of ya napıcam daha

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
37
Sakarya
slm arkadaşlar nişanlım bu aralar çok sinirsel oldu açıkcası rahatsız gözünden buda onu çok geriyo benden ilgi alaka bekliyo nasıl yaklaşıcağımı şasırdım artık arıyorum gık sık ya iyi deilim yatıcan diyo tamam. mapıyosun canım diye mj atıyorum, hatta geçem gün içinde napıyosun bitanem yazdım iyim tv ye bakıyorum sen napıyosun. of gına geldi artık bu sorularından ha, yazmış bende sinirlendim tabi hiçbir şekilde cvp yazmadım bi süre sonra mj attı insan bi sorar noldu sana iyi deilsin sen diye, dedi bi süre sonrada aradı çok kötü oldu, rahatsızdım birden patladım dedi, ilgi bekliyorum senden falan diyo of anlamadım ya tamam rahatsız kendini evde yalnız hissediyo bi yere çıkamıyo bunalıyo ama bende napcagımı nasıl yaklaşcagımı bilemiyorumÇok üzgünüm çoook

cnm bnmde benzer bi sorunum var bende gerginim bu aralar sevgilime sataştım oda bana sataştı derken hiç birimiz alttan almadık şimdi 3 gündür ayrıyız küsüz yani ama çok cnm yanıo bari sen alttan al da ilişkinizde sorun büyümesin :gitme:

tek derdinin bunlar olduğundan emin misin?

alttan alta daha derin sıkntıları var gibi

Durumun çok zor bence yaa..
Seni çok iyi anlıyorum ne yapacağını bilemiyorsun..
Zaten sen onunla ilgilendiğini göstermek için soru soruyorsun o gına geldi diyor sonra susuyorsun e niye sustun yaa insan sormaz mı neyin var niye böyle dedin diye diyor..

Ama navb ın da dediği gibi bence başka problemler olabilir yani..
Sende napıyosun diye sormaktansa hoş msjlar yazsan belki daha mutlu olur..

e sen zatenn ilgileniosunn onunla.bence o ne istediğini ne düşündüğünü bilmiosempatiksalakcinni

ya sıkıntı çok o bana kızıyo davrnışarım pek ilgi alaka göstermiyomuş, çok sıradan bi arkadaş gibi davranıyomuşum, birazda çok baskıcı bi yapısı var ben baskıya gelmiyorum oda rahatsız diye bişey de diyemiyorum ama bende bunaldım artık. artık evlenicez 3 ay sonra falan ama sıkıntı içindeyim. birazda çok kıskanç herşeyde bi problem çıkıyo of varda var ya, bu aralar bundan sıkıntılıyım.benneyaptımki

bu erkeklerin özel günleri olduğundan şüphe etmeye başıycam bu davranışlarına istinadenkafamçokkarıştı..senin derdin olur tek başına halledersin,kendilerinin oldu mu hep bi ilgi alaka beklerler...

evlilik stresidir sempatiksalakcinni

hep böyle miydi sonradan mı bu hale geldi?

onu tanıyan sensin..

iyi düşün yaptıklarını ve yapmadıklarını ayrı ayrı tart

anlamadığım bişey var bu adam evdemi yani çalışmıyomu, neden sıkılıyoki...

benim anladığım bu adam bu kıza müdahale etmek için yaratılmış biri

çalışmasına mani olmak ister,istemediği halde kapanmasını ister, evliliği erkene almak ister... daha buraya yazmadığı neleri istiyordur kim bilir

suzi'de başka adam kalmamış gibi bunu çekiyor iştelaelaelaelaelae

ya walla sormayın bu saaten sonra nişanı atmakda istemiyorum ya pişman olursam.sevdiğim insan sonuçta, sadece dar görüşlü ve biraz kapalı biri, sevmesine çok seviyo biliyorum ama bazı şeyler sıkıntı yapıyo işte ona ters gelen bana ters gelen şeyler. kaldıramıyo bazı şeyleri, hep gözetim altında tutmak istiyo ama sıkıyo bu,zaten en çok kapanma konusunda dert yşıyorum daha önceki açtığım konularda belirtmiştim. ben kapanmicam artık inada bindi bu iş zaten istemiyorum. ben edebimle durdum mu hiç bişey olmaz. bu ahlak ve karakter meselesi. evlenincede görücek kapanmicam ve bir süre sonra alışıcak. şimdi çevresindeki arkadaşlarının eşleri kapalı olunca. ben açık olunca sorun oluyo,tamam küçük bi ilçede yaşıyoruz. pazara çıkarken sorun olur diyo senin evli olduğunu anlamazlar takılırlar, ben bunu duyunca çıldırırım kabullenemem diyo, kapalı olsan dikkat fazla çekmezsin diyo, benim sen dışarı çıkınca rahat olmamı istiyosan örtünürsün istemiyosan nasıl istiyosan öyle dur diyo. erkekler çok farklı diyo bayanlar güzel bi bayana ay nekadar güzel tatlı yada çok şık olnuş der ama erkekler art niyeli düşünür diyo, birazda küçük bi ilçede yaşayınca erkek görmemiş oluyo bön bön açık bi bayana bakıyolar diyo, ben görsem yanımdayken sana bakıldığını kaldıramam bunu diyo, sanki eşimi dışarı beyendirmeye çıkarmış bir eş gibi hissederim diyo, oflayıp duruyom. ama istemiyorum napim.benneyaptımki

