Offf

Adam gönlünü anlamaya çalışmış hata yaptığını da anlamış belli uzatma bence ..
Şanslısın da buarada duygularına önem veren bir eşe sahipsin ... Bunu unutma ve adamı pişman etme derim.

Allah dagina gore kar veriyor gercekten.
En ufak seyleri bile kaldiramiyorsunuz galiba. Burda okudugumuz bazi adamlara denk gelseydiniz intihar ederdiniz sanirim. Ortada sorun bile yoken bu kadar uzatmak garip. Bu kadar alinganlik, kine varan uzatmalar, karsilik vermeler filan bir yerden sonra iliskilere de zarar verir.

Evet ilişkiyezarar verir bunu biliyorum tatlım ve evet öyle kötü bir yanım var gereksiz aşırı alınganlık. Ama önce de yazdım işte reglim de dahil olmak üzere üst üste geldi. İçimden hiç gelmedi gülümsemek bile. Bencilce gibi geldi tavrı. Ruju beğenmemesini geçtim sonradan sesini yükseltip durumu kavgaya çevirmesi beni üzen

Bence buradaki insanların eşleriyle ilgili şikayetleri tek tek okuyun ve eşinizin ne kadar düşünceli olduğunu farkedip gönlünü alın..yani adam size dürüst olmuş ne güzel işte az sürünce daha güzel oluosun demiş siz onun üstüne triplenince bide gitmiş çiçekler çikolatalar..siz de hala yüz vermiosunuz..yuh diyorum başka da bişey demiyorum..

Benzer bisey yasamistim :) ama esimin konusma fasli, toparlama cabalari falan beni tatmin etmisti , zaten tatmin olmasamda cicekle cikolatayla falan gelmezdi :) abartma.. suyunu cikarmissin.. nniye karanfil degil falan filan.. simarmayi seviyosun benim gibi :)

ÇOK FAZLA alınganlık yapmıssın...bence adam daha ne yapsıun kocana şükret bence ...ne öküzler var

Eski konularinizi da okudum. Eşinizi begenmiyorsunuz. Ben şoyleyim boyleyim diyip durmuşsunuz. Yanlis evlilik yapmişsiniz. Adama acidim. Anlattiklariniza bakinca da eşiniz iyi biri. Rahat batmis derler ya...

Eski konularinizi da okudum. Eşinizi begenmiyorsunuz. Ben şoyleyim boyleyim diyip durmuşsunuz. Yanlis evlilik yapmişsiniz. Adama acidim. Anlattiklariniza bakinca da eşiniz iyi biri. Rahat batmis derler ya...
Ne demek eşimi beğenmiyorum. Eşimi bütün konularımda da yorumlarımda da övmüşümdür. Siz tek bir konuyla ilgili konuşuyorsunuz. Orda da eşimin karakteri sağlam iyi ve anlayışlı ama biraz fazla korumacı olmasından gezmeyi çok fazla sevmemesinden bahsetmiştim. Ben şöyleyim böyleyim diyerek kendimi övmemiş eskiden başıma buyruk kimseye hesap vermeden yaşadığımdan bahsetmiştim.

Ben zenginim,egitimliyim, sosyalim soyle gezdim boyle yaptim yazmişsiniz da ondan dedim

Ben zenginim,egitimliyim, sosyalim soyle gezdim boyle yaptim yazmişsiniz da ondan dedim
Lütfen bu kadar acımasız olmayın. Yok ben haklıyım diye diretsem tamam şımarıklık yapıyosun dersiniz de, ben tamam diyorum abartıyorum belki ama bunaldım şöyle böyle diyorum. Tutup asla ima bile etmeyeceğim şeyleri yazdığımı iddia ediyorsunuz. Çok kırıcı

Evli değilim belki yanlışta düşünüyor olabilirim bilemem o an ki psikolojinizi. Ama sanki banada biraz fazla uzatmışsın gibi geldi. sonuçta illaki yeri geliyor hepimiz patavatsızlık yapabiliyoruz bazen karşımızdaki bi anlık sözümüzden kırılabiliyor ve farkında olmayabiliyoruz. empati kurulması gerektiğini düşünüyorum ve surat yaparak tavır yaparak çözümlenemez gibi geliyor bana. Tabii sizler daha tecrübelisiniz dediğim gibi yanlışta düşünüyor olabilirim.

offffffffffff bencede offffffffffffffffffffff

Haklısın canım

Esiniz gonlunuzu almak icin size hediye almis daha ne? Sizinki hatasini anlatmak degil intikam almak olmus.. sonucta adam hatasini anlamis ki telafi etmek icin cicek ve cikolata almis.. ayrica intikamin da evlilikte yeri yoktur..

Bu kadar abartılır mı ya çok şaşırdım adam romantik biri belli birden odunluğuna denk gelmiş ve hatasını anlamış daha ne istiyorsun hata yapmışsın diyim. O hatasını anlayıp düzeltmeye çalışmış peki sen nasıl düzelteceksin bu hatanı

Eşiniz en azından sizdeki değişimi fark edip yorum yapmış.ya hiç fark etmeyip geçip gitseydi bazı erkekler var eşinin saç rengi değiştiği halde fark etmiyor okadar ilgisizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…