Oğlum 7 yaşında ve benimle uyuyor

Off bu nasıl bir yazım tarzı ya, tamam herkes yorum yapmakta özgür ama özür dileyerek söylüyorum sizinki saçmalamak.

Oğlum 13 yaşında son bir-birbuçuk yıldır odasnda yatıyor. Önceki evimiz küçüktü bende sizin gibi mecburiyetten almıştım yanıma alışmıştı, sonra evimize geçince yine hep gelip yanıma yattı. Bende hiç odana git demedim. Ama benim ki bana bağlı olduğu içindi sanırım. Şimdi yalvarsamda gelip yatmaz yanımda.
Ama bizimkinde korku ws yoktu, uykusu da derin.
Korkuları için psikologla görüşmeyi denediniz mi?

Abartmıyorum. Bu erkeklerin kontrol edebileceği bir şey değil. Adam gece uykusa sertlesecek , çocuk uyanıp buna maruz kalacak. Arada bir bir arada yatıyoruz demiyor , 7 senedir her gece böyle. Nadir yaşadığı olay bir kere denk gelse bile sıkıntı zaten. Bekleyin askere giderken ayırırsınız mı diyelim? Muhalefet etmek için bunun normalliğini savunmayın ya gerçekten

Her erkek sabah ereksiyonu yaşamıyor. Özellikle düzenli cinsel hayatı olan 40a yakın yaşta erkeklerde çok olmuyor. Ergenlikte değiller yetişkin düzenli cinsel hayatı olan erkekler.

Yani şaşkınım gerçekten, hiç mi planlama yapmadınız çocuk sahibi olurken1+1 bir noktaya kadar çocuklu bir aileye yetebilir, bir noktadan sonra çocuğa oda gerekeceği belli. Çocuk olmadan büyükçe bir eve çıkıp gitmeliydiniz. Sizin plansızlığınızı şimdi o çocuk ödüyor. Burda çocuğun ihtiyacı var yazanlara da hiç katılmıyorum, 2 yaşında yalnız yatmaya başlayan çocuk tabi ki alışır bu çocuk 7 yaşına gelmiş, alışamaması normal. Kaldı ki çocugun 6 yaşına kadar odası yoktu diyorsunuz, bunca zaman aklınız nerdeydi??

Her erkek sabah enfeksiyonu yaşamıyor. Özellikle düzenli cinsel hayatı olan 40a yakın yaşta erkeklerde çok olmuyor. Ergenlikte değiller yetişkin düzenli cinsel hayatı olan erkekler.
Bunu bilemeyiz, ben çocuğu güvende tutan fikirde olmak zorundayım

Ya canım düzelir merak etme benim oğlum mesela 10 yaşında ara ara anne yanımda yat der çok düşkün bana çünkü ama yanlış anlama ama muska falan bu tür şeyleri yapma küçük daha nolur nolmaz inancın olmasa bile yaptırma derim bitkisel şuruplara okeyim diğer türlü şeyler zararlıdır

Ay çok komik gerçekten hadi diyelim ki babasıyla yatarken eşim sertleşti ki oluyordur yani çocuk bunun nesine maruz kalacak ? Yani çocukla yatıyor diye yapışık değiller ya yani sertleşti diye hemen iliskiye girmeliyim olmuyor erkekler ayrıca sertleşme sadece cinsel istekten de olmaz çok cisleri gelince de oluyor-mus ay konuşturdunuz beni tövbe tövbe

Çok çirkin bu yazdığınız. Bir adamı direkt çocuğunu taciz edecek insan olarak yaftalayacaksınız. Tamamen farazi gerekçelerle
Uzatmaya gerek yok, alıntılamayın. konu sahibi siz değilsiniz, kendi fikriniz neyse uygulayın geçin. Benim fikirlerimi değerlendirmek size düşmedi.

benimki de gelir sürekli anne sırtımı kaşır mısın diye ne var bu sırtta anlamıyorum

Tahminen çocuğunuz yok çünkü
Çocuğum yokken 8 yaş bana çok büyük gelirdi ama hala çok ufaklar ve anneye ihtiyaç duyabilecek kadar ufaklar ve bunu bu yaş grubunu deneyimlemeden anlayamıyorsunuz
Aynen en anne sizsiniz, tek anne sizsiniz ve her doğuran mükemmel bilinçlidir.
Hadi gidip mutlu olun şimdi bir köşede :))

Benimki de gelir anne sırtımı kaşır mısın diye

benimki de gelir sürekli anne sırtımı kaşır mısın diye ne var bu sırtta anlamıyorum
anne şefkati hissediyorlar bence
Benim oğlum meme emdiği dönemden beri gece yatarken elini pijamanın koluna sokar yatar. Kafasını da göğsüme koyar anne kokusu arar. Sonra uykusu iyice gelince arkasını döner sırtını kaşıtır. Bence güven ve sıcaklık hissi

Yaa kuzum benim. Gideyim de az sırtını kaşıyım

Hayat kötü endişeniz normal ve hak veriyorum en ufak bir şüphe kırıntım olsa bu konuda asla böyle yapmam ki ben oğlumu ben ve babası dışında kişilerin yaninda yatirmam asla. Hani köye falan gidince çocuklar birlikte yatmak istiyorlar izin vermiyorum

Bunu bilemeyiz, ben çocuğu güvende tutan fikirde olmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…