- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.332
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
evet yani ben de görmedim
o halde babası millete takı takarken sadece büyük oğlunu düşünmüş demek ki geri gelsin diye
keşke düğün de yapmasalardı yaptılar mı bilmiyorum ama takısızdır yazıp millet düğüne gelecek milleti yedirip içirip eğlendireceğim çok saçma
hayır yani düğünü aman da takı gelsin diye yapmıyoruz tabiki ama isteyen gönlünden kopan takısını takar yani bu nedir takısızdır yazmak
çok terbiyesizlermiş
ama konu sahibi doğru diyor hani belirgin bir tavır koymamış kendisi ama biraz da çekilmek istiyor eşinden de bunu bekliyor
ama zaten bu tip ailelerde genelde kazığı yiyen erkeklere tatlı geliyor ki anlamıyorlar yedikleri kazıkları
adam bence de bu kadar sokulmamalı her işe
ya da madem öyle abisi evlenince onlara geri gelen takıların yarısı da bunlara verilmeli o halde bu hesapla öyle ya tek evlat abi mi ?
düğün yaptık. aslında yapmak istemedik de tayin işi için nikahı doğuda kıymıştık. tayin olup geldik 9 ay sonra falan mecbur düğün yapmak zorunda kaldık. nikah zaten vardı.
şimdi eşime diyormuş ki abisi ortak işimize koyucam takıları ama ben ona da çok emin değilim. zaten çok da umrumda değil. sadce her işe eşimin koşması garip geldi.
hatta evde yatağımın ahşam yeri söküldü aylardır bekliyor eşim onların bazasını kuracaktı. dedim ki evdekini halletmedne onu mu yapacaksın ?? tutamadım kendimi. o da kendini kıyaslıyor musun gibi saçma bir cümle söyledi . iyice dellendim. tamam evdekini yapıcam dedi ama evdeki duruyor. artık bazayı kurdu mu merak ediyorum. sorucam ama çok da tartışmak istemiyorum. sadce acaba fesat mıyım diye kednimi sorguluyordum. görüyorum ki normalmişim yani