INSALLAH CNM INSALLAH CUNKU ERDEMEE DEDIM ONLARA KARSI PATLAMAM AZ KALDIIIIIIII DAYANAMIYORUM ARTIK :gitme:
evet anlıyorum çok sinir bir durum...hatta bazen onların yüüznden günaha girdigimi düşünüyorum..kendimi acımasız kötü bir insan gibi hissettiriyorlar bana...bilmiyorum sende böyle düşünüyor musun?eşime vermemesi gerektigini bizimde ihtiyacımız oldugunu söyledigimde kötü oluyorum bazen napıyorum ben diyorum ne günah onlar eşimin anne babası...yani resmen psikolojimi bozdular...uzun süredir böyle birşey olmadı ama geçmiştekiler şimdi de yetiyor beni üzmeye.
aynen canm aynen ınsallah bıter kısa zamanda bebegım olsun bır hayatım onla guzellesek emınım opuldun cnmopuyorumnanaktan
Igrenc herif igrenc kadin, öyle mi?!
Size karsi sergilenen davranislarin sebepsiz yere olmadigini düsündürdü bana bu agziniza sakiz gibi aldiginiz igrenc kelimesi!
O igrenc dediginiz insanlar sayesinde esiniz dünyada ve sizinle...bu bile onlara karsi saygi duymaniza yeterli!!!
iyi de canım sen ailemi bırakamam diyorsunyok cnm ozel sektor oyle olması ıyıde aılem bırakamam zaten aılem olmasa of delırım onlarda tesellı buluyorum onların yanında gıdınce unutuyorum bunları mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?