ya walla sormayın bu saaten sonra nişanı atmakda istemiyorum ya pişman olursam.sevdiğim insan sonuçta, sadece dar görüşlü ve biraz kapalı biri, sevmesine çok seviyo biliyorum ama bazı şeyler sıkıntı yapıyo işte ona ters gelen bana ters gelen şeyler. kaldıramıyo bazı şeyleri, hep gözetim altında tutmak istiyo ama sıkıyo bu,zaten en çok kapanma konusunda dert yşıyorum daha önceki açtığım konularda belirtmiştim. ben kapanmicam artık inada bindi bu iş zaten istemiyorum. ben edebimle durdum mu hiç bişey olmaz. bu ahlak ve karakter meselesi. evlenincede görücek kapanmicam ve bir süre sonra alışıcak. şimdi çevresindeki arkadaşlarının eşleri kapalı olunca. ben açık olunca sorun oluyo,tamam küçük bi ilçede yaşıyoruz. pazara çıkarken sorun olur diyo senin evli olduğunu anlamazlar takılırlar, ben bunu duyunca çıldırırım kabullenemem diyo, kapalı olsan dikkat fazla çekmezsin diyo, benim sen dışarı çıkınca rahat olmamı istiyosan örtünürsün istemiyosan nasıl istiyosan öyle dur diyo. erkekler çok farklı diyo bayanlar güzel bi bayana ay nekadar güzel tatlı yada çok şık olnuş der ama erkekler art niyeli düşünür diyo, birazda küçük bi ilçede yaşayınca erkek görmemiş oluyo bön bön açık bi bayana bakıyolar diyo, ben görsem yanımdayken sana bakıldığını kaldıramam bunu diyo, sanki eşimi dışarı beyendirmeye çıkarmış bir eş gibi hissederim diyo, oflayıp duruyom. ama istemiyorum napim.benneyaptımki