- Konu Sahibi naneli_limon
bnece de konu sahibi eşine sakın bişey deme..benim eşim bana neler dedi ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anladınız ben anneme ıyy çok pis,iğrenç filan gibi bi tepkiyle yazmadım aslaaaa:18: o benim annem,bitanem..anneme nasıl böyle birşey derimevet annem hasta,ve temizliğini biz yapıyoruz zaten,eşim gelmeden ben gidip yapar,toparlarım,ablam da öyle yapar..ayda bir,15'te bir de beraber gider siler süpürürüz...ama birkaç defa maalesef eşim şahit oldu,bu konuda çok kavga ettim onunla,anlayışsızsın,korma zehirlemez,yarın birgün ne olacağımız belli değil ben de hasta olup temizliğimi aksatabilirim dedim,ama maalesef laflarım boşta kaldı,gelmezsen gelme dedim ben de,anneme hiç belli etmiyorum tabii,temizken iyiydi de şimdi mi kötü oldu
olur mu öyle şey,her ne olursa olsun o benim annem,yazarken yanlış anlamanıza yol açacak bi şekkilde yazdım sanırım,özür dilerim,vicdan azabı çekerim asla ve asla canım anneme,bitaneme öyle bişey demem ve elimden geldiğince yardımcı olurum
![]()
aaaaaaa olur mu canım o anne.annelere öyle söylenmez,kaynanaya ne dersen de müstehaktır çünkü tek suçu erkek annesi olmaktır![]()
evet çk yakındaEgem sen olmuşun bence artık , kaynanalığa hazırsın, oğlunu evlendirebilirsin bi an önce![]()
Birbirimize değil konuya yorum yapalım![]()
Moralim çok bozuk kızlar. Kayınvalidem bizi sürekli yemeğe, böreğe, saç böreğine çağırır. Dün bişy farkettim. O da çok pis olduğuÖnceden fark etmemiştim yeni yeni fark ettimki; elleri hamurla uğraşmasına rağmen simsiyah ve yüzük parmağında takılı çok kötü oldum. Ama mecbur yemek zorunda kaldım ve daha önceden kaç defa ellerinden bu tarz şeyler yemiştim.Acaba evinin bahçesinde yaptığı için mi elleri siyahtı? Sacı siyah ama oraya ellemiyodu. Neden öyle siyahti anlamadım.Ayrıca sofrada tırnaklarına baktım kirliydi. YaA Allah aşkına bu şekilde hamur iş yapılır mı? Off kendisi çok iyi melek gibi bi insan olduğu için söyleyemedim. Yüzükle mi yapıyorsun anne hamur işini diyebilirdim ama demedim. Şimdi biraz pişmanım keşke bişyler deseydm diye. Çünkü bu şekilde ben bidaha çağrılmak istemiyorum. Ayrıca zorla bize hep ekmek verir. Ben artık istemiyorum ondan bşyler yemek. Evini pek temizlemez. Dolapları camları kirlidir genelde. Ama ben yemek yapma konusundada pis olacağını aklımn ucuna getirmemiştim. Dün çok üzgündüm çünkü ilerde çocuğum olcak ve öyle hijyenik olmayan bi yerde mi büyütcem ben onu? Evlerinde ayrıca kedi var. Ve her tarafta dolanır. Ve böyle bir evde yemek yemek zorunda kalıyoruz< yardım edin kızlar
( napabilirm?