- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Moralim çok bozuk kızlar. Kayınvalidem bizi sürekli yemeğe, böreğe, saç böreğine çağırır. Dün bişy farkettim. O da çok pis olduğuÖnceden fark etmemiştim yeni yeni fark ettimki; elleri hamurla uğraşmasına rağmen simsiyah ve yüzük parmağında takılı çok kötü oldum. Ama mecbur yemek zorunda kaldım ve daha önceden kaç defa ellerinden bu tarz şeyler yemiştim.Acaba evinin bahçesinde yaptığı için mi elleri siyahtı? Sacı siyah ama oraya ellemiyodu. Neden öyle siyahti anlamadım.Ayrıca sofrada tırnaklarına baktım kirliydi. YaA Allah aşkına bu şekilde hamur iş yapılır mı? Off kendisi çok iyi melek gibi bi insan olduğu için söyleyemedim. Yüzükle mi yapıyorsun anne hamur işini diyebilirdim ama demedim. Şimdi biraz pişmanım keşke bişyler deseydm diye. Çünkü bu şekilde ben bidaha çağrılmak istemiyorum. Ayrıca zorla bize hep ekmek verir. Ben artık istemiyorum ondan bşyler yemek. Evini pek temizlemez. Dolapları camları kirlidir genelde. Ama ben yemek yapma konusundada pis olacağını aklımn ucuna getirmemiştim. Dün çok üzgündüm çünkü ilerde çocuğum olcak ve öyle hijyenik olmayan bi yerde mi büyütcem ben onu? Evlerinde ayrıca kedi var. Ve her tarafta dolanır. Ve böyle bir evde yemek yemek zorunda kalıyoruz< yardım edin kızlar ( napabilirm?
Ayrı oturuyoruz ama sürekli yemeğe çağırır. Eşime söylemelimiyim söylememelimiyim karar veremedim. Söylesem çok kırılıcak. offf
nerden başlasam biledmedim şimdi........
benim kayınvalidem kışları bendedir,yazları köyünde
1 hafta oldu köye gideli
yaz tatillerini bizde onunla köyde geçiririz
her yaz
ve her gitmemde heryeri temizlerim
temizleyene kadar inan buzdolabından çıkan bi yiyeceği yiyemem bile
vede sadece kendi pişrdiğimi yerim
bu yaz yine gidicez,hemde 2 bebeğimle o pis eve zaten şimdiden bunun gerginliğini yaşıyorum
inanmıycaksın belki,geçen yıl elkt.süpürgeyi,ve deterj vs nereye koydumsa ordan alırım
kadın elini bile sürmez
hasta yada çok yaşlı oldundn diiil
iddiia ediyorum kimse benim kayınvalidemden daha pis olamaz
üfffffffffff sahi bebeklerimle o pis eve nasıl gitcem ben yaaaa:18::18::18:
Ben bundan sonra onun elinden hamurişi yememe kararı aldım ama sürekli yapıp yapıp ya çağırıyo akşam yemeğine yada yolluyo. Ev işi zaten pek yapmaz artık bebeğimi kesinlikle ona koymamam gerektiğini anladım. Mutlaka bizde bakmalı.
ayy bebekler için hijyenik ortam çok önemli evin havalandırılması falan...bunda kırılıcak gücenicek bişey yok valla ben olsam sölerim,tozdan bile hasta oluyorlar allah korusun...
ah canım geçen sene tartışmamız oldu bu konu yüzünden
benim evimi beğenmiyosan gelme dedi
hiç cvp vermedim
bide kaprislidir ki kendini odaya kapadı mı günlerce küser tavır yapar
yaşlıda değilmiş:44nun kaprisi çocukların sağlığından önemlimi?yapsın..eşiniz bişey demiyormu,1 sene boyunca bir evde temizlik yapılmazmı ya hayret doğrusu..ama bunu hayat tarzı haline getirmiş insanlarda var malesef
eşim annesinin üzülmesinden çok korkar canım
çocuksa hasta olmadan büyür mü hiç? çocuk bu hasta olur tabiiii!!!!!!
bizler hasta olmadan mı büyüdük
hem ben temizliyorum ne oluyo elime mi yapışıyo?
herşeye kusur buluyoruz yaaa herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?