Adamın eve maddi bi getirisi yok zaten.. Ablam çocuklarına bakmıyor diye dava açtı..Son bir care daha var, bosanmayacak.. 4 cocugu yaparken nasil sabrettiyse cocuklar biraz daha buyuyene kadar daha sabredecek.. ya da velayetleri babaya verecek.. ya da hepiniz komple okula yakin ucuz bir eve cikacaksiniz, servis parasi olmayacak.. yardim parasi bebegin bezine bile yetmez..
Gece gündüz çalışacak öyle mi.. Ne ara bebeğini emzirecek.. Pardon yapmasaydı dimi.. Ee yaptı.. Bebek mi çeksin celebesini.. Azzz insafff..Aynen ya
Yillarca calistik 2 cocuga 8 sene sonra karar verdik odumuz koptu 2.ye bakamayiz diye
Millet issiz gucsuz .evlilik desen sorunlu patir patir doguruyorlar
Sonra da devlet yardim etsin
Oldu canim
Gece ayri is gunduz ayri ise gidecek aablan.
Baska caresi yok
Canim anliyorum da....Gece gündüz çalışacak öyle mi.. Ne ara bebeğini emzirecek.. Pardon yapmasaydı dimi.. Ee yaptı.. Bebek mi çeksin celebesini.. Azzz insafff..
Simdi bunu yazacaktimSon bir care daha var, bosanmayacak.. 4 cocugu yaparken nasil sabrettiyse cocuklar biraz daha buyuyene kadar daha sabredecek.. ya da velayetleri babaya verecek.. ya da hepiniz komple okula yakin ucuz bir eve cikacaksiniz, servis parasi olmayacak.. yardim parasi bebegin bezine bile yetmez..
Ya ben çocuğumu istemeyerek kreşten aldım sırf kreşe vereceğime ona verebileyim diye.. Annem gidemem çocuklara bakamam diyor sağlık problemleri var.. Ablam da çocukların okulu olduğu ve annemlerin evi çok küçük olduğu için gitmiyor annemlere.. Ee ben de en azından kirasını ödemek adına yavrum kreşten aldım.. İnsaflı olduğum için.. Çocuğumun sosyolojik gelişiminde çok yeğenlerimin bir ev düzeni olabilsin diye..Canim anliyorum da....
Yani cozum istiyorsun da cozum icin cok fazla sey yok.
Sen de biraz insafli davran o zaman cocugunu krese ver annen ablaninkilere baksin ablan da gunduz belli saatlerde calissin o zaman.
Onları da denedik aile çocuğumuz hayırsız ne yapalım bizde de yok diyor.. Ve zaten bu adam baksa evine ablam boşanmaz.. Eve getirdiği para sıfırrrr...Simdi bunu yazacaktim
Bosanmasin
Madem 4 cocul yapti sorumsuz adamdan.
Sabretsin duzenini bozmasin
Esinin ailesine baski uygulasin ablan
Onlardan yardim istesin biktirana kadar
Cocuklar buyuyunce de bakar yoluna
Allah yardimcisi olsun ablaninYa ben çocuğumu istemeyerek kreşten aldım sırf kreşe vereceğime ona verebileyim diye.. Annem gidemem çocuklara bakamam diyor sağlık problemleri var.. Ablam da çocukların okulu olduğu ve annemlerin evi çok küçük olduğu için gitmiyor annemlere.. Ee ben de en azından kirasını ödemek adına yavrum kreşten aldım.. İnsaflı olduğum için.. Çocuğumun sosyolojik gelişiminde çok yeğenlerimin bir ev düzeni olabilsin diye..
Yargılamayı.. İnsafsızlık suçlamayın yeter...Allah yardimcisi olsun ablanin
Benim aklima baska care gelmedi
evde yapılabilecek bir iş yapsin. veya babanlarin yanina tasinsinSlm kızlar.. Daha önce konu açmıştım ablamla ilgili..Çok sorumsuz bir eşi vardı bizimle görüşmesini istemeyen evin hiçbir masrafını karşılamayan, sürekli fatura ödememekten elektrik kesintilerine neden olan.. Ablam ın canına tak etti bana bir faydası yok diyerek boşanma davası açtı, aynı zamanda sosyal yardımlaşma başvurdu zira 4 çocuğu var biri 11 aylık o yüzden çalışamıyor da.. Gelmişler eve bakmaya.. Yok neyine güvenip boşanıyorsun yok bilmem ne diye abuk sabuk konuşmuşlar.. Şu an aylardır uğraşıyor hala yardım almış değil.. Biz aramızda yardım ediyoruz da durumu çok iyi olan biri de yok.. Hepimiz kiracıyız falan, annemle babamın emeklisi de yok bi yandan onlara bakıyoruz kardeşler olarak.. Tıkandı kaldık ya ne yapabiliriz.. 4 çocuk mevzusuna girmeyin kızlar olan olmuş zira.. Odun falan geçen ay ben aldım bu soğukta perişan oldular.. Yardım verilmesi için daha ne olması gerekiyor..
