- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi sweetsmile12
daha öncede anlattığım gibi benim eşim asker ve benimde tek isteğim onun gelip evimi bir an önce ayırmak ama hep sorunlar çıkıyor. kayınpederin 1buçuk yıl önce iş kazası yaptı ve suan raporları var malulen emekli çalışamıyor ama daha mahkeme sonuçlanmadı tazminatını vermediler dahada uzun sürcek gibi görünüyor. kayınvalıdemlerın bi adapazarında köyde evleri var bide izmitte kayınpederimin işi burda diye ev almışlar küçük kaynımda(12yasında) burda daha iyi okullarda okusun diye evi almıslar ama kaynpederm kaza yaptı ve çalısamıyo şuan kayınvalıdem ve kayınpederım köyde duruyolar kayınpederımın babası rahatsız ona bakıyolar bide açıkçası şehire alışamamıslar fazla.. ellerinden gelse benide köyde otturtcaklar ama ben köy hayatı blmem kabulde etmem neyse suan onlar köyde ben burda küçük kaynıma bakıyorm izmitte eşim mayısta askerden geliyo burdan iş bulmayı ve izmitte oturmayı düşünüyoruz ama küçük kaynımında bizimle kalmasını bizim bakmamızı istiyolar açıkcası benım hönlüm pek razı değil ben eşimle basbasa kalmak kendi evmde rahat rahat dolanmak isterim ve cocuk bakcak olsam dogurup kendi cocuguma bakarm sırf keyıf için gelip kendileri bakmıyolar şehır hayatına alışamadılar hep soru cıkarıyolar bitek kendılerını düşünüyolar ben napıcam yanlısmıyım dogrumuyum napıcam artık