Bencede anlatmaya gerek yok.Sizin yaşadğınız heyecanı zaten başkasının sizin gibi yaşaması
söz konusu değil.. Sorarsada nezaketen sormuştur. üstün körü bahsedip geçebilirsiniz.
Mutlaka üzülüyordur. Kıskanıyorda olabilir bunuda anlayışla karşılamak lazım.O yüzden
kıskanıyorsun o yüzden anlatmıyorum edasıyla değilde daha çok anlattıklarınızdan sıkılacağını
düşünürek daha üstü kapalı bahsedebilirsiniz...
Bence de anlatma.
Kiskaniyordur kiskanmiyordur tabi ki bilemem ama uzuldugu kesin. Ben de mutlu ciftleri gorunce uzuluyorum. Zaten uzuldugum bir konuda insanlar yanima gelip iyice muhabbet yapsa iyice uzulurum herhalde. Kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum, kimsenin mutlulugundan mutsuz olmuyorum ama biri yanimda bu konulari konusunca uzuluyorum iste.
Yalnizlik zaten zor, etrafinda bu derdi ceken bir tek sen varsan daha da zor.
Bu konudan onun yanindayken konusma olsun bitsin. Zaten isyeri, dugun hazirliklarini anlatmaya ne gerek var?
kiskanmiyordur
imreniyordur
bazilarida evlenmeyi cok marifet saniyorlar ya
gözüne sokar gibi anlatmayin yasadiklarinizi
Kıskanmıyordur ama inan çok üzülüyordur. Ben de 26 yaşındayım ve neredeyse etrafımdaki herkes evlendi çocuğu oldu, mutlu mutlu fotoğraflarını paylaşıyorlar hepsini beğeniyorum onlar adına mutlu oluyorum ama üzülüyorum. Onunla konuşma bu konuları bence.
bence de anlattıkların sınırlı olsun.. Doğal olarak insan kırılır kendisini kötü hisseder.
Yani onunda anlatamadığı hevesleri hayalleri vardır yaşayamadığı için gerilir ve
farkında bile olmadığı bi tepkiyle yaklaşır sana...
böyle düşünüyorum
anlatma bence. hem o üzülmesin hem nazarı kalmasın. ona uygun birileri vardır elbet kesfedilmesini bekliyordur.
anlatma bence de üzülüyordur muhtemelen kıskanmak değilde imreniyordur. bende öyleyim sevgililerin resimlerini görünce kötü oluyorum çünkü yaklaşık dört yıl olacak toplasan beş tane fotoğrafımız var kıskanmak değil insan imreniyor
Her insanın hayatta amaçları var.
Kimi evlenmek, kimi çocuk sahibi olmak, kimi okumak...
Mesela ben çok istediğim halde hala atanamadım. Atanıpta yok düşündüğüm gibi değilmiş, yok şöyle böyle diye anlatan hatta üstüne kulp bulanları dinledikçe çok üzülüyorum. Kıskanmıyorum ama imreniyorum.
Kimse kimsenin özel hayatını bilmek zorunda değil. Hepimiz insanız sahip olmak isteyipte olamadığımız şeyler yaralar bu kaçınılmazdır.
neden o kadar az fotoğrafınız var kuzum?
sevmiyor fotoğraf çekinmek malesefson zamanlarda kendisi istedi bu seferde ben istemiyorum, zorluyorum gibi oldu artık anlayacağın ölümsüzleştirdiğimiz bi anımız bile yok bu yüzden insan imreniyor bazı şeylere
ah canm yaa derdin bu olsun :)
nispet yapar gibi anlatıyorsanız alınmış olabilir yada o öyle algılamış olabilir . Daha dikkatli olun . hangi kız evlenme hayali olmadan yaşayabilir ki ?
Sizin veyahut nişanlınızın çevresinde, bu arkadaşınıza uygun bir aday yok mu ? belki siz de onun mutluluğuna vesile olmuş olursunuz...
Siz Çok ince düşüncelisiniz, arkadaşınıza nispet yapmak gibi bir gayeniz elbette ki yoktur , fakat iş yerinizdeki diğer arkadaşların şaka mahiyetinde söyledikleri gerçekten bekar genç bir kız için üzülme sebebi....
İnşaallah o da gönlünde yatan kişi ile tanışır ve çok mutlu olur, onunla birlikte bütün bekarlar da tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?