- 2 Şubat 2025
- 634
- 1.484
- 28
- 26
Off bu nasıl bir yazım tarzı ya, tamam herkes yorum yapmakta özgür ama özür dileyerek söylüyorum sizinki saçmalamak.Çocuğu pedagoğa götürün tekrar, siz de danışın yol yordam öğretsin.
Kocaman çocukla aynı odada beraber yatılır mı çocuğun cinsel gelişimini, psikolojisini bozuyorsunuz. Ne demek cinsel hayatımızda sorun yok, çocukla yattığınız yatak odasında mı yapıyosunuz?
Erkekler sabaha karşı veya uykuda ister istemez halleniyo, çocuğun yanında mı bunları yaşıyor bu adam?
Oğlum 13 yaşında son bir-birbuçuk yıldır odasnda yatıyor. Önceki evimiz küçüktü bende sizin gibi mecburiyetten almıştım yanıma alışmıştı, sonra evimize geçince yine hep gelip yanıma yattı. Bende hiç odana git demedim. Ama benim ki bana bağlı olduğu içindi sanırım. Şimdi yalvarsamda gelip yatmaz yanımda.Merhaba oğlum 1.sinjf ve hala malesef benimle uyuyor. Eskiden evimiz küçüktü 1+1di mecburen oğlumla eşimle uçumuz uyurduk bir senedir 2+1deyiz oğlumun odası da var ama malesef bir türlü alisamadj çok korkuyor gecede 3 defa 5 defa uyanıp geliyor ki zaten bizimle yatarken de çok sık gece uyanması olan bir çocuk. Bizimle birlikte iken Gece uyaninca sadece korktuğundan uyanmıyor bazen gülerek de uyanıyor yani bu derin uyku meselesini zaten bir türlü çözemedik üstüne de ayrı odada yatması için aylarca ara ara deneme yaparak haftanın 3 günü gibi alisyirmaya calistik ama yok bizim de uykularımız harap oluyor eşimle ikimiz de dikkat gerektiren işlerde çalışıyoruz artık pes ettik. Ben devam ederdim de özellikle eşim pes etti. Hatta büyük tartışma yaşadık. Eşim oğlumun odasında yatıyor ben de oğlumla yatak odamda yatıyorum.
Kari koca iliskimizde sorun yok bu arada. Birbirimize sevgimiz saygımız cinsel hayatimiz ayrı yattığımız için etkilenmiyor.
Aslında merak ettiğim mesela biz böyle bir iki sene daha devam etsek oğlum kötü mü etkilenir hani güvenli bağlanma falan filan nasıl olur ?
Bu arada oğlum hiç bana düşkün değildir yani illaki benimle yatmak değil derdi yanında birisi olsun istiyor. Babasıyla da yatıyor arada ben çocuk odasına geçiyorum bazen.
Bu arada sorulacaktır oğlumun korkmasının sebebi kötü çizgi filmler falan izlediği için değil kesinlikle bunun takibini çok iyi yapıyorum öldürmeli oyun oynatmıyorum. Hep tatlış şeyler izletiyorum ya da oynatıyorum. Ama nerden geliyor bu korku anlamıyorum. Yolda havlayan kopek görse gece rüyasındaderin uykuya dalamamaktan kaynaklı farkındayım aslında.
Yani belki kınayacaksınız ama gece uykusu için bitkisel şuruplar var onları bile deniyorum şu aralar yine de bana mısın demedi.
Doktora da götürdüm geniz eti varmış ama buyudukce ve boyu uzadıkça geçer dendi.
Geçen sene muska bile yazdırdım inanmasam bile son çare derin uyusun diyeo da ise yaramadı
Ben daha ne yapayım Ama dostlar
Abartmıyorum. Bu erkeklerin kontrol edebileceği bir şey değil. Adam gece uykusa sertlesecek , çocuk uyanıp buna maruz kalacak. Arada bir bir arada yatıyoruz demiyor , 7 senedir her gece böyle. Nadir yaşadığı olay bir kere denk gelse bile sıkıntı zaten. Bekleyin askere giderken ayırırsınız mı diyelim? Muhalefet etmek için bunun normalliğini savunmayın ya gerçektenAy yok artık.
Her erkek aynı değil bir. 10 senedir evliyim sizin dediğiniz olayı çok nadir yaşadım. Çocuğuna karşı böyle bir şey yaşamaz da yaşatmaz. Hangimiz çocukken korkup anne baba yatağında yatmadık. Ben çok net ortalarına gidip yattığımı hatırlıyorum.
Abartmayın isterseniz.
Beğenmezsen uygulama geç, senin fikrime yorumunun benim için bir önemi yok :)Off bu nasıl bir yazım tarzı ya, tamam herkes yorum yapmakta özgür ama özür dileyerek söylüyorum sizinki saçmalamak.
