Offf

Turnbackthehandsoftime

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
1.832
2.513
358
Kızlar çok zorlanıyorum bu günlerde. Eşimle geçinmek, çocuğun bakımı, evin işleri. Dün eşim gelmeden makyaj yaptım saçımı yeni kestirmiştim zaten fönlüydü. Bi kırmızı ruj sürdüm. Eşim görünce ilk tepkisi gülümsemek ve " niye böyle yaptın yani niye bu kadar sürdün" demek oldu. Ruju sevmedi pek ama birden nasıl tepki vereceğini de bilemedi benim açımdan çok kırıcı oldu. Sonra geldi dur lafım bitmedi saçların çok güzel olmuş ama ben bu kadar yoğun ruj sevmiyorum hani hafif sürüyosun ya hep çok yakışıyo falan filan toparlamaya çalıştı ama ben çok çabuk demoralize olurum. Döndüm arkamı baktım işime. Tatlı tatlı konuşma faslı beni ikna etmeyince kızdı mı artık neyse sesini yükseltip böyle sevmiyorum ne var kötü bişey mi söyledim, suratıma bakmıyosun falan filan dedi ben iyice sıfırladım tabi moral falan kalmadı. Sabah kalktım o bişey yok gibi davranıyo ama ben boşver önemsiz desem de kendi kendime yok içimden gelmiyo, tafralı tafralı özür diledi çıktı. Akşam çiçek ve en sevdiğim çikolatalardan almış gelirken. Ben de görünce " niye gül aldın, niye karanfil değil, çikolata niye öbür marka almadın?" Falan imalı imalı saçmaladım. Maksat " bak sevineyim diye yaptığın şeye bahane bulunup beğenilmeyince nasıl oluyormuş?" Mesajı vermek. Ne çiçek ne çikolata gram düzeltmedi moralimi. Ne bileyim ne yapmalıydım?

Ben en cok esimin yorumunu severim yaptigi zaman , cunku biliyorumki o birsey derse kesin ya yakismistir yada yakismamistir .

Belki sevmiyordur dogal seyler bunlar , oan yanlis bicimde soylemistir o baska.

Ama en azindan hatasini telafi edip cicek ve cikolatayla gelmis .
Sen kaba davranmissin ve cok uzatmissin...

Abartmışsınızzzzzz.........

adam üzüldün diye çkolata şeker almış daha napsın yahu yazık şurda elinde kumanda tv izleyen uyuklayan odun vari kocaları olan hanımlar baya kızmıştır size , bence kıymetini bilin , erkekler gerçektende öyle yogun rujdan nefret eder. normal tepkisi.

Abartmışşan söylemiştir.. Yani o ne öyle bilmem ne gibi yada iğrenç dememiş.. Nie bu kadar demiş.. Sen güzel olsun diye yapmışsın ne mutlu sana ama demekki ortama uygun deildi ve bence eşin çokta güzel ima etmiş.. Keşke uzatmasaydın.. Nelerini görüyoruz öküzde olabilirdi.. Ne bileyim , sevmiyorum işte yapma bu kadar deyip bağırıp seni üzebilirdi. Adam herşeyden vazgeçip küserse küssün dediğinde çok ararsın bu günleri.. Lohusasın galiba yada yeni anne, biliorum çok büyük değişiklik, güzel olduğu kadar büyük bir sorumluluk.. Dengelerin alt üst oluyor ama bunun faturasını eşine kesme .. Kolay gelsin.. Karı koca güzel ve mutlu büyütün inşallah bebişinizi

Çok ama çok haklısınız ki kendimi hep telkin ederim " bu insan senin kocan, unut gitsin, ömür geçecek beraber daha neleri unutacaksın ilişkini yıpratma "diyorum ve iyi de geliyordu ama bu sefer hiç konuşasım bile yok onun için yaptığım şeyi nasıl kavgaya götürebilir diyorum, bu seksi gecelik giyip o ne öyle çıkar beğenmedim diyerek reddedilmek gibi bişey değil mi ama kızlar

Canım bende zaten bişeyi beğenmezse mümkün olduğunca giymemeye ya da o şey her ne ise yapmamaya çalışırım ama ilk tepki bu olunca valla her akşam kırmızı ruj sürüp oturasım geldi karşısında

Abartmışşan söylemiştir.. Yani o ne öyle bilmem ne gibi yada iğrenç dememiş.. Nie bu kadar demiş.. zi
Yalnız bu yorumun burasına takıldım ben.
"O ne öyle f*hişe gibi olmuş dememiş en azından" mı yazıyor ben mi yamuluyorum?
E bi kolumuzu kesip atalım bi tane daha var nasıl olsa madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…