- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ben de koltukalti bikini kaş bıyık kendim kolayca hallederim ama bacaklarımı almayı hiç beceremedim. Zaten camsakizi ağda pürüzsüz almıyor, saatlerce can hıraş uğraşıp tek tük tüylerle ve çektiğin acıyla kalıyorsun. Üniversite yıllarımdan beri güzellik salonunda aldırırım. Ayda bir aldırmak yetiyor. Sir ağda hem 2-3 hafta pürüzsüz tertemiz olmasını sagliyor hem de daha az acılı bence. Ne yap yap aylık bacak sir ağda paranı kenara koy (ki cidden hesaplı bir is) yarım saatte pırıl pırıl bacaklara sahip olursunkızlar az önce epilasyon yaptım bacağım çook acıyor diğer bacağımda yarım kaldı o kdr yoruldumki hasta hissediyorum şuan kendimi bütün günüm 1 tane bacağımı almakla geçti o kdr acı çekiyorımki bacağım kızardı bıktım bu ağdadan epilasyondan daha kolay bir yol yok mu bunun için lazer demeyin onun için şuan param yok başka altrrnatif kızlar psikolojim bozulacak neredeyse((((
aynen ben bunları kullanıyorum mis gibi oluyor ya da gidiyorum kuaför iki cırt hallediyor hemensir ağda makineleri var.yapıştır çek şeklinde ağda beziyle kullanılıyor. ucuzdu sanırım 20 tl falan.
bacaklarda kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?