Öğle yemeğinde yaşanılan krizzzz

ana benmi olgunum hıc degılım canım benım

saece buyutecek bısey yok gelsınler kahve ıcsınler gıtsınler uyuzluk yapmak ıstersen(bak bunu kolay kolay demem) bır odanın kapısını kıtle musaıt degıl de

Sevmediğim şeyler hep beni buluyor zaten
kalkıp çay demlicem kafamı dağıtıcam

olumsuz dusundugun ıcın ıstemıyorsun ıstemedıgını dusunuyorsun kendıne cekıyorsun bu durumları

sen daha rahatsın anladıgım kadarıyla 2 sene oturacaklar gorse ne olur gormese ne olur dıyorsun ama bazıları daha hassatır evlenırken kıraya tutacagımız evı o kadar con ıneledık o kadar cok gıttık geldıkkı adam
babama
abı satmıyoruz evı kıra yanı altı ustu demıs tutmuyoruzda gıdıyoz gelıyoz orası nasıl burası nasıl dıye ben garantıcıyım mesela

Eşim düz mantık düşünüyor
ne olucakk ki büyütme diyo

Eşim düz mantık düşünüyor
ne olucakk ki büyütme diyo

senin yerınde olsaydım ev topluysa sorun etmezdım

bız kadınlar cok zekiyiz istersek basımızdan atabilirz veya başımızı agrıtmayacak şekilde bu olayı gecirebilirsin

buarada eşinde bana benziyormuş yani
benim eşimdir dolambaclı olan

evet insanın yaşayacağı ev çok önemli ruh hali içinde
bunu anlarım ama ...
off galiba 3 kez tanımadığım insanlar evime girip çıkıp her yeri inceledikleri
için bu kadar katiyyen olmaz dedim
ne bileyim ev sahibi olsam neysede kiracıyım sonuçta
aman tek derdim bu olsun napıyim
buyursunlar gelsinler

evimizde muazzam bir düzen var zaten
eşim asker olduğu için dağınık ne varsa
kendi geçer toplar . ben aslanım yattığım yerler tertip düzenli olsun der
der de işte kıştan bu yana ev sahibinin kiracı adayı göndermesinden
sıkıldım . 1 sene peşinatımız var sonuçta ne bu acele

bence eşinize söyleyin, ev sahibi ile siz konuşun. biz evi boşaltmadan kimsenin gelmesini istemiyorum, evin her yerini kurcalıyorlar dersiniz. siz evdeyken sizin rızanızla ancak gösterebilirler, zorunlu değilsiniz ki...

benim de eşyalı eve baktığım oldu birkaç kez ama hep üstün körü baktık, büyüklüğünü- kullanışlılığını anlamaya çalıştım. boş ev gibi doğru fikir vermiyor, tercih etmiyorum artık.
eski evimden çıkmadan önce ev sahibimizi severdim, evi kiracıya göstermesine müsade etmiştim ama kalabalık gelenler sıkıntı veriyor, evin dört bir yanına dağılıyorlar. bu yüzden bir daha evdeyken göstermelerine müsade vermeyeceğim.

bence gayet normal birşey hiç tanımadıgın kişiler bile evını açıp gösterebılıyorlar

mesela ben kuzenın evıne bakmaya gıdıcektım ggıttık kiracısı yoktu başka bınadan bir byan dedıkı gelın benım eve bakın aşk olsun ne demek gelın gelın dedı nasılsa planları aynıymış orda evlerın normal bence

Ben de sizin gibi dusunuyorum, ben de insanlarin yatak odama dambur dumbur dalmalarindan rahatsiz olurdum acikcasi.

Mahrem kavrami benim icin de onemlidir, yabanci insanlarin ozel esyalarimi gormelerine dayanamam.

Son düzenleme:
ev sahibiyle ilgili olan rahatsız edici doğru, internete konması falan da rahatsız edici bu konuda sıkıntı olması doğal ama ikinci durum sanki biraz fazla abartılmış gibi geldi bana. ne olacak canım oda bu, mahrem falan da arkadaşının görmesinde eşiniz bir sıkıntı görmüyorsa siz de görmeyin. burada tonlarca kadın evinin yatak odasını banyosunu paylaşıyor. onların eşi bakalım memnun mu bu durumdan? yapmayın gözünüzü seveyim. buradaki insanların %90ı o zaman silmeli tüm fotoları burası da internet. mahrem derken burada insanların banyosuna, yatak odasına yorum yapıyoruz. bu niye böyle çifte standart ben anlamadım.

Son düzenleme:

ben sanal ortamda evimin resmini hiç paylaşmadım.
yatak odamızda eşimin çekip çıkarttığı
özel resimlerim var...eşim askeriyede ama fotoğrafçılık kursuna gidiyo eve gelip beni çekiyo
açıkçası onlar kaldır aynanın üzerine birbirimize yazdığımız özel şeyleri
sil kaldır vs bunlar yoruyor beni. bu 3 oldu.
düğün resmimiz de değil bunlar hepsi boydan çekilmiş resimler
sahilde bikini giymedim ben hiç
ama yatak odamız bir sürü özel şeyle dolu. o odayı açmayı düşünmüyorum o yüzden.
onun haricinde mutfak dolaplarını açmaları kararan mermerin hesabını sormaları canımı sıkıyor.
benden önce ev zaten yıpranmıştı beğenmiyosanda hesap sorma di mi ama

haklısın haklısın o kadarına lafım yok sahiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…