• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf napıcam ben yaa :(

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
38
daha öncede anlattığım gibi benim eşim asker ve benimde tek isteğim onun gelip evimi bir an önce ayırmak ama hep sorunlar çıkıyor. kayınpederin 1buçuk yıl önce iş kazası yaptı ve suan raporları var malulen emekli çalışamıyor ama daha mahkeme sonuçlanmadı tazminatını vermediler dahada uzun sürcek gibi görünüyor. kayınvalıdemlerın bi adapazarında köyde evleri var bide izmitte kayınpederimin işi burda diye ev almışlar küçük kaynımda(12yasında) burda daha iyi okullarda okusun diye evi almıslar ama kaynpederm kaza yaptı ve çalısamıyo şuan kayınvalıdem ve kayınpederım köyde duruyolar kayınpederımın babası rahatsız ona bakıyolar bide açıkçası şehire alışamamıslar fazla.. ellerinden gelse benide köyde otturtcaklar ama ben köy hayatı blmem kabulde etmem neyse suan onlar köyde ben burda küçük kaynıma bakıyorm izmitte eşim mayısta askerden geliyo burdan iş bulmayı ve izmitte oturmayı düşünüyoruz ama küçük kaynımında bizimle kalmasını bizim bakmamızı istiyolar açıkcası benım hönlüm pek razı değil ben eşimle basbasa kalmak kendi evmde rahat rahat dolanmak isterim ve cocuk bakcak olsam dogurup kendi cocuguma bakarm sırf keyıf için gelip kendileri bakmıyolar şehır hayatına alışamadılar hep soru cıkarıyolar bitek kendılerını düşünüyolar ben napıcam yanlısmıyım dogrumuyum napıcam artık :(

12 yaşında çocuğun sorumluluğunu sana nasıl yüklerler? Şimdi öyle bir durum ki istemiyorum desen ayrı bir dert kötü gelin olursun neşin ne diyor bu konuda? Haberi var mı?

O ne saçma iş ya tövbe yarabbim çocuk bakıcılığı yapmak zorunda değilsin bence kim ne derse desin herkesin kendi hayatı var:KK57:

bende öyle düşünüyorm doğru olanda bu ama onlara göre yanlıs işte bişey desen suç .. insanı hiç düşünmüyolar bitek kendilerini düşünüyolar.. :(

Eşiniz e bahsedebildiniz mi bu durumu sanmıyorum onun da kabul edeceğini eğer bu konuya sıcak bakarsa o zaman işler daha da zorlaşır ama kabul etmeyin zor olur gerçekten :(

bende öyle düşünüyorm doğru olanda bu ama onlara göre yanlıs işte bişey desen suç .. insanı hiç düşünmüyolar bitek kendilerini düşünüyolar.. :KK43:
Bence eşinle oturup sakince konuşmalısın bunu istemediğini falan güzel dille.. Tepkisi ne olur?

Eşiniz e bahsedebildiniz mi bu durumu sanmıyorum onun da kabul edeceğini eğer bu konuya sıcak bakarsa o zaman işler daha da zorlaşır ama kabul etmeyin zor olur gerçekten :KK43:

bahsettım oda sıcak bakmıyo kabul etmem diyo kardeşinide seviyo ama ailesini kıramaz bide ailesi oyle insanlarki kabul etmezsen silerler yani :(

12 yaşında çocuğun sorumluluğunu sana nasıl yüklerler? Şimdi öyle bir durum ki istemiyorum desen ayrı bir dert kötü gelin olursun neşin ne diyor bu konuda? Haberi var mı?

eşime ufaktan bahsettım kabul etmek istemıyo ama oda askerde onunda üstüne çok gitmek istemıyorm ama bna şimdiden bunları söyledikçe kvdemler ben kafayı yıcek gibi oluyorm artık. çok üstme geliyolar insan olark değiil köle hizmetçi almışlar gibi görüyolar resmen :(

Yeni evlenip 12 yasinda bir cocukla yasamak bakmak bu olasi degil oyle sey olmaz hadi simdi neysede esin gelince konuş baksınlar bir caresine ya daha birbirinizle dogrudurust vakit gecirememissiniz bi caresini dusunsun eşin bence gelince ayip

Yeni evlenip 12 yasinda bir cocukla yasamak bakmak bu olasi degil oyle sey olmaz hadi simdi neysede esin gelince konuş baksınlar bir caresine ya daha birbirinizle dogrudurust vakit gecirememissiniz bi caresini dusunsun eşin bence gelince ayip

dediğim gbi eşimde istemiyo ama onlar dediklerini yaptırmak için ellerinden geleni yaptırcaklar yıne üzülen ben olcam diye korkuyorm :(

o neymiş öyle ya ara ara gelecek kalacak olsa neyse. ne zamana kadar bakacaksın ki kaynına?
ortaokula gidiyordur şimdi o liseyide orda okuyacaksa kafadan bi 6-7 yıl sizle mi kalacak?

