Canim ben dedim gece gunduz calissin diyegece gunduz çalışsın diyen kimmiş ben rastlamadım herkes makul çözümler sundu ben de dahil hatta alabıleceği yardım yerlerini söyledim çocuklara okul yardım etmeye mecbur bir sürü bağış alıyorlar bizlerden bu işler için çünkü.bizim sınıftada var aynı durumda velii eşi yok işi yok 3 çocuğu var devletin yardımı artı okul ve bizim şahsi yardımlarımızla gül gibi bakıyor çocuklarına .burda fazla yuklenıldi haklsın ama 11 aylık bebek emmesinmi anladım ben ona kızdım emmesi gerekmiyor çünkü artık
Tamam da ablanıza ayda ne kadar veriyor olabilirsiniz yani asgari ücret değildir. Siz çocuğu kreşe verin onun çocuklarına anneniz baksın yanlarına yerleşsin. Asgari ücretle bir markete bile çok rahat girer bak bütün para çocuklarına kalır. Devlet de kimseye oturduğu yerden o kadar para veremez. Eli ayağı tutuyor çocuk doğuracak kadar da sağlıklı çok şükür. Kimsesiz de değil.Ben zaten çocuğumu bu durumlar olduktan sonra kreşten aldım.. Zira gelişimi ve konuşması için iyiydi.. Konuşması geride çünkü.. Sırf kreşe vereceğim parayı ablama verebilmek için.. Kendi çocuğumun gelişiminde feragat ettim..
Ne suclamasi ya?Yargılamayı.. İnsafsızlık suçlamayın yeter...
Emziriyormus calisamazmis ablasi.Tamam da ablanıza ayda ne kadar veriyor olabilirsiniz yani asgari ücret değildir. Siz çocuğu kreşe verin onun çocuklarına anneniz baksın yanlarına yerleşsin. Asgari ücretle bir markete bile çok rahat girer bak bütün para çocuklarına kalır. Devlet de kimseye oturduğu yerden o kadar para veremez. Eli ayağı tutuyor çocuk doğuracak kadar da sağlıklı çok şükür. Kimsesiz de değil.
Aynen . Çözümse çözüm işte . Sanki ablasına 2000 lira veriyor. Halbuki kadın çocuğunu annesine bıraksa 1800-2000 lira maaş alır++1000000
Ne desek olmaz olmaz diyor konu sahibi
Ne dememizi bekliyor anlamadim.
Getir cocukllara biz bakalim ablan calissin .desek yine hayir diyecek. Cocugu emziriyor diycek
Konu sahibu ablam calismasin cocuklara baksin birisi de getirsin her ay 2 bin 3 bin maas versin ablama.derdinde sanirim ama yok oyle birsey
Kizacak bana konu sahibi simdi ama ne desek olmaz diyor
anladım aynı fikirdeyiz zaten sizle ve çoğu uyeyle hem yardım alsın hem çalışsın dıyoruz 4 çocuğun geleceği ne olacak gün bulup gün yenirse annannemin deyimiyle .kanunlar her gün değişiyor ona güvenerek ömür geçer mi 3 kuruşaCanim ben dedim gece gunduz calissin diye
Ama lafin gelimi dedim
Yani gunduz temizlige gider gerekirse gece de oturur el isi yapar ne bileyim birsey yapar gerekirse.
4 cocuk var ortada.
Ama ben bunlari neden dedim?
Konu sahibi dolayli yoldan ablam.asla calisamaz 4 cocuk var kucugu emziriyor dedigi icin.
Emziren anneler nasil calisiyor
Sagiyor sutu birakiyor calisiyir
Ama yok konu sahibinin derdi ablasinin calismamasi.
Siz okumadınız heralde saçma sapan yorum yapmayın ben anneme para vererek baktırıyorum..zaten çocuğum kreşe gidiyordu düzenimi bozdum diye bin kere yazdım.. Annem ona verdiğimi ablama veriyor.. Ben anneme getiriyorum o bir yere gidemem diyor.. Ben ona götürüyorum diye bakıyor.. Ben kreşe vereceğim parayı ablama vereyim diye Düzenimi Bozdum.. Düzen diyorsunuz ya..Ablanız 5 boğaza bakmakla yükümlü , bu durumda siz alacaksınız çocuğunuzu anneniz ablanızın çocuğuna bakacak ablan da çalışacak. Siz istiyorsunuz ki benim düzenim bozulmasın. Olur mu öyle şey çok düşünüyorsanız ablanızı çocuğunuza baktıracaka birini bulun ablanız çalışsın.
Aynen . Çözümse çözüm işte . Sanki ablasına 2000 lira veriyor. Halbuki kadın çocuğunu annesine bıraksa 1800-2000 lira maaş alır
Bakıyoruz bi şey bulamadık..o tarz bi şey..Aklıma gelmişken Eve iş veren fabrikalar falan var evde yapıyorsun işini ve rahat oluyor Ne kadar yaparsan o kadar kazanıyorsun yengem ayda bin tl kazanıyordu
Tabi çalışamaz. 11 aylık bebek günde kaç kere emecek ek gıda alırken çok da emmiyorlar. Kırkı çıkan bebekleri bırakıp çalışanlar var gece gündüz süt sağıp .ama armut piş ağzıma düş daha kolay tabi.Emziriyormus calisamazmis ablasi.
Anne bakamazmış bel fıtığı varmış. Konu sahibinin bebeği bel fıtığına iyi geliyor ama ablasının bebeği fıtığı iyice azdırıyormuş. O yüzden annesi şifalı toruna bakmayı seçmiş.
Arkadaşım ben bebeğimi anneme getiriyorum.. Ablam 4 çocuğu alıp anneme gelemiyor üçünün okulu var annem gidemem diyor.. Ayrıca bi iş de bulmuş değil.. Ülkenin işsizlik bilançosu da ortada.. Sorun küçüğü tek değil.. O tek olsa zaten, sorun 4 tane olması..Anne bakamazmış bel fıtığı varmış. Konu sahibinin bebeği bel fıtığına iyi geliyor ama ablasının bebeği fıtığı iyice azdırıyormuş. O yüzden annesi şifalı toruna bakmayı seçmiş.
Arkadaşım ben bebeğimi anneme getiriyorum.. Ablam 4 çocuğu alıp anneme gelemiyor üçünün okulu var annem gidemem diyor.. Ayrıca bi iş de bulmuş değil.. Ülkenin işsizlik bilançosu da ortada.. Sorun küçüğü tek değil.. O tek olsa zaten, sorun 4 tane olması..
Ben Türkçe konuşmuyor muyum.. Sorun küçüğü değil.. Sorun 4 tane olması.. Tek güvenip onları bırakmaması, annemin de gidemem demesi, okuldan dolayı onların da gelememesi..daha sayamadığım bir çok sebep.. Ayrıca benim sorum görevlilerin tavrıydı konu nerelere çekildi..Tabi çalışamaz. 11 aylık bebek günde kaç kere emecek ek gıda alırken çok da emmiyorlar. Kırkı çıkan bebekleri bırakıp çalışanlar var gece gündüz süt sağıp .ama armut piş ağzıma düş daha kolay tabi.
Yaw garibim anneanne 4 çocuğa nasıl baksın?
50 yaşından sonra işin yoksa kızının ahmaklığının bedelini öde.
3 ü okula gidiyormuş birine bakacak aslında yineYaw garibim anneanne 4 çocuğa nasıl baksın?
50 yaşından sonra işin yoksa kızının ahmaklığının bedelini öde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?