- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
slm arkadaşlar nişanlım bu aralar çok sinirsel oldu açıkcası rahatsız gözünden buda onu çok geriyo benden ilgi alaka bekliyo nasıl yaklaşıcağımı şasırdım artık arıyorum gık sık ya iyi deilim yatıcan diyo tamam. mapıyosun canım diye mj atıyorum, hatta geçem gün içinde napıyosun bitanem yazdım iyim tv ye bakıyorum sen napıyosun. of gına geldi artık bu sorularından ha, yazmış bende sinirlendim tabi hiçbir şekilde cvp yazmadım bi süre sonra mj attı insan bi sorar noldu sana iyi deilsin sen diye, dedi bi süre sonrada aradı çok kötü oldu, rahatsızdım birden patladım dedi, ilgi bekliyorum senden falan diyo of anlamadım ya tamam rahatsız kendini evde yalnız hissediyo bi yere çıkamıyo bunalıyo ama bende napcagımı nasıl yaklaşcagımı bilemiyorumÇok üzgünüm çoook
slm arkadaşlar nişanlım bu aralar çok sinirsel oldu açıkcası rahatsız gözünden buda onu çok geriyo benden ilgi alaka bekliyo nasıl yaklaşıcağımı şasırdım artık arıyorum gık sık ya iyi deilim yatıcan diyo tamam. mapıyosun canım diye mj atıyorum, hatta geçem gün içinde napıyosun bitanem yazdım iyim tv ye bakıyorum sen napıyosun. of gına geldi artık bu sorularından ha, yazmış bende sinirlendim tabi hiçbir şekilde cvp yazmadım bi süre sonra mj attı insan bi sorar noldu sana iyi deilsin sen diye, dedi bi süre sonrada aradı çok kötü oldu, rahatsızdım birden patladım dedi, ilgi bekliyorum senden falan diyo of anlamadım ya tamam rahatsız kendini evde yalnız hissediyo bi yere çıkamıyo bunalıyo ama bende napcagımı nasıl yaklaşcagımı bilemiyorumÇok üzgünüm çoook
ya sıkıntı çok o bana kızıyo davrnışarım pek ilgi alaka göstermiyomuş, çok sıradan bi arkadaş gibi davranıyomuşum, birazda çok baskıcı bi yapısı var ben baskıya gelmiyorum oda rahatsız diye bişey de diyemiyorum ama bende bunaldım artık. artık evlenicez 3 ay sonra falan ama sıkıntı içindeyim. birazda çok kıskanç herşeyde bi problem çıkıyo of varda var ya, bu aralar bundan sıkıntılıyım.benneyaptımki
anlamadığım bişey var bu adam evdemi yani çalışmıyomu, neden sıkılıyoki...
ya walla sormayın bu saaten sonra nişanı atmakda istemiyorum ya pişman olursam.sevdiğim insan sonuçta, sadece dar görüşlü ve biraz kapalı biri, sevmesine çok seviyo biliyorum ama bazı şeyler sıkıntı yapıyo işte ona ters gelen bana ters gelen şeyler. kaldıramıyo bazı şeyleri, hep gözetim altında tutmak istiyo ama sıkıyo bu,zaten en çok kapanma konusunda dert yşıyorum daha önceki açtığım konularda belirtmiştim. ben kapanmicam artık inada bindi bu iş zaten istemiyorum. ben edebimle durdum mu hiç bişey olmaz. bu ahlak ve karakter meselesi. evlenincede görücek kapanmicam ve bir süre sonra alışıcak. şimdi çevresindeki arkadaşlarının eşleri kapalı olunca. ben açık olunca sorun oluyo,tamam küçük bi ilçede yaşıyoruz. pazara çıkarken sorun olur diyo senin evli olduğunu anlamazlar takılırlar, ben bunu duyunca çıldırırım kabullenemem diyo, kapalı olsan dikkat fazla çekmezsin diyo, benim sen dışarı çıkınca rahat olmamı istiyosan örtünürsün istemiyosan nasıl istiyosan öyle dur diyo. erkekler çok farklı diyo bayanlar güzel bi bayana ay nekadar güzel tatlı yada çok şık olnuş der ama erkekler art niyeli düşünür diyo, birazda küçük bi ilçede yaşayınca erkek görmemiş oluyo bön bön açık bi bayana bakıyolar diyo, ben görsem yanımdayken sana bakıldığını kaldıramam bunu diyo, sanki eşimi dışarı beyendirmeye çıkarmış bir eş gibi hissederim diyo, oflayıp duruyom. ama istemiyorum napim.benneyaptımki
