ofisteki kız

doğru yaaa eğer sorarsa anlatırım ne çok detay veririm ne de çok kısa geçiştiririm... pehh ne ince işlerr
:)

evet doğru söylüyosun canım

canım üzülme en hayırlısı olacak eminim

çok haklısın canım

bence anlatma onun kafası ve programlı hayatı var tabiki seni kıskanır böyle kişiler paylaşma ,
,özürlü o hayatındaki mükemmel erkeği ,,ömür boyu arayacak sonra o bekar hayata alışacak sonrada evlenmemeye karar verecek,

anlatma bence. hem o üzülmesin hem nazarı kalmasın. ona uygun birileri vardır elbet kesfedilmesini bekliyordur.

anlatma bence de üzülüyordur muhtemelen kıskanmak değilde imreniyordur. bende öyleyim sevgililerin resimlerini görünce kötü oluyorum çünkü yaklaşık dört yıl olacak toplasan beş tane fotoğrafımız var kıskanmak değil insan imreniyor

Her insanın hayatta amaçları var.

Kimi evlenmek, kimi çocuk sahibi olmak, kimi okumak...

Mesela ben çok istediğim halde hala atanamadım. Atanıpta yok düşündüğüm gibi değilmiş, yok şöyle böyle diye anlatan hatta üstüne kulp bulanları dinledikçe çok üzülüyorum. Kıskanmıyorum ama imreniyorum.
Kimse kimsenin özel hayatını bilmek zorunda değil. Hepimiz insanız sahip olmak isteyipte olamadığımız şeyler yaralar bu kaçınılmazdır.

neden o kadar az fotoğrafınız var kuzum?

çok haklısınnben de evde kalıcam sanıp çok üzülüyodum. allah gönlüne göre versin inşallah

neden o kadar az fotoğrafınız var kuzum?

sevmiyor fotoğraf çekinmek malesef son zamanlarda kendisi istedi bu seferde ben istemiyorum, zorluyorum gibi oldu artık anlayacağın ölümsüzleştirdiğimiz bi anımız bile yok bu yüzden insan imreniyor bazı şeylere

ah canm yaa derdin bu olsun :)

bence de çok ballandıra ballandıra anlatma. demek ki bir hassas noktası var. ben de sevgilim yokken mutlu çiftlere, yakın arkadaşlarım olsa bile özeniyordum. kıskanmak değil ama ben de mutlu olayım gönlüme göre sevdiğim olsun hayatımın anlamı olsun istiyordum. düğün hazırlığı yapan akrabalarım her buluşmamızda sürekli düğünden bahsedince de bunalıyordum açıkçası çünkü başka konu yokmuş gibi davetiyesinden masa düzenine kadar saatlerce anlatıyorlardı, bir balayı yeri seçecek 6 ay bunu konuşmuştu. o da iyiniyetli yapıyor ama sen onunla aynı yerde olmadığın için biraz buruk oluyorsun...

nispet yapar gibi anlatıyorsanız alınmış olabilir yada o öyle algılamış olabilir . Daha dikkatli olun . hangi kız evlenme hayali olmadan yaşayabilir ki ?

Sizin veyahut nişanlınızın çevresinde, bu arkadaşınıza uygun bir aday yok mu ? belki siz de onun mutluluğuna vesile olmuş olursunuz...
Siz Çok ince düşüncelisiniz, arkadaşınıza nispet yapmak gibi bir gayeniz elbette ki yoktur , fakat iş yerinizdeki diğer arkadaşların şaka mahiyetinde söyledikleri gerçekten bekar genç bir kız için üzülme sebebi....
İnşaallah o da gönlünde yatan kişi ile tanışır ve çok mutlu olur, onunla birlikte bütün bekarlar da tabii :)

Son düzenleme:

ay sorma bütün arkadaşlarımızı gözden geçirdik hangisi olur diye:) ama kısmet olmadı hiçbiri.

evet işte düşünmeden konuşan kendince şaka yapanlar varrr maleseff . amin canım inşallah hayırlısı kısmetini hayırlı zamanda bulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…