AynenBeğenmezsen uygulama geç, senin fikrime yorumunun benim için bir önemi yok :)
Her erkek sabah ereksiyonu yaşamıyor. Özellikle düzenli cinsel hayatı olan 40a yakın yaşta erkeklerde çok olmuyor. Ergenlikte değiller yetişkin düzenli cinsel hayatı olan erkekler.Abartmıyorum. Bu erkeklerin kontrol edebileceği bir şey değil. Adam gece uykusa sertlesecek , çocuk uyanıp buna maruz kalacak. Arada bir bir arada yatıyoruz demiyor , 7 senedir her gece böyle. Nadir yaşadığı olay bir kere denk gelse bile sıkıntı zaten. Bekleyin askere giderken ayırırsınız mı diyelim? Muhalefet etmek için bunun normalliğini savunmayın ya gerçekten
Çocuğunuz kaç yaşında?Beğenmezsen uygulama geç, senin fikrime yorumunun benim için bir önemi yok :)
Bunu bilemeyiz, ben çocuğu güvende tutan fikirde olmak zorundayımHer erkek sabah enfeksiyonu yaşamıyor. Özellikle düzenli cinsel hayatı olan 40a yakın yaşta erkeklerde çok olmuyor. Ergenlikte değiller yetişkin düzenli cinsel hayatı olan erkekler.
Size ne faydası var?Çocuğunuz kaç yaşında?
Çok çirkin bu yazdığınız. Bir adamı direkt çocuğunu taciz edecek insan olarak yaftalayacaksınız. Tamamen farazi gerekçelerleBunu bilemeyiz, ben çocuğu güvende tutan fikirde olmak zorundayım
Ay çok komik gerçekten hadi diyelim ki babasıyla yatarken eşim sertleşti ki oluyordur yani çocuk bunun nesine maruz kalacak ? Yani çocukla yatıyor diye yapışık değiller yaAbartmıyorum. Bu erkeklerin kontrol edebileceği bir şey değil. Adam gece uykusa sertlesecek , çocuk uyanıp buna maruz kalacak. Arada bir bir arada yatıyoruz demiyor , 7 senedir her gece böyle. Nadir yaşadığı olay bir kere denk gelse bile sıkıntı zaten. Bekleyin askere giderken ayırırsınız mı diyelim? Muhalefet etmek için bunun normalliğini savunmayın ya gerçekten
Tahminen çocuğunuz yok çünküSize ne faydası var?
Uzatmaya gerek yok, alıntılamayın. konu sahibi siz değilsiniz, kendi fikriniz neyse uygulayın geçin. Benim fikirlerimi değerlendirmek size düşmedi.Çok çirkin bu yazdığınız. Bir adamı direkt çocuğunu taciz edecek insan olarak yaftalayacaksınız. Tamamen farazi gerekçelerle
Ben bu konularda doğal bir ebeveynim. Çocuğun ihtiyacı varsa ve talep ediyorsa yatıyorum.
Oğlum bebekliğinden beri ayrı odada yattı. 1 yaşında ayırdım. Rutini de yanına yatıp kitap okumak ışığı kapatıp masal anlatmak sırtını kaşımak falandı. 7,5 yaşında hala yatağa beraber gireriz. Sırtını kaşırım masal anlatırım, mayışınca çıkarım odadan. Bazen sabaha kadar uyur bazen üç gibi beni çağırır. Gider kalan uykumu yanında devam ederim. Yani haftada 2-3 gece tek kişilik yatakta uyuyoruz 3ten sonra. Bana ihtiyacı var demek ki. 30unda da çağıracak değil.
Bir iki seneye kendi istemeyecek.
Kasmıyroum.
benimki de gelir sürekli anne sırtımı kaşır mısın diyeBen bu konularda doğal bir ebeveynim. Çocuğun ihtiyacı varsa ve talep ediyorsa yatıyorum.
Oğlum bebekliğinden beri ayrı odada yattı. 1 yaşında ayırdım. Rutini de yanına yatıp kitap okumak ışığı kapatıp masal anlatmak sırtını kaşımak falandı. 7,5 yaşında hala yatağa beraber gireriz. Sırtını kaşırım masal anlatırım, mayışınca çıkarım odadan. Bazen sabaha kadar uyur bazen üç gibi beni çağırır. Gider kalan uykumu yanında devam ederim. Yani haftada 2-3 gece tek kişilik yatakta uyuyoruz 3ten sonra. Bana ihtiyacı var demek ki. 30unda da çağıracak değil.
Bir iki seneye kendi istemeyecek.
Kasmıyroum.
Aynen en anne sizsiniz, tek anne sizsiniz ve her doğuran mükemmel bilinçlidir.Tahminen çocuğunuz yok çünkü
Çocuğum yokken 8 yaş bana çok büyük gelirdi ama hala çok ufaklar ve anneye ihtiyaç duyabilecek kadar ufaklar ve bunu bu yaş grubunu deneyimlemeden anlayamıyorsunuz
anne şefkati hissediyorlar benceBenimki de gelir anne sırtımı kaşır mısın diye
benimki de gelir sürekli anne sırtımı kaşır mısın diyene var bu sırtta anlamıyorum
Yaa kuzum benim. Gideyim de az sırtını kaşıyımanne şefkati hissediyorlar bence
Benim oğlum meme emdiği dönemden beri gece yatarken elini pijamanın koluna sokar yatar. Kafasını da göğsüme koyar anne kokusu arar. Sonra uykusu iyice gelince arkasını döner sırtını kaşıtır. Bence güven ve sıcaklık hissi
Bunu bilemeyiz, ben çocuğu güvende tutan fikirde olmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?