- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi Postmodernik
-
hahaha aynen bende başakım benimde hiç belli olmaz genelde yüzüm hep güler pozitifimdir ama bazen böyle bi hallere girerim kızacağını bile bile söylenirim sonra pişman olurum ama tamamlarız birbirimizi eşim çok kinci ben deilim hiç oyle gdyoruzAynen ben deli doluyum heyecanlıyımo sakin ağırbaşlı ciddi olsun ama işte dengeliyoruz ikimiz de deli olsaydı dünyayı yakardık
Valla ben sonduruyorum canım kavgada etsek konuşurum surat yapsa bile başlarım senin sürat asmana derim bi elma getiririm su getiririm bakarım 5 dakka sonra düzelmiş ama başkasına karşı çok kinciaynen canım benim koamda öyle oluruna gidersem benim için herşeyi yapar ama gitmezsem benden kötüsü olmaz Allah blir yinede ama sadıktır gözü dışarda hovarda şımarık deil ağırbaşlı yerine göre şakacı oğluma bana çok düşkün işine çok düşkündür yanlız benimkisi kızdımı çabuk sönmez kincidir :))
Ay ne bileyim kız bi gamzesi vardı yedi cihana değer gönül kaptırdık kandırdı beni işte..İkizler kadınının başak veya oğlak erkeklerinde ne bulduğunu hiçbir zaman anlayamayacağım bunu bir ikizler olarak söylüyorum bir dönem hayatımda bir başak vardı yaşamadığımı düşünmeye başlamıştım mesela
İkizler kadını olarak en büyük aşkım akrep erkeğiAy ne bileyim kız bi gamzesi vardı yedi cihana değer gönül kaptırdık kandırdı beni işte..
Şimdi ayıkla pirincin taşını
Çok tatlıydı dayamadım, yine olsa yine yaparım..
bazen düşünüyorum da geniş bi kocam olsaydı çok daha rahat takılırdım başıma bela alırdım iyi iyi böylesi frenliyor beni
Açıklama yapmasan da demek istediğini anlayacaktım bu genellemeyi neden yaptığını merak ettimşimdi siz bunu anlamazsınız yani akılcıdır),
Açıklama yapmasan da demek istediğini anlayacaktım bu genellemeyi neden yaptığını merak ettim
Siz anlasanız da buradakilerin çoğu anlamaz bence. Neyse, sorun o değil. Burç dediğin şeyin zaten kendisi genellemedir. Ve siz de burçlarla alakalı konu açmışsınız. Sorduğun şey 'oğlak burcu erkeği' Yani bilmem kaç milyon erkek :)
Sen yenisin galibaSiz anlasanız da buradakilerin çoğu anlamaz bence. Neyse, sorun o değil. Burç dediğin şeyin zaten kendisi genellemedir. Ve siz de burçlarla alakalı konu açmışsınız. Sorduğun şey 'oğlak burcu erkeği' Yani bilmem kaç milyon erkek :)
Sen yenisin galibakonuyu ben açmadım. Genelleme yapmayı sevmem ben, analizini yapıyorum şimdi sen de anlamazsın doğum haritası açıyorum yani
Konuyu neden sabote ediyorsunuz.Öyle abuk subuk şeylerden anlamam ben, kullandığım 'us' kelimesi felsefik bir terimdir. Ben nelerle uğraşıyorum, siz nelerle uğraşıyorsunuz ve bana ısrarla 'sen' diye hitap edebiliyorsunuz hala. Pes doğrusu. Görgünüz de belli, sizde gördüğüm bu tarz şeyler üzerine ben sizinle muhattap oluyor muyum artık? Tabiki olmam. Klasıma uymaz :) İyi geceler hu huu :)
Oglak lar genelde kuralci,planli insanlardir.cok akilci olduklarini duaunmuyorum.cunku duygusal insanlar.soguk duruslarinin altinda cekimserlik yatar.
madiyatci olurlar dolayisyla caliskan
Soguk durusu hayatta en korktuklari sey alaya alinmaktir.ciddiye alinmamaktan korktuklari icin cekimser davranirlareşimi tarif ettiniz..o kadar soğuk duruyorki dışardanhalbuki hiç öyle değil.
yükselen vs farkıdır.benim kocamin yükselen kova o yüzden yalellidir kafasışimdiki erkek arkadaşım oğlak. kesinlikle yemek yiyeceği saat bile 3 gün önceden planlıdır. aşırı azimli , işkolik ve lider olmayı isteyen biri. aklına ne gelirse söyler , dürüst olmaya çalışır. aklını ön plana alır ama duygusaldır da.
duygularını göstermeyi zayıflık olarak görüyor ve saklıyor . sevdiğini tavırlarından davranışlarından bilirsiniz ama söylemez.
ben kıskanmam hiç der ama bellidir ki kıskanır çok , tavırlarından anlaşılır.
kısaca duygularını bastırmaya çalışan insanlar bu burcun tipik özelliği. mesela babam da oğlaktır ama hiç benzemez bunlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?