Offf

benim annemde bi kere seksi bi gecelik almış giymiş. babamda bunu nerden aldın alırken utanmadınmı şimdi niye giydin diye kıyameti koparmış. ibrahim tatlısesin kara zindan filmindeki gibi :) tabi boşandıktan sonra anlatmıştı banada aklıma o geldi. yaranamazsın anam

Buralarda böyle konuları okuyunca bazı şeylerin kıymetini bazıları bilmiyor gibime geliyor.Eşiniz bir şey dememiş üstüne çiçek ve çikolata almış gönlünüzü almak için yine de yaranamamış. Adam bundan sonra sizde görüp beğenmediği şeyi korkudan söylemez.

Canım kırmızı ruj yani. Giyimim kuşamım normal. Esmerim zaten öyle sapsarı saç falan olsa evet çok abartı durur da, insanların günlük sokakta gezdiği vaziyet. Ki sesini yükseltti zaten, bisevmiyorum bunu diyerek dudaklarımı işaret etti sanki iğrenç bişey var gibi suratımda. Haklısın beni hiç umursamaması da çok kırıcı olurdu ama o sevmiyo belki ben seviyorum, bu biraz da ben sevmiyorum bu ruj sürülmeyecek demeye geliyor

O söyler ondan çok eminim de ben bi daha yapabilir miyim bilmiyorum. Evet çok aşırı, gereğinden fazla alınganım.

Yalnız bu yorumun burasına takıldım ben.
"O ne öyle f*hişe gibi olmuş dememiş en azından" mı yazıyor ben mi yamuluyorum?
E bi kolumuzu kesip atalım bi tane daha var nasıl olsa madem.
Böyle ağır bir laf kullanmamış dedim.. Bugüne kadar neler okuduk burda.. Ne diyelim aa beğenmedimi boşa gitsinmi ?

Sen yinede araya çok soğukluk sokmamaya çalış.. Yangına körükle gitmiycem hiç aa nasıl yapar nasıl der diye, zaten hayatınızda büyük bir değişiklik olmuş bebek katılmış, zaten narin bir dönemdesin o yüzden diyorumki daha kötüde olabileceğini düşün, her anını güzel geçir.. Pozitif olursan hiçbirşey bozamaz moralini

Kırıldınız mı?
Yahu adam bişey dememiş ki.. Bide üstüne suçlu gibi özür falan dilemiş gene yaranamamış.
Siz eşinizden çok şey istiyorsunuz bence.
Canım evet istiyorum ondan çok şey ama çok da veriyorum. İnan çocuktan çok onun için çırpınırım. Bi eş olarak gerçekten yapılması gereken herşeyi fazlasıyla yapıyorum ve bekliyorum da ondan

Canımm:) sağol haklısın. Benimki birazda bunalmış olmakla mı ilgili bilmiyorum. Oğlum 21 aylık küçük değil ama bu ara biraz zorlamaya başladı, davranış anlamında.

amma abartmışsın ya okurken ben daraldım.. adam beğenmediği halde beğendim mi deseydi yani, iyi işte açık yüreklilikle söylemiş beğenmediğini.. açık söyleyeyim bayan olduğum halde karşı taraf bana bunu yapsa bir daha çiçek falan da almam.. nasıl olsa değişen bir şey yok..

Canım ne demek açık yüreklilikle söylemiş aferin. Her şeyin bir yolu yöntemi var. Kapıdan gir sana gülümseyen surata bunu niye yaptın , niye bu kadar yaptın! Bi gir aşkım saçlarını kestirmişsin güzel olmuş ama sana açık renk rujlar daha çok gidiyor ben de zaten çok sevmiyorum kırmızıyı de! Allah aşkına sevgilin veya kocan sana yapsa bunu aferin aşkım bana açık yüreklilikle doğruyu söyledin mi diceksin?

hayır çünkü zaten ben neyi sevip neyi sevmediğini bildiğim için onu yapmam, kendim için de yaptıysam iltifat beklemem.. erkekleri kendimiz gibi düşünmek yanlış geliyor bana nitekim okuduğum konulardan da öyle olduğunu görüyorum.. kapıdan girer girmez rujun saçından çok dikkatini çekmiş demek ki, direkt onu söylemiş.. modacılar bile neyi öne çıkartmak istiyorsanız onu patlatın diyorlar, siz de kırmızı ruju patlatmışsınız, o da onu görmüş..
özetle yorum istemişsiniz, ben de yapıyorum.. yaptığınız şey yanlış, eğer tatile gitmek istiyorsanız trip yapmak yerine tatile gitmek istediğinizi söyleyin.. ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama bu tripler her iki tarafıda yıpratır ve bıktırır..

not: bu arada evliyim, tecrübeliyim yani atmıyorum kafadan

Tatil konusu espiriydi, 3yıla yakın evlilik. Benim kocam çok öyle konuşmaz ben şunu severim bunu severim diye. Bugüne kadar hep deneyerek ben kendim öğrenmeye çalışıyorum sevdiği şeyleri. Hayatım kendim için yapmadım, onun için yapmıştım ve bu hayal kırıklığının sebebi o zaten. Tecrübeliyseniz saygı duyuyorum ama yani açık yüreklilik de her yerde olmasın ya ben kocam olmasına rağmen hala bişeyi söylerken özenle seçerim kelimeleri kırıp dökmeyeyim diye

Çok ama çok saçmalamışsınız adam kötü birşey dememiş ki fazla ruj sevmiyorum demiş hele ki kırmızı olunca hoşuna gitmemiş ama saçını beğendiğini söylemiş sonuçta siz de konuşmamışsınız bu adam fikrini söyleyemez mi tamam aşkım bir dahakine daha hafif sürerim der kapatırdım konuyu ben olsam hani hiç iltifat etmese neyse ayrıca kaldı ki adam öbür gün çiçek çikolata almış gelmiş laf çarpıtmışsınız söylediği şeyin yanlış olduğunu görsünmüş eşinizn hoşuna gitmeyen şeyleri dikkate almanız daha doğru olur adam daha ne yapsın ben olsam çok sinirlenirdim öyle bir jest karşısında bu yapılsa çok uzatmışsınız çok kötü birşey yapmış hiç ilgilenmemiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…