- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
Bu tamamen kp in alım esnasında verdiği paradan kaynaklanan bi sahipleniş.
Yani çok saçma araba için bir başkasına tatile gitsin diye emanet araba vermek
Ben asla istemem izin de vermem.
Şöförlüğün varsa baba ben o güne önceden program yapmıştım şehir dışından arkadaşlarım gelecek gezme programı yaptım erteleyemem herkes biletini aldı de
Kendini de yırtsalar o arabayı verdirmem, eşimin ailesiyle aramız iyi demişsiniz ama
bu işler tek taraflı olmuyor, demekki bu olayla çatırdamalar başlayacak. İyi olana herkes iyidir.
Eşiniz bir şey demiyorsa siz deyin bir iş çıkarın mesela, bir arkadaşa yada biraz uzak mesafede bir yere gitmek gibi.
Araba bu kazası var derdi var, üstelik araba sizin olduğu için kaza gibi durumlarda siz de kendinizi direk davanın içinde bulursunuz.Allah korusun tabi ama belli olmaz bu işler, ne birisinden ödünç alınır ne de verilir araba. Eşiniz desin ki baba bize lazım araba biz araba kiralayalım ben öderim diye blöf yapsın, arkadaşına da bizim çocukların planı varmış ben bilemeden söz verdim ,size araba kiralayacağız desin. Arkadaşı da biraz insan gibi insansa öder kira ücretini , ödemezse de kp niz öder size bırakmaz. Ama siz kendiniz ödeyecekmişsiniz gibi teklifte bulunun kp nize. O zaman dank eder belki kp nize, der ki para bile veriyorlar arabayı vermemek için. Demekki arabayı vermek istemiyorlar gerçekten diye düşünür.
Götürsün servise bıraksın varsa tanıdığı bir yer. Araba bozuldu net. Kayınpeder de kurtulur kılçıksız.
Edit: Şimdi aklıma geldi de, arabayı vurmuş mesela konu sahibinin eşi. O yüzden bırakmış, tüh vah! ne kötü tesadüf
Yok artık daha neler Baska sının arabasını alacak...kp isteyene kadar araba kiralasın ne kadar saçma yaa hem Baska sının arabası beles Allah korusun kaza gecirse Bi Ceza yese al basına dert.. Hem ilerde arabayı satmayı düsünsen adamın yaptığı onlarca kilometre off çok boşbogazlı kpMerhaba hanımlar, düşünüp düşünüp sinir olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Kayınpederimin eskiden beri tanıyıp samimi olduğu bir aile dostu varmış. Bu kişi kayınpederimi arayıp 1 haftalığına arabasını istedi, kayınpederim de birkaç ay önce arabasını satmıştı, o arada biz araba almıştık. Kayınpederim de benim arabam yok ama oğlumun arabasını verelim sana diye emrivaki yapmış.
Eşim bunu bana söyledi ben de kızdım bizim adımıza nasıl başkasına söz veriyor diye. Hem de günü birlik bir olay değil adamın yurtdışından kızı geliyormuş onunla şehir dışına tatile gideceklermiş 1 haftalığına. Yani bana o kadar komik geldi ki. Kayınpederimle samimi olabilirler zamanında onlar da eşimin ailesine yardım etmişler falan ama burda konu onları aşıyor. Sonuçta eşim artık evli başka bir ailesi var, sormadan etmeden söz verilmesi beni çok rahatsız etti. Eşim de babasına söyledi arabanın lastikleri kötü şehirdışına gidemez falan diye söyle vazgeçir adamı dedi ama kayınpederim geri çeviremem bir kere söz verdim gibi tavırlar sergiliyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama zoruma gitti bu şekilde yapması, sonuçta büyük şehirde arabasız yaşanmıyor hem de 1 hafta kısa bir süre değil, çok merkezi bir yerde de oturmuyoruz market alışverişine bile arabayla gitmemiz gerekiyor.
Ben karışmak istemedim eşime baskı yapıyorum babana ısrar et diye ama o da ben daha ne söyleyeyim diyor. Sizce ne söylemek etkili olur bu durumda susup sineye mi çekelim bir kereliğine ne önerirsiniz
Ayyy tabi ki abartmiyorsun. Net bi sekilde reddedin. Madem söz vermis kp araba kiralasin. Ya bu kocalar niye eslerine istedikleri seyi soyleyebiliyor da anneye babaya gelince iki laf soylemeye cekiniyolar anlamiyorum benim esim de cevremin esleri de öyle. Daha dun esime ayni cumleyi kurdum yanlişsınız durun diyemiyosun ailene diye...Merhaba hanımlar, düşünüp düşünüp sinir olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Kayınpederimin eskiden beri tanıyıp samimi olduğu bir aile dostu varmış. Bu kişi kayınpederimi arayıp 1 haftalığına arabasını istedi, kayınpederim de birkaç ay önce arabasını satmıştı, o arada biz araba almıştık. Kayınpederim de benim arabam yok ama oğlumun arabasını verelim sana diye emrivaki yapmış.
Eşim bunu bana söyledi ben de kızdım bizim adımıza nasıl başkasına söz veriyor diye. Hem de günü birlik bir olay değil adamın yurtdışından kızı geliyormuş onunla şehir dışına tatile gideceklermiş 1 haftalığına. Yani bana o kadar komik geldi ki. Kayınpederimle samimi olabilirler zamanında onlar da eşimin ailesine yardım etmişler falan ama burda konu onları aşıyor. Sonuçta eşim artık evli başka bir ailesi var, sormadan etmeden söz verilmesi beni çok rahatsız etti. Eşim de babasına söyledi arabanın lastikleri kötü şehirdışına gidemez falan diye söyle vazgeçir adamı dedi ama kayınpederim geri çeviremem bir kere söz verdim gibi tavırlar sergiliyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama zoruma gitti bu şekilde yapması, sonuçta büyük şehirde arabasız yaşanmıyor hem de 1 hafta kısa bir süre değil, çok merkezi bir yerde de oturmuyoruz market alışverişine bile arabayla gitmemiz gerekiyor.
Ben karışmak istemedim eşime baskı yapıyorum babana ısrar et diye ama o da ben daha ne söyleyeyim diyor. Sizce ne söylemek etkili olur bu durumda susup sineye mi çekelim bir kereliğine ne önerirsiniz
Araba kiralasınlar 1 hafta ödünç almak ne demekmiş... Çok saçma. Hayatta vermem. Bence eşiniz arabanın size lazım olduğunu vermeyeceğini söylesin o kadar...Merhaba hanımlar, düşünüp düşünüp sinir olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Kayınpederimin eskiden beri tanıyıp samimi olduğu bir aile dostu varmış. Bu kişi kayınpederimi arayıp 1 haftalığına arabasını istedi, kayınpederim de birkaç ay önce arabasını satmıştı, o arada biz araba almıştık. Kayınpederim de benim arabam yok ama oğlumun arabasını verelim sana diye emrivaki yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?