erkeklerin farklı bakma konusunda haklı ama sanki kıskandığı için kapatmak istıyor cnm senı....dinim için ben zamanı gelince kapanıcam zaten,,de....ama zorla olacak bişi diil tabi...
ama pazara gidince bakmasın kımse die kapatacaksa bi daha düşünsün...kapanan insanlar dini için kapanırlar pazardakiler için değiL :umursamaz:

canım ne alaka o zaman o da mı öle bakıyor bütün kadınlara yani
tamam öyle tipler de vardır ama ben başkaları yüzünden kendimi kısıtlamak zorunda mıyım
o seni beğendiğinde öyle mi beğenmiş?
ayrıca ailen ne diyor bu duruma?

ailem ses çıkarmıyo bizi yanlış anlar kötü bilir aiya sessiz kalıyolar. anemde kapanırsın evlenince diyo napcan diyo huzur için diyo,benneyaptımki

canım zaten kapanmak içten gelen bir şey olmalı yani sen istemiyosun zorla kapansan neye yarar?
üstelik bunun kapanmakla bi ilgisi yok, ben ne kapalılar biliyorum bakan erkek onlara da bakıyor yanii.
zaten sen her şeyin farkındasın.Küçük yerde oturuyoruz diyosun, belli ki kendine dikkat ediyosun.Hem o hayatında olmasa bile sen kendini korursun ki, hangi edebli kız erkeklerin ona pis pis bakmasını ister veya bakması için açık falan giyinir.
Bence sana güvenmesini sağla.Arkadaş çevresinden dolayı da baskı görüyo olabilir canım.Onların eşleri kapalıymış ya ondan da isteyebilir kapanmanı.

Şimdi benimkide arada bi gelip gidiyo. Bazen oluyo aramız iyken bi değişiyo bi triplere giriyo 3 gün düzelmiyo. Sonra bi bakıyorum kendiliğinden döküyo sorunlarını orraya. Tabi oo arada bende ona yapmadımı bırakmıyorum. Gelip en baştan bana seninki gibi sorunu olduğunu ve ilgi beklediğini söylese her şartta azarlasa kovsa dahi yanın da olurum. Ama maalesef benimki sorununugeç sölüyo. Bence ne derse desin yanında ol canım. Ama genede uyarki çok fazlada üstüne çıkmasın lmaz:

Eski konun buymuş...
Tek sıkıntınızın böyle bu konunda anlattığın basit kaprisleşmelerden ibaret olduğuna emin misin?
sengözlerimebaksanab

ailem ses çıkarmıyo bizi yanlış anlar kötü bilir aiya sessiz kalıyolar. anemde kapanırsın evlenince diyo napcan diyo huzur için diyo,benneyaptımki

ailende enterasanmış!
nasıl istemediğin bişeyi sırf kocanla huzurlu ol diye yapmanı istiyolar?!
senin neden ayakları yere basan ,kimseye boyun eğmeyen tuttuğunu koparan biri olmanı
kapanmak kişinin tercihidir kimse istedi diye olmaz hele ki kocanla huzurlu olmak adına kendinden inancından ödün ver demek komedi ötesi!
ne nişanlın nede ailen sana değer vermiyo benim anladığım bu!

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum nolcak çıktık bi yola şu an tek derdim yani en büyük derdim açık olmak. küçük bi yerde yaşamak ne zormuş hele sevdiğin insan da sıkarsa daha zor. pazara çıkmama problem olur artık anama gidiyom derim problem olur. neymiş işte bak ... nın karısıymış derler. gibisine korkuyo arkamdan laf olur gibisine.

ne alaka.
. ın karısının başıda açıkmış mı diyecek pazardakiler. başın açık olsa ne olacak. pazarda kötü gözlemi bakıyorlar başı açık kadına. nerde bu yer.gerçekten merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…