- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Muhtemelen bir şeye tepki olarak çişini oraya yapıyordur. Kumu pis olabilir ve ya kumunu sevmemiş olabilir. Bu aralar az ilgilenmiş olabilirsiniz, ona da tepki veriyor olabilir. Kısırlaştırmak çözüm sağlayabilir. Ama arkadaşların da dediği gibi asla çamaşır suyu gibi amonyak içeren temizleyicilerle temizlemeyin. Kedi uzaklaştırıcı spreyler var, hiç denemedim ama belki işe yarayabilir. Oğlunuzdan lütfen vazgeçmeyin. Çok şükür bizim kızımız klozete yapıyor çişini. Umarım sizinki de bir gün alışır.
arkadaşlar da söylemiş kısırlaştırın, yoksa sorunu çözemezsiniz.
petshoplarda satılan getoff spreyler var. kedinizin yaklaşmasını istemediğiniz yerlere düzenli aralıklarla püskürtüyorsunuz, bir süre sonra onun yasak olduğunu anlıyor.
Aslinda bu durumun cok fazla nedeni var.. Kisirlastirilmadigi icin koku birakiyor olabilir.. Kisirsa eger kumundan rahatsiz olabilir.. Hatta sizi cezalandiriyor olabilir.. Benim erkek kedilerimden biri yataga cisini yapiyordu surekli kisirlastirinca birakti, sonrasinda bi donem ayni sorunu yasadim kumdan rahatsiz olduklari icin disariya yapiyorlardi kumu degistik sorun cozuldu.. Arkadasimin disi ve kisir kedisi yataga kakasini yapiyordu odasi kucuk oldugu icin ve ilgisiz kaldigi icin yapiyormus o sorunuda cozduk.. Kopeklerimde boyle bi sorun yasamadim ancak kedilerde olabiliyor..
Aslinda bu durumun cok fazla nedeni var.. Kisirlastirilmadigi icin koku birakiyor olabilir.. Kisirsa eger kumundan rahatsiz olabilir.. Hatta sizi cezalandiriyor olabilir.. Benim erkek kedilerimden biri yataga cisini yapiyordu surekli kisirlastirinca birakti, sonrasinda bi donem ayni sorunu yasadim kumdan rahatsiz olduklari icin disariya yapiyorlardi kumu degistik sorun cozuldu.. Arkadasimin disi ve kisir kedisi yataga kakasini yapiyordu odasi kucuk oldugu icin ve ilgisiz kaldigi icin yapiyormus o sorunuda cozduk.. Kopeklerimde boyle bi sorun yasamadim ancak kedilerde olabiliyor..
Annem kısırlaştırmanın günah olduğunu düşünüyor bu yüzden izin vermiyor maalesef
cişini yaptıgı yeri amonyak içeren temizliyicilerle temizlerseniz yine oraya yapar o koku onlara ciş kokusu gibi gelirmiş kumuna az miktarda camasır suyu dökün karıstırın oraya yapar
bakış açısı birşey diyemem ama özellikle erkek kedi kısırlaştırmadan evde çok zor. kızgınlık dönemi her yere idrar püskürtür o da acaip keskin kokuludur.
çişi dışında tüy sorununu nasıl hallediyorsunuz ?
benim minnoşum da psikopat derece titiz bir kız. hiçbiryerine elimizi süremiyoruz, sinirleniyor, onu pislettiğimizi düşünüyor, asabi bir şekilde kulaktan kuyruğa temizleniyor. kumu kirliyse zaten girip yapmaz.
Annem kısırlaştırmanın günah olduğunu düşünüyor bu yüzden izin vermiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?