Yargılamayı.. İnsafsızlık suçlamayın yeter...
Babam da sokak satıcısı.. Evde değil.. Kendi harçlığını çıkarıyor... Yani burda tüm şartları tüm yaşanmışlıkları konuşamıyoruz.. Yüzeysel.. Beni yargılamanın için aynen benim geçtiğim yollardan geçmeniz lazım, benim ablamın yaşadıklarını yaşamanız lazım... Tabi ki iki üç gün haftada temizliğe de gider idare edebilecek işleri yapar ki ablam çok çalışkandır tek başına ev tuttu.. Alınan odunları tek başına taşıdı tek başına eğitimli mesleki kadınların yapamadığını yapıp boşanma davası açtı... Benim sorum sosyal devletten yardım alması gereken şartları taşıyor, bu sosyal devlet görevlileri ne akla hizmet neyine güvenip De boşanıyorsun diyebiliyor, yardımı onaylayacakları yerde..Siz de yokusa sürmeyin..
Ablanizin çocuklarının hiç biri mi okula gitmiyor?
Anneniz sizin değil de onun çocuklarına neden bakmıyor? Hastalık eyvallah ama babanız da var. En azından günde 4-5 saat bakabilirler. Ablanızda yarim gün temizlik işleri yapar.
Tek evde kalırlar, masraf azalır. .
Siz hala 11 aylık bebeğin meme emmesi derdindesiniz. Şartlar değişti. Emzirmek güzel tamam da yapacak birsey yoksa bağlayıcı değil. E bunları söyleyince komik duruyor hayatta kalıp geçim derdi varken emzirmeyi düşünmeniz.
Sanki her şey toz pembe de insanlar size zorluk çıkarıyor gibi davranıyorsunuz
Babam da sokak satıcısı.. Evde değil.. Kendi harçlığını çıkarıyor... Yani burda tüm şartları tüm yaşanmışlıkları konuşamıyoruz.. Yüzeysel.. Beni yargılamanın için aynen benim geçtiğim yollardan geçmeniz lazım, benim ablamın yaşadıklarını yaşamanız lazım... Tabi ki iki üç gün haftada temizliğe de gider idare edebilecek işleri yapar ki ablam çok çalışkandır tek başına ev tuttu.. Alınan odunları tek başına taşıdı tek başına eğitimli mesleki kadınların yapamadığını yapıp boşanma davası açtı... Benim sorum sosyal devletten yardım alması gereken şartları taşıyor, bu sosyal devlet görevlileri ne akla hizmet neyine güvenip De boşanıyorsun diyebiliyor, yardımı onaylayacakları yerde..
Görevlilerin yorumlarına bakmayın. Zıtlaşmasın ki işi yokuşa sürmesinler. He desin geçsin. Bir dilekçe almışlar mı? Yardım alıp alamayacağı ne zaman belli olacak? Diğer çocukları 36 aydan büyükse anaokuluna başlayabilir. Küçüklere de anneniz bakar, çok zor olmaz belki. Temizlik işi yorucu ama işini iyi yaparsa ve güvenilir olursa gerçekten çok iyi para var.Babam da sokak satıcısı.. Evde değil.. Kendi harçlığını çıkarıyor... Yani burda tüm şartları tüm yaşanmışlıkları konuşamıyoruz.. Yüzeysel.. Beni yargılamanın için aynen benim geçtiğim yollardan geçmeniz lazım, benim ablamın yaşadıklarını yaşamanız lazım... Tabi ki iki üç gün haftada temizliğe de gider idare edebilecek işleri yapar ki ablam çok çalışkandır tek başına ev tuttu.. Alınan odunları tek başına taşıdı tek başına eğitimli mesleki kadınların yapamadığını yapıp boşanma davası açtı... Benim sorum sosyal devletten yardım alması gereken şartları taşıyor, bu sosyal devlet görevlileri ne akla hizmet neyine güvenip De boşanıyorsun diyebiliyor, yardımı onaylayacakları yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?