Eski konun buymuş...slm kızlar, geçen ekim ayında nişanlandım 30 ekimde ben 21 yaşındayım mayısta 22 olcam nişanlım 29 kendisi en geç mayıs gbi düğün yapmak istiyo tabiki ailesi daha çok şuan uzadı bile ailesine göre,bana gelince ben hazır hissedemiyorum evliliğe kendimi ben ekim gbi istiyorum ama çok geç geliyo ona aileme söylersem babam karşı çıkar diyo biraz babası dediğim dedik. parada onda ya,napıcam bilmiyorum.şimdiden nişanlım mayısta evlensek 5 6 ay sonra çocuk yaparız isterim ben diyo, o bana bu tür şeyler dedikçe ürküyorum ben zaten evlileğe hazır deilken kendimi motive edip evliliğe doğru gdiyorum hele çocuk asla düşünemiyorum 1 sene asla yapmam. her nekadar ilgilenirim desede lafta çalışırken çocuğa nasl bakçak. onu doğuranda gece gündüz bakanda ben olucam hiç hazır deilim bu sorumluluğa. mayıs düğünü erken gbi geliyo hadi mayısta evlendim diyelim ekimde çocuk isticek zaten 9 ay karnında falan bir sene beklemiş gbi olcak dicek. niye bekleyelim ki falan ama 9 ay karnında taşıyosunda rahat olamıyosun o bunları bilmiyo ona rahat geliyo of ya hiç derdim bitmicek benim galiba bisürü derdim var, bayramda ilkez ailesine gttik ailecek köye bana köy biraz itici geldi yaşadığım yere göre, kapalı küçük bi yer 50 hanelik ovalık bi köy, nasıl falan dedi kapalı biraz ama havası temiz dedim kızdı falan çok yüksek gönüllüsün evlenince gelicen dedi gelicem ama arada hafta sonları dedim sürekli 15 20 gün boyunca daralırım dedim. tafra yaptı falan kabahatbulmaya başladı tabi rahat giyinemicen ya burda ondan dedi, giyinişime kabahat buldu çok abartılı gyiniyomuşumda, ya inanın üzerimde koyu gri kumaş pantolon açık gri tunik gbi triko beyaz gömlek vardı içimde pembeli grili büyük taşlı güğüs hizasında kolye hafif makyaj saçlar salık sarı saçlarım var. heralde köye böyle gelince ona abartı geldi herkes kapalı şalvarlı bi gelinlri kot etek ğymiş oda kapalı ben sırıttım içlerinde bu halimi yadırgadı ama ben böyle mutluym seviyorum böyle gyinmeyi diyince... dikine gdiyosun farklı olmayı kabullenemiyosun şartlamışşın kendini dışa çıkamıyosun demeye başladı, he birde ayağımda ten çorabımı gördü incecikmiş falan kızdı üşücen burası köy kime gösteriş yapıcan kendin ol patik giy falan. tamam soğuk ama kumaş pantolonun altına kalın çorap olurmu birde ayakkabıya sığmaz gelde anlat. ya o istyo diye süslenmiyim onun istediği gbi olayım tamam kocam olucak ama giyim kuşamda bukadar söz sahibi olması normal mi of ya hangi derdimi anlatayım bilmiyorum. çok uzun yazdım ama çok skıntılıyım arkadaşlar.
ailem ses çıkarmıyo bizi yanlış anlar kötü bilir aiya sessiz kalıyolar. anemde kapanırsın evlenince diyo napcan diyo huzur için diyo,benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?