Bende kaynima baktım .. her şey bir yana masrafı dağ gibi ,10 saat uzaklikda bi şehirde yaşıyoruz.. okadar kardeş olmalarına rağmen kimse maddi manevi destek çıkmıyor.. ergenliğe girdi ve bir sürü sorun yaşatı bize .. hala da aklıma geldikçe çıldırıyorum.. ve şükür sabrın sonu Selamet onu yatılı okula verdik artık sadece hafta sonları bizde.. yeni evli gibi olduk. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum "mecbur kalmadikca"

Bende kaynima baktım .. her şey bir yana masrafı dağ gibi ,10 saat uzaklikda bi şehirde yaşıyoruz.. okadar kardeş olmalarına rağmen kimse maddi manevi destek çıkmıyor.. ergenliğe girdi ve bir sürü sorun yaşatı bize .. hala da aklıma geldikçe çıldırıyorum.. ve şükür sabrın sonu Selamet onu yatılı okula verdik artık sadece hafta sonları bizde.. yeni evli gibi olduk. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum "mecbur kalmadikca"

benimde gönlüm hiç istemiyo bazen diyorm acaba kötülükmü yapıyorm istemeyerek ama kabul ettıgımıde düşününce mutsuz olcam emınım ve suan zaten tek bakıyorm arada gelıyo kvdemler zorlanıyorm eşim varken dha zor gelcek yapmak istedıklerım olcak eşimle 4 sene çıktık ve benım eşimle cok hayalım var hiç birini yasayamadan zate askere gitti şimdide bu çıktı basımıza eşimin ailesi çok anlayıssız :(

dediğim gbi eşimde istemiyo ama onlar dediklerini yaptırmak için ellerinden geleni yaptırcaklar yıne üzülen ben olcam diye korkuyorm :(
Eşinle aranizi ,kisiliginizi, kv, kp nasil bilmiyorum tanimiyorum tabiki belkide mecbur kalacaksin ama ben olsam elimden geldigi kadar diretirdim baktim olmuyor cocukla hic ilgilenmezdim 5 karista surat ederdim cok zor bir durum ses etmesemde pskolojik baski yapardim yani zaten onun sizle yasamasi cicim aylarini berbat edecek onuda gectim senelerce ben tahammul edemezdim o cocukla ayni evde bilemiyorum yillar geri gelmiyooor

Ne sacma yaw, o yasta cocuk yapmayi biliyolarsa bakmayi da bilecekler.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Koyde okul mu yok :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sanki simdi yasadigi yerde harvard a gidiyo da aynştayn çikacak cocuk :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Egitim filan bahane,:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hastalik olur düşkünlük olur, vefat filan olur bakarsin da,bu sekilde olmaz:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
. Cocugu baslarindan atmislar,:KK62::KK62::KK62::KK62:

yaslari kac kv, kp?

kv 43 kp 45 yaşında evet çok haklısın gerçekten çocugun zaten okumaya niyeti yok zaten köye gtsede ilçede okuycak ama burası dha iyiymiş okuyp adam olcakmıs. resmen baslarından atıyolar bıtane köle aldık baksın diye düşünüyolar . bende elimden geldiği kadar diretcem inş vazgeçerler yaa off ben bukadar sorunlu aile görmedin herşeyleri dert bide dertlerine milletide ortak ediyolar

daha öncede anlattığım gibi benim eşim asker ve benimde tek isteğim onun gelip evimi bir an önce ayırmak ama hep sorunlar çıkıyor. kayınpederin 1buçuk yıl önce iş kazası yaptı ve suan raporları var malulen emekli çalışamıyor ama daha mahkeme sonuçlanmadı tazminatını vermediler dahada uzun sürcek gibi görünüyor. kayınvalıdemlerın bi adapazarında köyde evleri var bide izmitte kayınpederimin işi burda diye ev almışlar küçük kaynımda(12yasında) burda daha iyi okullarda okusun diye evi almıslar ama kaynpederm kaza yaptı ve çalısamıyo şuan kayınvalıdem ve kayınpederım köyde duruyolar kayınpederımın babası rahatsız ona bakıyolar bide açıkçası şehire alışamamıslar fazla.. ellerinden gelse benide köyde otturtcaklar ama ben köy hayatı blmem kabulde etmem neyse suan onlar köyde ben burda küçük kaynıma bakıyorm izmitte eşim mayısta askerden geliyo burdan iş bulmayı ve izmitte oturmayı düşünüyoruz ama küçük kaynımında bizimle kalmasını bizim bakmamızı istiyolar açıkcası benım hönlüm pek razı değil ben eşimle basbasa kalmak kendi evmde rahat rahat dolanmak isterim ve cocuk bakcak olsam dogurup kendi cocuguma bakarm sırf keyıf için gelip kendileri bakmıyolar şehır hayatına alışamadılar hep soru cıkarıyolar bitek kendılerını düşünüyolar ben napıcam yanlısmıyım dogrumuyum napıcam artık :KK43:

Dogru dusunuyorsun,
olmaz oyle sey.
Sana mi dogurmuslar cocuklarini.
Herkes evladina kendi sahip cikmali.

Back
X