• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofıs hsgsine giren oldumu ve ankarada bunu yapan hastane

Bsrbrl2727

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
159
69
18
33
Benden ofıs hsgsi istendi ve istenen hastanede yaklaşık 2 aydır bu makina bozuk bana yardımcı olcak arkadaşlar var mı yaptıran hangi hastanede yaptırdı yardımm

evet kamerayla bakıyorlar.. ben geçen mayıs ayına yaptırdım genel anesteziyle bakıldı, ofis'in ücreti operasyon sırasında yapılan işlemlere göre değişiyor, şöyle anlatayım eğer rahimde miyom, yapışıklık veya her hangi bir durum varsa orada müdahale ediyorlar ve ücret artıyor... bende bir sorun olmadığı için sadece narkoz ve operasyon ücreti için 360 tl gibi bir ücret ödemiştik...

Zekai tahir yapıyor devlet karşılıyor sigortan varsa
Saolsun makinaları 3 aydan beri boozuk olduğundan işlem gerçekleşemedi bugün çözüm bulun başka yere yönlendirin dedik ve tek çözümleri tedaviye hemen başlamalatı oldu ve ofıs hsgsine baksak iyi olur ama bakamıyoruz o yüznden tedaviye başlıcaz dendii bende orayı istemiyorum artık başka hastane araştırcam

A

Hayret çok garip koskoca devlet hastanesinde yokmuş valla şaşırdım
Bende şaşırdım etlik zübeydeyede gitmem ve ayrıca bunu diyinde oranın şefi bana diyo ki ne özelde nede etlikde var dedi hemen tedaviyr başladığı içinde oraya da gitmicem hepsi mecburuz diye çok kötü tavır sergiliyorlar bende rahatsız oldum tabi şunuda belirtiyim ki bazı doktorlar hariç

Ankarada o zaman insanlar nerde ofis oluyormuş. Sen bence Üniv. hastanelerini tek tek ara. Bakalım ne diyecekler.

Başkent üniversite hastanesinde ben ofis oldum kameralı ayrıca polip vardı oda alındı. 250 tl doktorum Göğüsen önalan..

Back
X