha yok eşini aldıysa bu nasıl bir kafadır?
Kayınpeder aldı evi ondan bu cesaret ama düşünsenize evin bütün aboneleri tadilatını ben kendi çeyiz paramla yaptım 40 bin lira harcadım ne hakkı var onuneltiniz yüzünden ev mi satıyorsunuz daha neler
ev eşinizin üstüneymiş isstediği kadar o evi istiyorum desin gelip oturacak hali yok
ben eltinize de ev verildiğini düşündüm, ikisi arasında kıyaslama yapmış ve haksızlık olduğunu düşünmüş diye algıladım.İki ev değil canım herkesin evi aynı metre kare sadece benim evim daha yeni ve daha temiz ayrıca aile apartmanından uzakta anneme yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?