- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
Dimi ama çok güldüm yorumunuzAEvi size kim aldi? Hem kaynanaya annenizin karsisinda evi aldirip hem kocanizin ustune yaptirttiysaniz korkmayin size karada ölüm yok
Evi onlar aldı ama eşim tapusunu kendi üstüne istedi çünkü biliyordu yengesinin huyunuBiraz daha açık yazsanız.
Ev kayınvalidenizin mi?
Ne hakla oraya geçmek istiyor.
Ev valideninse siz nasıl satabiliyorsunuz?
Sizinse o nasıl yerleşmek isteyebiliyor?
Sorular sorular sorular
Bencede bu konuda hiç düşünmemiştim ama eşim çok kızdı
Evi onlar aldı ama eşim tapusunu kendi üstüne istedi çünkü biliyordu yengesinin huyunu
Yanı evi alirken 5 kurus faydanız olmadı
Evin tadilatına 40 bin lira faydam oldu borç ödemek için çalışırken bebeğimi kaybettim yetmezmiYanı evi alirken 5 kurus faydanız olmadı
Ne alakasi var ki. Evi onlar aldi diye istedikleri gibi gir cik mi diyecekler? Madem öyle almasalardi. Silah zoruyla aldirmadilar ya evi?!
Hic yaniDimi ama çok güldüm yorumunuzA
Canim sen neden sitres yapiyorsun ozaman esinde senin kafada.. onlar biliyor annenin karsida oturdugunu o evden vazgecmiyecegini bu yuzdende okadar kendilerinden eminler..Eşimde kıyameti kopardı canım annesine o dedi zaten evi satıp burdan başka bir ile taşınıcam bir dahada suratımı göremiycksn dedi
Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmışCanım sizi tapulu evinizden zorla çıkaracak halleri yok, eşin de senin tarafındaymış daha ne istiyorsun otur güle güle, tadilatını da yaptırmışsın, bebeğin için çok üzüldüm, sakın gitme o evden. Eltin senin evine yerleşmeye çalışacağına kendine başka ev almaya ya da aldırmaya çalışsaymış bu ne densizlik yahu, nasıl içine sinecek.
Eltimi parçalıycaktım az daha yetti artık bu pis kıskançlığın fesat dedim ne lanet bişeysin sen dedim üstüne yürüdüm artık yeter gına geldiği benim kendi sorunların var onlarlamı ugraşıyım bu lanetlerlemiCanim sen neden sitres yapiyorsun ozaman esinde senin kafada.. onlar biliyor annenin karsida oturdugunu o evden vazgecmiyecegini bu yuzdende okadar kendilerinden eminler..
Vala catir catir otur evinde madem esinde senden hic bi halt yiyip cikaramazlar evden .esin ailesiyle madem restlesmis satsa ipleri koparcak onlarla belli siz satmadan koparin ipleri ne halleri varsa gorsunler.
Ya canim neyi gorcen afedersin icinde oturdugu evden bahsediyor ne olursa olsun melakede olsa kusura bakmasin kimse evini bosaltipda al elticim sen isted8n madem otur zaten yenide tadilat yaptirdim demez...Hak etme diye birsey yoktur
Biz onu görmüyoruz burda
Bu iletişiminle seni tanımıs oluyoruz
Canım evler aynı özelliklere sahip sadece aile apartmanında yer olmadı diye taa nişanlıyken bu ev alındı eşime ama iyikide aile apartmanında yer yokmuş iyikide bu insanlardan uzak kalmışım evinin dogalgazı var 4 bin liraya yaptrdm o sobalı evde oturuyor abonelik alçak birikmiş parası yoktu çocugu çok üşüyormuşta hastalanıyor muşta bananeeeYa canim neyi gorcen afedersin icinde oturdugu evden bahsediyor ne olursa olsun melakede olsa kusura bakmasin kimse evini bosaltipda al elticim sen isted8n madem otur zaten yenide tadilat yaptirdim demez...
Muhalifet olucam derken abartmayin ya ..
haklısınız kesinlikle ama az sakin olunEvi onlar aldı ama eşim tapusunu kendi üstüne istedi çünkü biliyordu yengesinin huyunu
Diğer kardeşe bitmiş ev yapıldı 5 kuruş harcamadılar biz 40 bin liraya tadilat yaptırdık onlar hiç borç ödemedianlamadım şimdi oturduğunuz evden mı sızı çıkaracak .oylseyse çıkmazsın olur bıter.e diğer kardeş hak ıstemedımı o evden rızası varmıydı tapuyu alırken.haksızlık varmı.40 tl tamam odedınız canınız yandı ama karşı tarafın rızası varmıydı.bu işler buyuklerde bıtıyor bıraz.boyle sorunlar cıkıyor işte.
Korkudan ağzını açamadı yoksa parçalıycaktım çok bile sabrettim eşimde kızdı siz nasıl insanlarsınız dedi maksadını benim huzurumu bozmak dedi bir daha da suratımı göremiycksnz dedihaklısınız kesinlikle ama az sakin olun
eltin siz tartışırken ne dedi öyle susup kaldı mı
gerekçesi ne derdin ne deseydiniz
Afedersin ama evini pislik götürüyor hele bir banyosu var leş gibi hep kokuyor eviEşinizde sizin yanınızda, tapuda sizde hiç gerilmeyin. Muhabbeti kesin, görüşmeyin yeter. Onada ev verilmiş sizede. O da çalışıp içini istediği gibi düzenleyebilrdi yapmamış, şimdi hazırın peşinden koşamaz. Girsin işe yapsın kendi evini banane deyin çekilin kenara. Yapabilecekleri hiç birşey yok rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?