- 27 Ekim 2016
- 159
- 69
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bsrbrl2727
Benden ofıs hsgsi istendi ve istenen hastanede yaklaşık 2 aydır bu makina bozuk bana yardımcı olcak arkadaşlar var mı yaptıran hangi hastanede yaptırdı yardımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadara yapıyorlar ve yalnız ilaçlı olan değil kamerayla bakan hsgbaşkent hastanesinde yaptırabilirsiniz..
Saolsun makinaları 3 aydan beri boozuk olduğundan işlem gerçekleşemedi bugün çözüm bulun başka yere yönlendirin dedik ve tek çözümleri tedaviye hemen başlamalatı oldu ve ofıs hsgsine baksak iyi olur ama bakamıyoruz o yüznden tedaviye başlıcaz dendii bende orayı istemiyorum artık başka hastane araştırcamZekai tahir yapıyor devlet karşılıyor sigortan varsa
Orada yokmuş dün dpktor öle dediEtlik Zübeyde Hanım olabilir
Hayret çok garip koskoca devlet hastanesinde yokmuş valla şaşırdımOrada yokmuş dün dpktor öle dedi
Bende şaşırdım etlik zübeydeyede gitmem ve ayrıca bunu diyinde oranın şefi bana diyo ki ne özelde nede etlikde var dedi hemen tedaviyr başladığı içinde oraya da gitmicem hepsi mecburuz diye çok kötü tavır sergiliyorlar bende rahatsız oldum tabi şunuda belirtiyim ki bazı doktorlar hariçA
Hayret çok garip koskoca devlet hastanesinde yokmuş valla şaşırdım
Gazi hastanesine gitçem bakalım sıfırdan başlıcam ora ne dicek bakalımAnkarada o zaman insanlar nerde ofis oluyormuş. Sen bence Üniv. hastanelerini tek tek ara. Bakalım ne diyecekler.
Hemide nasıl sinir diye bir şey kalmıyor artık umut bulmaya gidiyosun ama aldığın tepkiler umutsuzluğa itiyor inşallahh tek duamız oİnsanı sinir ediyorlar çok vakit kaybettiriyorlar ya inşaallah tez zamanda işin hallolur.
Vallahi gaziden randevu aldım nuray bozkurt diye bir doktordan oraya sıfırdan başlıcqm sonuçlarım elimde onada göstercem bakalım o ne dicekMaddi durumun yetiyorsa gidebilirsin. Göğüsen Önalan Dr. dan memnun olanları okumuştum.
Gaziden randvu aldım bakalım o doktor ne dicek sıfırdan başlıcam sonuçlarımı o doktora göstercemHemide nasıl sinir diye bir şey kalmıyor artık umut bulmaya gidiyosun ama aldığın tepkiler umutsuzluğa itiyor inşallahh tek duamız o
Sıkıntın nedir eğer özel değilse?Gaziden randvu aldım bakalım o doktor ne dicek sıfırdan başlıcam sonuçlarımı o doktora göstercem