Oğlu Adına Başkasına Söz Veren Kayınpeder

Peki neden konu actınız? Cok sukur benimde aram heysıyle süperdir ama geri vites yapmıyor diye birşey yok siz cocukmusunuz onun kararından dönmesini bekliyorsunuz. Konu neden actınız dememın sebebi madem kayınpeder vqzgevmeyınce durum degısmeyecek nasıl bır fıkır verebılırız size

Yani ben asla vermem ne münasebet yahu ?
Eşiniz birşey yapamaz fakat siz isterseniz baba araç bana lazım makul bir dille arkadaşına anlat veremeyiz arabamızı!
Keşke söz vermeden fikrimizi alsaydın zaten ozaman da olumsuz olduğunu bilirdin.

Ben arabam olmasın kimseden araba istemem , kimseye de araba vermem. Çok elzem bir durum orası ayrı. İnsanlar ne kadar yüzsüz ya gezmeyiver kardeşim araban yoksa. Vermeyin arabanızı kp de birdaha sizin adınıza konuşmamayı öğrensin

Ya tatile başkasının arabası ile hem de Bir haftalığına gitmek nedir ?
O araba ile kaza olsa siz de uğraşacaksınız ruhsat sizin üstünüze.

E ailesi ile aram iyi e aramı bozmayın e biz napalim yahu.ver kayinbabanin boşunu bari biz arayalım tobe ya.

Çok sinir bozucu aşırı sinir olurdum.Babası vazgeçmiyormuş aynı şekilde bana yapılsa anneme bağırıp çağırırdım ama erkekler daha sakin kalıyor sanki

O zaman varmis soz vermis, olmayan seyi nasil verecek. Ayrica kizi geliyorsa tatile gideceklerse bi zahmet araba kiralasinlar. Bedava binmeyi mi dusunmusler acaba?

yahu araba baskasina verilir mi? hemde keyfi bir durum icin. ihtiyac olsa hadi yine düsünür insan, ama neymis kp nin arkadasinin kizi yurt disindan gelecekmis, tatile gidecekmis. arabayla da gitmeyiversin de otobüse binsin, olmadi araba kiralasin ha buna gücü yoksa tatilede cikmasin. millete mi güvenerek ayarlamis tatilini?

Kayınpederiniz gönlü bol insanlardan bir düşüncesizlik yapmış ama farkında bunun bir daha sizin adınıza böyle bir şey yapmayacağına eminim kırmayın derim.

Verilir.

Tatil için başkasından araba istemek de ne ilginç ya
Sırf babayı kırmamak için bu seferlik anlayış gösterirdim.

Maddı manevı destekleri varsa, kayınpederınız hata yapmış ama bır kerelık Musade edılır, kayınpederınızın hatırı için. 1 araba ıcın kayınpederınızı kırmayın, eşinizi sıkıştırmayın ama bırdaha tekrarlamaması içinde bırseyler yapın.

Katılıyorum sıze, ne kadar çirkin destek oluyorlar yorum yapanlar hayretler içinde okuyorum..

Hasta olur araba verilir komşunun acil işi olur Bi kaç saatliğine araba verilir de tatil için araba istendiğini ilk kez duydum. Sanki evden tuzluk istiyorlar 1 hafta ya 1 hafta. 1 haftada araba sana lazım olunca napıcaksın ne kadar düşüncesizler kızı geliyorsa araba kiralasın öyle gitsin ya da otobüsle gitsin şaka gibi ya millet biz utanırız en ufak şeyi bile isteyemeyiz millet 1 haftalığına araba istereşin söylesin benim adıma söz vermeseydin arabamı veremem kusura bakma desin.

Burda mevzu sadece verip vermemek değil ben vermekten çok emrivaki yapılmasından rahatsız oldum ki bundan rahatsız olan sadece ben değilim eşim ve kayınvalidem de aynı düşüncede. Vefa ne demek çok iyi biliyorum ben merak etmeyin siz.

Hanımlar ben arabaya kıyamadığımdan düşünmüyorum bunları. Kayınpederimin emrivaki yapması ve isteyen kişinin ihtiyaç değil keyfi bişey için istemesi rahatsız etti beni. Ayrıca kayınpederimle beraberken bunun mevzusu geçti ve garip tavırlar sergiledi hatalı olduğu halde üste çıkmaya çalıştı bu da daha çok tiksindirdi. İlk ve son olacağından emin olsam bir kereliğine kabul edeceğim ama çok zor değil karşıdaki adama oğlumun arabası o zaman müsait değilmiş demek.

Katılıyorum sıze, ne kadar çirkin destek oluyorlar yorum yapanlar hayretler içinde okuyorum..

Eşim tanıyor 10 sene evvel yurtdışında aynı yerde yaşıyorlarmış orda birbirlerine yardımları olmuş samimi olmuşlar ama 7 sene oldu Türkiyeye döneli eşimin bir samimiyeti yok. Söz verilen adam eşimin evli olduğunu biliyor ama kimse bu adamın ayrı bir ailesi var deyip durup düşünmüyor o benim zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…