yıkma adamın yuvasını, bırak adamı demişler!Bir de burada da öyle yazmazlar mı! Sabahtan beri düşünüyorum "Ne yazayım" diye; çok sinirlendirdi beni bu başlığa yazılanlar.
E kadın da adamı kötü yola düşürmeye çalışmasın; ne öyle eşiyle filan hep beraber dışarı çıkmalaryıkma adamın yuvasını, bırak adamı demişler!
gerçekten ... biri de deniş ne adamla ve karısıyla geziyorsun git sevgilinle gez..E kadın da adamı kötü yola düşürmeye çalışmasın; ne öyle eşiyle filan hep beraber dışarı çıkmalar
Ofiste evli arkadaşlar var; onların da eşleri böyle düşünüyorsa diye çok korkuyorum bazen.
keşke o an anlatsaydınız konuşanlara doğrularıHanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.
Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.
Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.
Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.
Sizce ne yapmalıyım?
Biri dediginiz ben oluyorum.sizinle ayni paralelikte ilerleyemedim kusura bakmayin gelismis beyin tasiyan kafa...gerçekten ... biri de deniş ne adamla ve karısıyla geziyorsun git sevgilinle gez..
çokk ilginç kafalar
üzüldüm adına, umarım en kısa zamanda gelişirtirirsin sen deBiri dediginiz ben oluyorum.sizinle ayni paralelikte ilerleyemedim kusura bakmayin gelismis beyin tasiyan kafa...
Gelismisliginize hayran kaldimüzüldüm adına, umarım en kısa zamanda gelişirtirirsin sen de
Sen senin hakkında konuşulanı duyduğun an o kişilere tepkini verecektin.Şimdi söylesen ne fayda.İnkar ederler.Hanımlar iyi akşamlar.
Ofiste samimi olduğum, sevdiğim bir arkadaşım var. Gün boyu iletişim içinde oluruz, yemeği falan beraber yeriz. Çocuğunun fotoğraflarını, videolarını gösterir. Aramızda gerçekten hiçbir şey yok, o yüzden de kimseden gizlimiz saklımız yok. Buraya kadar zaten sorun yok.
Geçen haftasonu beni eşiyle tanıştırmak istedi, üçümüz akşam bira içmeye gittik. Eşi çok tatlı bir kadın, birbirimizi sevdik hatta bu haftaiçi kahve içmeye çağırdı, gittim kahve içtik. Eşiyle de sorun yok.
Ancak bugün yemek sırasında beklerken, önümdeki kızlar beni görmeyip hakkımda konuşmaya başladı. Ben de adımı duyunca haliyle kulak misafiri oldum. Biz üçümüz dışarıya çıktığımızda işyerinden bir arkadaş da oradaymış. Ancak sadece ikimiz varmışız gibi anlatmış, belki eşi tuvalete gittiğinde gördü bilmiyorum. Ama sonuç olarak ikimizi haftasonu içmeye gitmişiz gibi lanse etmiş.
Şimdi napsam bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem gidip tartışma çıkarır, hiç tahammül edemez böyle şeylere. Olay iyice büyür. Diğer yandan hakkında böyle konuşulduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Birileri laf ediyor diye arkadaşlığımı kısıtlamaya niyetim yok, zaten bir anda arkadaşımla mesafe koysam hem ne olduğunu anlamaz hem insanlar açısından daha dikkat çekici olur, ama takdir edersiniz ki ofis ortamında böyle bir dedikodu olması da hiç hoş değil.
Sizce ne yapmalıyım?
Gelismisliginize hayran kaldim
Yahu adam evli neden bu kadar zorluyorsunuz ki orada kız arkadaşlarınızda varmı sen gidiyorsun elalemin evli adamıyla yemek yiyorsun bu adamın iş yerinde erkek arkadaşı yok mu seninle yemek yiyor kaldı ki yok eşiyle tanışmışsın bir yerde bira içmişsiniz bunu da hiç inandırıcı bulmadım sırf insanlar tepki vermesin siye dediniz bence. Yoksa bir kadın demez mi ya işyerinde erkek arkadaş mı kalmadı bu kızla arkadaşlık edip bir de beni tanıştırıyorsun diye ne alaka. Siz böyle içli dışlı olursanız dedikodu da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?