Göndermem. Hastalık falan olsa neyse, tatil dediğin keyfi bir olay. Gitsinler araba kiralasınlar. Eşiniz babasına benim o hafta çok işim var arabasız kalamam desin.Merhaba hanımlar, düşünüp düşünüp sinir olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Kayınpederimin eskiden beri tanıyıp samimi olduğu bir aile dostu varmış. Bu kişi kayınpederimi arayıp 1 haftalığına arabasını istedi, kayınpederim de birkaç ay önce arabasını satmıştı, o arada biz araba almıştık. Kayınpederim de benim arabam yok ama oğlumun arabasını verelim sana diye emrivaki yapmış.
Eşim bunu bana söyledi ben de kızdım bizim adımıza nasıl başkasına söz veriyor diye. Hem de günü birlik bir olay değil adamın yurtdışından kızı geliyormuş onunla şehir dışına tatile gideceklermiş 1 haftalığına. Yani bana o kadar komik geldi ki. Kayınpederimle samimi olabilirler zamanında onlar da eşimin ailesine yardım etmişler falan ama burda konu onları aşıyor. Sonuçta eşim artık evli başka bir ailesi var, sormadan etmeden söz verilmesi beni çok rahatsız etti. Eşim de babasına söyledi arabanın lastikleri kötü şehirdışına gidemez falan diye söyle vazgeçir adamı dedi ama kayınpederim geri çeviremem bir kere söz verdim gibi tavırlar sergiliyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama zoruma gitti bu şekilde yapması, sonuçta büyük şehirde arabasız yaşanmıyor hem de 1 hafta kısa bir süre değil, çok merkezi bir yerde de oturmuyoruz market alışverişine bile arabayla gitmemiz gerekiyor.
Ben karışmak istemedim eşime baskı yapıyorum babana ısrar et diye ama o da ben daha ne söyleyeyim diyor. Sizce ne söylemek etkili olur bu durumda susup sineye mi çekelim bir kereliğine ne önerirsiniz
Aynen bende öyle diyorum ama nafile kp kötü niyetli insanlar değil normalde ama geri çeviremem diye gurur yapıyor eşim de alttan alıyorBen olsam assla vermem.kayinpederin cok istiyosa arkadasina araba kiralasin.onun hatasini niye ben ödeyim.tanimadigim adam 1 hafta benim arabamla gezicak yok yaa..
Göndermem. Hastalık falan olsa neyse, tatil dediğin keyfi bir olay. Gitsinler araba kiralasınlar. Eşiniz babasına benim o hafta çok işim var arabasız kalamam desin.
Araba benim ve vermiyorum madem söz verdın gıt kendıne araba al arkadasına ver sozunu tut dıyecek. Eger bu sefer verelım dersenız arkasıda gelir ustelık
Arabamı asla vermem banane bana mı sormuş belki hastalanicam acile gitmek zorunda kalıcam belki acil bişey olucak..şöyle emrivakileri hiç sevmem bu yüzden de tartışırım
Kimse birbirini kıramayacak durumda belliki , mecbur vereceksiniz sanırım .
Kesinlikle bende. Ki şu aralar bebek düşünüyorum tedavi sürecim başlayacak ve sürekli hastaneye gitmem gerekecek, belki o zamana denk gelecek ben zorda kalıcam. Çocuk mevzusunu ailelere söylemediğimiz için açıkça diyemedim ben bunu o an ama bir şekilde bahane bulup başımızdan savmamız lazım.
Aynen öyle , illa biri kırılacak sonuç ne olursa olsun . Düşüncesizlik etmiş kayınpeder , insanın arası iyi oluncada daha zor oluyor bu mevzularya , kötü olsa çirkeflik yaptaEşime göre böyle ama ben ısrarcıyım babasını ikna etme konusunda. Dediğiniz gibi kimse birbirini kıramıyor ama kimse kırılmasın diye de ben zor durumda kalmak zorunda değilim diye düşünüyorum
Verme canım arabayı vurdurur kaza yapar falan sonuçta trafik yani..bebek düşünüyoruz de inşallah en yakin zamanda da hamile kalırsın
Aynen öyle , illa biri kırılacak sonuç ne olursa olsun . Düşüncesizlik etmiş kayınpeder , insanın arası iyi oluncada daha zor oluyor bu mevzularya , kötü olsa çirkeflik yapta
Adam araba alinirken kendisi de para verdigi icin rahatlikla bu sozu verme hakkini kendinde bulmus sanirim.. Evlenirken, ev, araba vs alirken aileden yardim alinca malesef boyle seyler yasanabiliryor.
Bir de araba yani bu, fazla km yapinca, ufak bi carpmada hatta en ufak cizikte bile deger kaybediyor.. istenmesi bile abes. Hadi kayinpederinizle samimiyeti vardir, ister anlarim da. Kayinpederiniz oglumun arabasini vereyim dediginde karsi tarafin da bir durup dusunmesi gerekirdi.. Hemen kabul etmis. Ne gibi bir cozum onersem bilemedim. Adamin kizinin gelecegi tarihte siz de tatile gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?